Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4451) GeryGreyhoun válasza Inhouse (#4450) üzenetére


GeryGreyhoun
tag

Igen, erre találtam githubon egyszerű fixet:

(Én amúgy nem a YouTubeDL-lel töltöm le, hanem lekérem a Coub API-ból a direkt audio és video URL-eket, letöltöm aztán ha egyforma hosszúak, akkor ffmpeg-gel muxolom őket, így nem ismétlődik percekig a 10 másodperces Coub. Viszont az így letöltött videóhoz is ugyanígy kell ez az 1 byte átírás, csak így lehet lejátszani.)

[ Szerkesztve ]

tomanovicsgergely.hu

(#4452) Inhouse válasza GeryGreyhoun (#4451) üzenetére


Inhouse
őstag

Én a YoutubeDL-hez írtam egy kis programot, ami figyeli a Win vágólapot, ha URL kerül rá, akkor indítja paraméterezve a YTDL-t, ha coub-os, akkor meg intézi a (nálam) két bájt átírást is.

Üdv Inhouse

(#4453) Aureal


Aureal
senior tag

Adott egy Videa elérés és a linket tabira átdobva az MPlayer app nem játsza mert már nem működik a video elérése ott. Vajon mi oka lehet? Más forrásokból meg tudok mp4 vagy m3u8 stb. elérést is vele nézni. Videa tartalmakkal meg nem. :F

https://video8.videa.hu/static/240p/5.1172364.2055494?md5=vImhrJ1pRfLjLlVBaA4YOw&expires=1551765921

Oldal urlje: [link]

(Amúgy keresném e filmnek dvd ripp változatát az extrákkal, feliratokkal és angol eredeti + magyar szinkron hangsávval, ha vki tudna segíteni. A NAGY BALHÉ - THE STING)

[ Szerkesztve ]

(#4454) weman


weman
csendes tag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Horizon Go-ról lehet-e valahogy streamet rögzíteni?
Legjobb lenne közvetlen az oldalról lehúzni az adott videót, de gondolom ez nem olyan egyszerű dolog, vagy talán kivitelezhetetlen. Lenne egy film amit szeretnék rögzíteni róla, valahogyan. Mit ajánlotok, milyen progival lehetne ezt megoldani? A videó letöltés abszolút lehetetlen, akkor jó lenne, ha tudnátok ajánlani nekem egy jóféle videórögzitő progit. Válaszokat előre is köszönöm!

(#4455) cocka válasza Aureal (#4453) üzenetére


cocka
veterán

expires

Nincs több mondanivalóm. Idéztem az urledből.

(#4456) cocka válasza weman (#4454) üzenetére


cocka
veterán

Nem lehet. De ha lehetne se árulnám el. Nem hiányzik se bírság, se felfüggesztett börtönbünti.

(#4457) Aureal válasza cocka (#4455) üzenetére


Aureal
senior tag

De mi határozza meg hogy meddig él a link vmi millisec érték vagy azonosítja vmi hogy nem az a gép kérte a lejátszást eredetileg?

(#4458) weman válasza cocka (#4456) üzenetére


weman
csendes tag

Ne, haragudj, de akkor minek van ez a forum? :F A cím alapján pont ebben a témában lett nyitva, amire én rákérdeztem.Nem a Nasa feltöréséhez kértem segítséget... Szerintem semmi olyat nem kérdeztem, amit így kéne lereagálni. Írtam, hogy egy jó videórögzítőnek is örülnék, nem feltétlen akarnám az oldalról kinyerni a videót, gondoltam, hogy az nem lehetséges. A kérdés még mindíg nyitott, aki tudna nekem ebben a témában segíteni, annak nagyon hálás lennék, vagy, ha meg van valakinek a Crank 2 magyar tv-s verziója 1080i-s verzióban, ahol a filmben beúszó körítőszövegek magyarul vannak kiírva, akkor azzal is beérném, mivel ezt a videót szeretném rögzíteni Horizon Go-ról.

(#4459) cocka válasza weman (#4458) üzenetére


cocka
veterán

Ez nem az a kategória, mint egy natúr weboldal, ahol bárki szabadon megnézheti és ebből következően le is töltheti a cuccokat. A kettő persze nem mindig következik egymásból, de aki csak úgy különösebb akadályok nélkül elérhetővé teszi a videoit a neten, az ne csodálkozzon, ha azokat le is töltik. Értelemszerűen vannak olyan lényegében kijátszhatatlan védelmek, amiket alkalmazhatnának ezen weboldalak üzemeltetői, de valamiért nem teszik.

A Horizon Go használatához ugyebár kábeltévé előfizetéssel kell rendelkezned és csak ekkor kapsz logint. Ha minden jöttment nyakra-főre letöltögetne csak úgy előfizetés nélkül a UPC műsorvisszanézőjéből, akkor szerinted mit lépne a UPC?

(#4460) Aureal válasza weman (#4458) üzenetére


Aureal
senior tag

Közben jött egy pontosabb válasz mint amit írtam volna.
Szóval ha kábel tv-s adás kell, arra célszerű egy másolásvédelemre immunis rögzítőeszköz. A mediaklikk M3 végett én is ezért vettem jófogin egy mezei tv capture usb-s kütyüt. 5000 pénzt megért és dvd szabványban rögzít! Persze ez nem automatizált felvételt jelent (ott kell ülni + kell egy notebook pl), de Avermedia stb gyárt kütyüket olyan 30-40 körül amibe vinyót is tehetsz és felprogramozható mikor vegyen fel...

[ Szerkesztve ]

(#4461) cocka válasza Aureal (#4460) üzenetére


cocka
veterán

Ki tudod nyerni és szart nem érsz vele. Valami MPEG dash DRM védett fos. A letöltött cucc meg lejátszhatatlan. Szóval próbálkozni lehet, csak nem érdemes.

Nyilván arról szól a fáma, hogy nem elég egy picsafüst védelem, mert nincs ingyen tévé.

[ Szerkesztve ]

(#4462) Aureal válasza cocka (#4461) üzenetére


Aureal
senior tag

Később olvastam mint ahogy reagáltam... De ha az embereknek ennyire fontosak a műsorok, akkor be kell ruházni vmi megfelelő hardverre sztem.
Az M3 nem nézhető online, nálunk a Thome kódol mindent, tehát egy vinyós dvd felvevő vagy bluray se veszi fel, így 5k pénzt én se sajnáltam a digitizerre. A retro műsoroknak meg ugyan mindegy hogy nem 4K vesszük fel. :DD

(#4463) GeryGreyhoun


GeryGreyhoun
tag

Alakul a nava.hu-s okosság, viszont még mindig vannak videók (úgy látom, hogy az újak) amiket nem lehet egyáltalán letölteni.

Például https://nava.hu/id/3475726/ HTTP 403 - forbidden hibát dob a ffmpeg, pedig lejátszható, sima M1-es anyag.

Egyébként megvan már a frontend kezdetleges verziója, ha bármilyen nava.hu-s videó URL-jét kiegészíted navaja.hu-ra, akkor legenerálja a megfelelő ffmpeg parancsot (ha több minőségben is fent van, akkor mindhez külön) viszont például a linkelt videó m3u8 linkje a Chrome Dev Toolsból kimásolva se jó.

[ Szerkesztve ]

tomanovicsgergely.hu

(#4464) nfsu17 válasza GeryGreyhoun (#4463) üzenetére


nfsu17
veterán

Például https://nava.hu/id/3475726/ HTTP 403 - forbidden hibát dob a ffmpeg, pedig lejátszható, sima M1-es anyag.

playlist.m3u8-ra rákeresel, streamlink szedi

(#4465) tozo86


tozo86
tag

Sziasztok!

VK.com-ról szeretnék letölteni ehhez hasonló, elmentett LIVE videókat. Régen Youtube DLG megoldotta, most már sajnos nem megy. GetFLV-vel le tudnám tölteni, de sajnos csak trial verzióm van, és nem szeretném megvásárolni...
Tudnátok ajánlani valami alternatív megoldást?
:R

`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>

(#4466) weman válasza tozo86 (#4465) üzenetére


weman
csendes tag

Ezeket találtam neked ncore-on:

GetFLV Pro 9.0.6.0

Install:
--------
1. Futtasd az setup fájlt.
2. Telepítés után másold a patch fájlt a telepítési könyvtárba.
3. Indítsd el a patch fájlt és kattints a felület alján lévő "P" gombra, majd néhány másodperc múlva a "G" gombra.
(Abban az esetben, ha nem sikerült elsőre regisztrálni a programot, ismételd meg a 3. lépést.)
ENJOY!

Ez egy újabb verzió, de ez sem a legfrisseb:

GetFLV.Corporation.GetFLV.Pro.v9.3.1.8.Multilingual.Cracked-REViSE

Ehhez a verzióhoz nincs mellékelve telepítési útmutató, de én így csinálnám a helyedben.

1. Net kikapcs.
2. Vírusírtó esetleg tűzfal kikapcs. (Mert ezek törölhetik a crack file-t)
3.gfsetup.exe telepítése
4.GetFLV.exe és file_id.diz fájlokat másold be abba a mappába, ahová a progit telepítetted.
(Ezt a két utóbbi fájlt nem árt hozzáadni a kivételekhez a vírusírtóban, mert lehet, hogy kártevőnek érzékeli őket és törlődnek.)
5. Vissza kapcsolhatod a netet.

Felelőséget nem vállalok az esetleges hibákért, amiket a programok okozhatnak! Remélem valamelyik a kettő közül bejön majd!

(#4467) cof válasza weman (#4466) üzenetére


cof
veterán

Azt nem értem ha ott fennt vagy, miért nem onnan töltöd a Crank 2-t. Van 1080p és abban van magyar forced felirat.

Ilyen cuccokat meg kár itt megosztani, ez nem warez oldal, töröltesd a hsz-ed nehogy kitiltsanak.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4468) weman válasza cof (#4467) üzenetére


weman
csendes tag

Tudom, hogy fent van különböző minőségű release-ekben ncore-on, de azokon mind angol release-ekből készített cuccok, tehát csak a szinkron magyar rajtuk, de a kép világ nincs magyarosítva. Nekem nem csupán szimpla felirattal kellene az a film. Linkelek két képet a tv2-es adásból, hogy mire is gondolok.

[kép1]
kép 2

Itt konkrétan a filmben megjelenő összes felirat magyar megjelenése a lényeg számomra, egy ilyen verziónak örültem volna, mert nagy kedvencem ez a film.

Az előző kommentemet legyenek szívesek az adminok törölni, nem tudtam, hogy progikat nem lehet megosztogatni!

(#4469) cof válasza weman (#4468) üzenetére


cof
veterán

Aha értelek, ez valóban nem forced sub kérdése, a bluray remuxot nézted az CEE kiadás, ha azon sincs akkor ez a tv2 saját munkája.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4470) weman válasza cof (#4469) üzenetére


weman
csendes tag

Igen, azt én is néztem, hogy van egy CEE kiadásos release, de nem hinném, hogy az az a verzió lesz, amit én keresek. Egy retailnak jobban örülnék, abban nagyobb esélyt látnék. Viszont ezt a CEE-t hétvégén megnézem magamnak. Még ami jó lehet, az egy PAL-os dvd, talán abban magyarúl lesznek a firkák, csak az meg sajna nincs meg 1080p... Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ezt a verziót csak a tv2 birtokolja gondolom ez egy a moziknak készített kópia lehet, ami nem került ki sajna forgalomba, bár jó lenne, ha nem így lenne. Esetleg, ha valakinek lenne tényleg valami alternatív ötlete, hogy hogyan gyűjthetném be Horizon Go ról a filmet azt szívesen fogadom! Volt itt szó arról a capture usb-s megoldásról, ez működhet, vagy valami egyéb hardveres dologgal?

(#4471) cof válasza weman (#4470) üzenetére


cof
veterán

Megnéztem a sample-t a CEE verziósból, ez sem nyert:

[kép]

Ice cream screen recorder-t szoktam néha használni asztal felvételhez, hangot csak mikrofonról vesz fel, de az a videó alá vágható, a reklámokat úgyis ki kell vágni, ha máshonnan nem szerzed be. Láttam már hasonló megoldású filmeket régebben, ha jól emlékszem azok is a TV2-n voltak.

[kép]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4472) weman válasza cof (#4471) üzenetére


weman
csendes tag

Igen, közben én is leszedtem az említett samplet, sajna ez nem jött be.
Most szedek egyet a dvd verzióról is, remélem azon is egy olyan részlet lesz, ahol van felirat...
Most, hogy mondod, 1-2 filmet én is láttam már ilyen formában a tv2-n,(ha jól emlékszem a karib tenger kalózai egyik részében voltak ilyen jelenetek, pl. a borstartóra magyarul volt ráírva a neve) nem ez volt az első eset.
Szerintem ezek a kópiák a magyar mozik számára készülnek ilyen formában, amit valamiért már nem így dobnak piacra.
Egyre inkább kezd beigazolódni, hogy ilyen formában csak a tv2-n találhatóak meg ezek a filmek.
Ezt a screen recordert kipróbálom amit ajánlottál! Igen a szinkront mindenképpen cseréltem volna a gyári 5.1-esre, úgyhogy a nagért nem lenne kár.
Köszönöm szépen a segítséget! :R

(#4473) tozo86 válasza weman (#4466) üzenetére


tozo86
tag

Köszönöm, de sajnos csak újabb verziójú GetFLV lenne jó (11-es biztosan), úgyhogy még mindig várom a megoldást.
:R

`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>

(#4474) cof válasza tozo86 (#4473) üzenetére


cof
veterán

Nekem ffmpeg is tölti, chrome alatt fejlesztői eszközök, network fül, szűrés m3u8-ra...

Pl. ez a videó: [link]

így jön:

ffmpeg.exe -i "https://cs564520.vkuservideo.net/video/hls_raw/6/u283766811/videos/25614936fe/index-f5-v1-a1.m3u8?extra=87fVmatAk5cckrxUNVu9XNS-yeVMtWH5mYWSgzlUPYs5Fgt_CS9lhA7WMgQiBBYW01PDEjgR4og5RUXoPDIGQCuzjtcVn_1L3RXwwMC2DBsycfN3Y4dRuuV_jm-Q8J8VV2LIpHwc8g" -c copy video.mp4

Végig nem szedtem le, csak az első 3 percet nem tudom, hogy jó lesz-e így ez a megoldás.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4475) cocka válasza tozo86 (#4473) üzenetére


cocka
veterán

Letöltöttem neked az orosz fiút.

(#4476) tozo86 válasza cof (#4474) üzenetére


tozo86
tag

Működik! Köszi szépen! :) :R

Külön jó, hogy így élő adás közben is el tudom indítani a rögzítést.

[ Szerkesztve ]

`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>

(#4477) Smithy válasza deeze (#4415) üzenetére


Smithy
csendes tag

.

[ Szerkesztve ]

(#4478) gojko.m válasza GeryGreyhoun (#4463) üzenetére


gojko.m
senior tag

Mikortól üzemel a navaja.hu? Rápróbáltam, de nálam még nem működik.

Ahogy nfsu17 is megjegyezte - playlist.m3u8-at tartalmazó linket keress. Ebben az esetben nemcsak a streamlink, hanem az ffmpeg is szedi. Nálam konkrétan ez a parancs:

ffmpeg -i "https://stream6.nava.hu/navahus/_definst_/amlst:3475726/playlist.m3u8?type=m3u8&sessid=U2FsdGVkX19uBDwK1Xv8Hye30gQbjVTTUq5dCkQZlTS15bJkWX4Gjl6npt9VHUOCCT3ipD8cDPhHv2TSGExEy97Cb2AyWVsYt7Yd74678Mo%3D_2&lb=T9A0ypS90D5y71jxSsHHX%2FZM0wxJpvE81spq3VGap5CKlc6Df2fHiQm7TPnkEC0T8Ji%2BgaN9bDQVzEyZKoY3bnCDUiDdxyMbhNUaOXfBOv0%3D&h=htqSDFIsE33qrl3El8C4xikTL4fWmcGrNc2l2YbRHvSVm0mJV4%2BMJxod2k%2BN%2BhhCwk7LSvmR%2BgfQaUnZ4yiICjqukUUjG0afehe8%2BgdBxtE0ou18wkbVgoERpXfPGuOrNhc81HVYNjik19%2BfLN4VIqu0jRUXqMbrBZT2FhxE6EfVaCOg9NQ3rtYnkhJRvtn6yT69QVKHZCzDGj0rVZ4G9dqm6JZvvBONRutPyDdW3aM9WxAV2nnOkAOIil08H602tS7O11hWUmgPuZbzcrtb0Rr2fDxHTER5TvGFwXyGLEH%2F9OT9ZiMyBzUEsjHLb1zf1qMUGIxo2iJHVFes6sxp2ar9stcLHuy8uMYKgeoh3fk%3D" -c copy video.mp4

A link levadászásához - szerintem - legalkalmasabb a VDH böngésző kiegészítő [link]. Ott egyszerűen Copy URL, vagy ha a link mellett több infót is akarsz a videóról, akkor Details menüpont.

(#4479) Aureal válasza gojko.m (#4478) üzenetére


Aureal
senior tag

Szerintem a fórumot bújó navások majd jól letiltatják azt is. :U

(#4480) gojko.m válasza Aureal (#4479) üzenetére


gojko.m
senior tag

Szvsz ezeket a szabadon elérhető nyúlfarknyi és sz.r minőségű videókat, eddig is úgy kezelték mint valami kutyák elé vetett csontot. A szépen megterített asztal mellé és a dugig tömött spájz közelébe továbbra sem fognak beengedni, de ezeken még elrágódhatunk.

(#4481) Prozol


Prozol
csendes tag

Sziasztok! Tudna valaki segíteni ennek a videónak a letöltésében? A legegyszerűbb minőség is megteszi, csak nagyon kéne!

https://www.mediaklikk.hu/video/ridikul-a-pillanat-amikor-atertekeltem-az-eletem/

"Légy mindig önmagad! Kivéve, ha lehetsz Batman! Akkor inkább legyél Batman!"

(#4482) cof válasza Prozol (#4481) üzenetére


cof
veterán

[link]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4483) Aureal válasza gojko.m (#4480) üzenetére


Aureal
senior tag

Régebben írtam nekik, hogy adott műsorsorozatokban voltak szabadon elérhető részek is, hogy mi alapján engedik szabadnak A-t és B-t már nem. Erre azt írták, melyik műsort szeretném szabadon látni és berakták! :K
Most ha írsz nekik, egy újhullámos support kurvára van bízva a téma, hiába érvelünk neki az eddigi gyakorlattal, paste-zi a szabvány szöveget a jogvédelmi baromságokról. Még szerencse hogy az éjjel nappal bukarestet ennyire őrizni kell (nem mint ha nézném, csak cinikusan a példa kedvéjért), lassan már a retekklubb is kiírja a tv-n hogy a teljes megtekintésért fáradjon be egy nyavaja pontba... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4484) Prozol válasza cof (#4482) üzenetére


Prozol
csendes tag

Szia! Sajnos kb. 85 százaléknál leáll a letöltés, kevés memóriára hivatkozva. Látom hogy elég nagy a fájl (977 MB). Lehet hogy szerényebb formában már sikerülne. Nem muszáj a HD, az is jó ha csak szimplán élvezhető. Fogalmam sincs mi ez a letöltés elakadás.

"Légy mindig önmagad! Kivéve, ha lehetsz Batman! Akkor inkább legyél Batman!"

(#4485) cof válasza Prozol (#4484) üzenetére


cof
veterán

Szia!

Szoktam ellenőrizni a feltöltéseimet, és ez is lejön, nálad lehet valami gubanc. De nézzük meg akkor a 480p-t:

[link]

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4486) cocka válasza Prozol (#4484) üzenetére


cocka
veterán

Az, hogy gagyi gép nem szokta bírni ezt a BLOB típusú adatfolyam letöltést. Anno én is osztottam meg dolgokat a megán, de leszoktam róla a BLOB miatt.

[link]

Na most ha kevés a ramod, az az első probléma. Ha ez még gagyi procival is társul, akkor kész, meghal a géped a megától, hiába jó mondjuk a neted és van gigabites letöltésed.

(#4487) Prozol válasza cof (#4485) üzenetére


Prozol
csendes tag

Ez már lejött! Úgy látszik nem bírta a nagy adatmennyiséget, de rejtély hogy miért...
Gyönyörű munka! Köszönöm a türelmedet! A hálám üldözzön mindhalálig! :R

"Légy mindig önmagad! Kivéve, ha lehetsz Batman! Akkor inkább legyél Batman!"

(#4488) Aureal válasza Prozol (#4487) üzenetére


Aureal
senior tag

"A hálám üldözzön mindhalálig!"
+ örök élet és végtelen lőszer :DD

(#4489) Formaster


Formaster
addikt

Üdv Urak, szeretném összerakni egy lejászási listába a szabadon fogható online magyar streameket, lehetőleg forrásból, azaz pl a közszolgálatikat a mediaklikkről stb... van esetleg valahol összeszedve ilyen lista, vagy hogy tudnám kihámozni a linkeket az adásból? :R

(#4490) cof válasza Formaster (#4489) üzenetére


cof
veterán

Nem tudod mert token alapuak a linkek, es mindig valtozik. Kell egy scriptet irni ehhez, de a Kodi-hoz van pl. Mediaklikk add-on, meg Onlinestream, az alap csatornak ezen keresztul elerhetoek.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4491) Aureal válasza Formaster (#4489) üzenetére


Aureal
senior tag

Én itt [link] nagyon rég megcsináltam magamnak a 4 in 1 playert reklámokat kiiktatva vele (akkor még nem volt M3, M5 és M4 sport), akkor működött, de mára úgy átalakították, hogy ad egy figyelmeztető ablakot is olykor miszerint "a műsor megtekintéséhez látogasson el a médiaklikk oldalra". Ott mondjuk már választható is mit akarsz nézni, de figyeli ha vmi nem arról az oldalról akarja betölteni a playert és már küld is a picsába. :)

[ Szerkesztve ]

(#4492) Formaster válasza Aureal (#4491) üzenetére


Formaster
addikt

Az egyik fórumban megosztottak egy linket M1-re, de a többire nem kapok választ. Az ip alapján a telekoma sugározza, nem tudom miképp nem lőtték még le, publikban van kint több hónapja, ezért gondoltam, hogy lehet nyilvános stream valahol, amit listázni engednek.

(#4493) gojko.m válasza Formaster (#4492) üzenetére


gojko.m
senior tag

"Az egyik fórumban megosztottak egy linket M1-re, de a többire nem kapok választ..."

Ilyen linket mi is megoszthatunk veled. Pl.:

https://c401-node62-cdn.connectmedia.hu/1000/3663beeaa58dcea60b7f8059d6d888ab/5c8b787f/01.m3u8

De ez csak arra jó, hogy teszteld meddig marad életben a fenti link. :U

Valamelyik - többször ajánlott - böngésző bővítménnyel te is ki tudod gyűjteni ezeket a jelenleg működő live stream-eket. Viszont - ahogy CoF is írta - idővel megváltoznak és használhatatlanná válnak. Nagyon sok ilyen elavult link gyűjteményt lehet találni az interneten. Hosszútávon olyan megoldást érdemes találnod, ami képes folyamatosan frissíteni a listádat.

[ Szerkesztve ]

(#4494) cof


cof
veterán

#EXTM3U
#EXTINF:0,M1 HD
http://152.66.115.226:33391/bysid/100
#EXTINF:0,M4 HD
http://152.66.115.226:33391/bysid/101
#EXTINF:0,Duna World
http://152.66.115.226:33391/bysid/120
#EXTINF:0,Duna HD
http://152.66.115.226:33391/bysid/121
#EXTINF:0,M2 HD
http://152.66.115.226:33390/bysid/200
#EXTINF:0,M5 HD
http://152.66.115.226:33390/bysid/202
#EXTINF:0,RTL Klub
http://152.66.115.226:33390/bysid/203
#EXTINF:0,TV2
http://152.66.115.226:33390/bysid/204
#EXTINF:0,MinDig TV Plusz Info
http://152.66.115.226:33390/bysid/214

Ezek mennek.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4495) gojko.m válasza cof (#4494) üzenetére


gojko.m
senior tag

...de meddig?

Tippem szerint, két héten belül ez a lista használhatatlan lesz. :(

(#4496) msq


msq
újonc

Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy tudnám őt letölteni? Kínlódtam vele de sehogy sem jön össze: https://www.echotv.hu/adasok/2018/04/04/hazahuzo/8073?fbclid=IwAR2iO21EXMiX--_OfcVLhgvtXRAbJfdrenxjqnMvJoo3muDf1h9Xdj8KWuk

(#4497) gojko.m válasza msq (#4496) üzenetére


gojko.m
senior tag

Az általad linkelt oldalon nincs beágyazott videó. Szerintem, ide került, amit keresel: [link]

(#4498) msq válasza gojko.m (#4497) üzenetére


msq
újonc

Köszönöm, így sikerült.

(#4499) cof válasza gojko.m (#4495) üzenetére


cof
veterán

Évek óta megy, BME az IP alapján, gondolom koleszosok streamelik a mindigtv-t. Pastebincom-on találtam még tavaly.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#4500) gojko.m válasza cof (#4499) üzenetére


gojko.m
senior tag

Úgy legyen! Sajnos, eddig csak rövid életű live stream gyűjteményeket találtam.

Egyébként, a listád egy orosz fórumon is megtaláltató 2018. májusi bejegyzéssel. Szóval, lehet hogy igazad van. Viszont rossz előjel, hogy három listát osztott meg topik tag, amiből kettő már nem használható.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.