Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Ja, azt hittem a ninjázásra gondolt... arra nem értettem, hogy miképpen tudna rajta nyerészkedni, ha nem is kártyás a játék...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
zone
őstag
K7MYHKLW75G39GNJAK7CLW7HW
To redeem your key, follow these instructions:
Visit www.orcsmustdie.com and click "Register for Beta" in the top right.
Once you have registered an account and are logged in, please visit
https://www..orcsmustdie.com/users/redeem_code and enter your assigned beta key.
Once you have redeemed your key, you'll be able to download the game here. https://www.orcsmustdie.com/users/my_accountYouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
NyMRooD
őstag
Kaptam pár kupont a steam-en:
3 db -60% Broken Sword 5
1 db -66% Chaos on Deponia
1 db -20% OlliOlli
1 db -50% Fist of AwesomeAz első kettő augusztus 15-ig a második kettő pedig 16-ig érvényes. Ha valamelyik érdekel írj privátban és oda adom.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Hunbeast87
senior tag
Nesztek nindzsákok!
1Quest (DESURA): KYBAG-5DCYI-E7WU9-DX1WQ-UM1Q5
Unhack (DESURA): YZLLX-JYYJK-L4A20-6TZW6-7PSIO
Power-Up (DESURA): LLOLP-ZIBKB-CJY62-DAYBA-FWC9Ahttp://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
khirill
aktív tag
-
eami
veterán
-
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
gmx9
aktív tag
Nehezen értem meg, hogy miért jó olyan játékot vinni, amiről azt sem tudni mi. Vagy túlgondolom?
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Wizard of Oz
aktív tag
GTR Evolution
NXaEH-AYbGc-XdGPAabcd=ötháromkilenckilenc
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Heavyrain
őstag
válasz Wizard of Oz #5313 üzenetére
Vittem,köszi!
-
föccer
nagyúr
-
Egy kis esti fejtörés:
3cc5K-vAPHI-ii8Wv
cc - Az egyik legjobb verekedős játék kezdőbetűi
v - Fluor
ii - Ez a közös Tolkienben és a vasemberben...
A helyes megfejtő nyereménye:
X-Blades (steam)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
gszp
tag
Köszönöm, megfejtettem!
Verekedős játék: MK
Fluor: rendszáma 9
Közös: JR (J.R.R. Tolkien/Robert Downey, Jr.)
-
-
gszp
tag
És még mindig nem tudok rájönni, hogy csúnya fiú korszakomban ezzel játszottam-e pár órát, vagy a Blades of Time-mal?
-
bullseye
addikt
Hozzám hasonlóan szopó éjszakásoknak:
Planets Under Attack
EYD54-8K9HA-(**)JRP
(**) Populous+tamagocsiEnclave Gold Edition (majd aki viszi mondja már meg, mitől gold...)
RW(**)0-LEAIP-7PYGX
(**) Pont egy Széchenyi'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
Egészségedre! De mi volt benne a gold?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
válasz Assimilator #5329 üzenetére
Köszi! Akkor pláne jó, hogy nem önzőztem vele.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
kyowolf
csendes tag
Truffle.Saga
-
Crytek
nagyúr
Indiegala augustból ha lesz HH és kiegészült a 3 bonusszal akkor a game-ek 75-80%-ára lehet majd jelentkezni ingyen.
Amint kiegészült beiírom a listát mik lesznek vihetőek.
A Cold War kell nekem 100% a másik egy-kettőn még agyalok magamnak a többi vihető lesz garantáltan.Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
-
pecze
aktív tag
válasz FollowTheORI #5334 üzenetére
Már aktiválták, túl sok a 3 perc, mire megláttam
-
nagyúr
-
Niczo
senior tag
BZ0FC-042M0-0ZCAK
föccer: kíváncsi voltam ki húzza be a kupont
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
föccer
nagyúr
Jé, nindzsultam.
Egyébként nem szoktam olyasmire rárepülni, amiről azt sem tudom, hogy micsoda, most is csak azért indítottam el a klienst, hogy megnézzem, hogy mi az. Erre meg még szabad volt.
Egyébként -75% kupon metro last light compete packra. Asszem felhasználom és megy blue giftre.
ps: ez érdekes:
a kupon felhasználható ezen:
No results were returned for that query.
Keresőben sem találom az adott csomagot. Még nem jelent meg? A kupon elvileg érvényes.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Niczo
senior tag
azért nem írtam oda hogy micsoda, mert egy kuponra nem ugrottak volna a ninják
a játékot én pont a múltkori sale-kor behúztam, így nem kellett.szerk: elvileg működnie kéne a simán, nem a reduxra való
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
föccer
nagyúr
Egy picit tekertünk a dolgokon, de végül egy DLC kíséretében fel is ajánlottam a BG-re.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Eversmann #5341 üzenetére
Igen, már rájöttem, köszönöm. Már be is váltottam és ment is BlueGift-re.
üdv föccer
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Blood Knights Bundle
Nem tudom még élnek-e a játékok de felhasználva nem lettek általam az 100% akit érdekel próba szerencse 1game/fő. Akinek kell privátot írja leggyorsabbé lesz ...
Mud TV elkelt![ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
ZS3NI
őstag
Köszönöm a Jets'n'Guns Goldot!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Crytek
nagyúr
Már csak ezek vannak:
Little Trus Man - desura
A New Reckoning - steam (ezer patch után is bugtenger örli acessz)
GEARCRACK Arena - steamNext PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest