Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Neteztél már te okostévén vagy BD lejátszón? Mert én már igen. Szerintem agyrém. Van webböngésző, de nem használom, mert távirányítóval nehézkes beírkálni bármit is, még egy webcím beírása is kínlódás (nekem legalábbis) ha pedig kvázi teljes funkcionalitást akarsz, akkor minimum usb hub ajánlott, hogy legyen egy egered meg egy billentyűzeted. Ráadásul az enyémnek a szoftvere is elég lassú a böngészéshez.
Arról nem is beszélve, hogy a görgetés is borzalmas a betűk mérete meg elég kicsi. Ha meg belenagyítasz, akkor meg megintcsak ide-oda kell folyton görgetni.
Ez mondjuk egy Samsung BD-H6500, kb. 40 ezer volt, ettől azért felvételt, analóg portokat, szélesebb színskálát ne várjál.
De mivel amikor vettem, ezt ajánlották legtöbben a BD lejátszós topicban, ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- OLED TV topic
- iPad topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest