Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
szami777
addikt
Head Shot
(kártyás)Withering Kingdom Arcane War
(kártyás- áruházba nem dobta ki a játékot)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz KaiotEch #13708 üzenetére
Egyébként kicsit fellazult ez a kattintgatós rendszer.
Össze van kötve twitteremmel, másodlagos face profilommal, de soha sem kéri már, hogy ezeket ténylegesen meg is csináljam.
Pl a lájkold ezt a facebbokon dolognál csak átirányít, nem kell lájkoljam, és egyből pipa.
Ugyanez twitternél, semmi retweet, semmi követés, youtube-nál sem kell subscribe. Mind instant pipa.
Nem tudom, mi történhetett, így lényegében csak 10-et kattintok és kész.
(és nem azért, mert korábban már megcsináltam egy előző ingyenes játéknál, mert visszaellenőriztem és semmi)
Csak nálam van így, vagy nálatok is?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Marci79
senior tag
4LI3M-LBH9B-**J4R
**=Ridge Racer
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
bepken
Topikgazda
válasz szami777 #13709 üzenetére
találkoztam már olyannal, ahol egy youtube videót kellett végignézni és nem tudtam beletekerni, de például sokszor a szemetelős steam accountot sem fogadja el, mert látja, hogy korlátozott fiók - vagy épp szól, hogy nincs követve az adott steam csoport. nem vagyok biztos benne, de ezek a fícsörök talán már fizetősek gleam-en.
a twitter fiók hozzárendelése után pedig szerintem azért "one-click action" a dolog, mert automatikusan nyomja neked a társított accon a retweetet vagy a követést
ennél már csak a REX féle giveaway volt szebb, ahol kb 1 kattintással minden feladatot teljesítettél a végére (egyébként twitter fiók ott aztán tényleg szét is volt spamelve, nem győztem újra regelni )
(#13708) KaiotEch! eeeehmmm....nem muszáj valós adatokat megadni
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
Topikgazda
UBI30 utolsó ingyenes játéka
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
Topikgazda
"de miééééért??"
uplayen ingyen van, steamen pedig nincs. igazából nem dob kártyát, de még acsikat sem ad. steames verzióhoz pedig ugyanúgy fel kell pakolnod a uplay klienst is. szóval azt se úszod megszerintem plusz 1 sornak picit drága volna jelenleg, bár valószínűleg lentebb fog menni most már az ára (korábbi részeket én is steamen fogom megvenni majd karácsonykor, 2 dodó környékén)
[ Szerkesztve ]
-
-
twollah1976
őstag
Mindenki rácuppant az ingyé Asszaszin Kríd Trí-re!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Feherfy
tag
Minion Masters:
2ZFWG-MFLHQ-**WTY
** = Audi modell
-
nagyúr
Champion & Companion skins:
HWXAJ-CPN0I-EBMV4
Requires FORCED SHOWDOWN on Steam
Key Contains:
Fiery Xiao Long skin
Dark Squire skin
Grim Brutus skin
Fiery Volco skin
Thunder Stormbringer skin
Rage Denver skin
Ultra Settsu skin (Req. Expansion)
Acid Ravager skin[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
mepet
addikt
Withering Kingdom Arcane
**BHV-**XW7-6**03
**5ször5
**feketén jó reggel
**life's good -
Skullwipe
senior tag
válasz shaddy1027 #13664 üzenetére
Ó de hogy ezt most vettem észre
-
Rendo84
senior tag
EHG0V-72YEJ-PEKVT
-
szami777
addikt
-
Kar07
tag
Forced Pink Armor: 9WQG5-MQPP6-8EJYR
Forced Showdown Champion & Companion skins: 3R6VA-7BIAD-E6M7F -
Mr.Csizmás
titán
Winter Holiday Arena:
8PIPI-HBVZA-6C3MPRequires Minion Master on Steam
Pink Armor:
FCE4W-BD0E6-IYEI4Requires FORCED on Steam
After installing DLC. Press Enter and type /pink to toggle on the Pink armor.
Write /classic to removeChampion & Companion skins:
QN3D3-YBJM2-6WWG3Requires FORCED SHOWDOWN on Steam
Key Contains:
•Fiery Xiao Long skin
•Dark Squire skin
•Grim Brutus skin
•Fiery Volco skin
•Thunder Stormbringer skin
•Rage Denver skin
•Ultra Settsu skin (Req. Expansion)
•Acid Ravager skin"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SpongyaBob
veterán
válasz Mr.Csizmás #13730 üzenetére
A Winter Holidayt vittem, köszi!
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
bepken
Topikgazda
válasz bepken #13465 üzenetére
hát...sajnos néhány perce ez fogadott...úgy néz ki, tényleg sunyi módon lenyúlt kulcsot osztogattak. - kerek egy hónap után vissza is vonták a kulcsot - innentől nyilván maga az oldal elég erős fenntartásokkal kezelendő...
mellesleg kár érte, mert tényleg egész jó játék. ha lesz valami bundliban, akkor tuti meg fogom venni
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz bepken #13732 üzenetére
itt az ehhez kapcsolódó steam post. írj nekik és küldenek új kulcsot
-
edgR
őstag
-
lkristóf
senior tag
Monsti: HhatFkilencM-JhétVkettőQ-háromMAZL
/lassú az oldal/
-
C. s.
addikt
Sziaszok!
Rég jártam itt nem üres kézzel, és most sem a Steamről van ajándékom, de azért hátha kell valakinek.
Kings and Legends: VIP Pack (100% discount)
code: d4a5eb9cc8f316d8
note: This is not a Steam code. Read the directions below.
Download: Kings and LegendsDIRECTIONS
The code given to you above is a voucher for Kings and Legends (a free-to-play game) that unlocks VIP Pack (a paid in-game purchase we are giving to you for free) for you. To redeem the coupon, do the following:
Click here to register a new free Kings and Legends account or log into your existing Kings and Legends account
Next, play the game and finish the tutorial
When tutorial is finished, click the GIFT button (next to your avatar), enter the code we give you above, and hit CLAIM
Done! Now go enjoy the gameEnjoy!
Aki lecsúszott erről a példányról, itt talál másikat. Lehet, hogy 2 emailt küldenek (a másodikban volt a lényeg).
-
Skullwipe
senior tag
válasz shaddy1027 #13743 üzenetére
Épp elkezdtem, erre: This Reward has ended, wtf?
-
Skullwipe
senior tag
válasz DragoonFly #13745 üzenetére
Most gondoltam nem nézek fel úgy se lesz semmi...
-
nagyúr
-
szjoci
őstag
Minion Masters: 8EYF4-ER048-8AI8D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok