- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
radi8tor #2467 üzenetére
Műszaki oldalon nem vagyok teljesen kezdő, csak műszerészként kisebb áramokkal dolgozok, dolgoztam. Csak arra gondoltam, hogyha nem kell hozzá nasa tudomány és egyértelmű mit hova és átlátom, megoldom.
Ha ismét komoly ilyen igény van, legalább már tudom hogy kivitelezhető a dolog. Lehet legalább olyan szinten megnézem, mi a helyzet, mekkora a káosz benne, beazonosíthatom-e a vezetékeket. Ha nem látom át, illetve nyilván nem élet halál kérdés hagyom, nem bántom.
Ezekben a ,,klasszikus" 80' as panelokban, hatalmas hiba, hogy nincs előszobában aljzat. Nem tud az ember egy telefontöltőt se bedugni, legutóbb akkor merült fel, mikor könnyebb lett volna a tv\net bekötése, ha nem kell az optikát a kisszobáig elhozni, mert csak ott volt aljzat a modem\routernek.
Ami esetleg még kérdés, hogyha az aljzat beszerelésre kerül, elég egy sima mezei vagy biztonságosabb ez a megszakítóval felvértezett?
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest