Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Nem árul vki nagyobb vinyót olcsón?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
Van egy Kingsing K2 mobiltelefonom eladó! Olyan mint a videón, fehér, 4,3" IPS ! kijelző 2 sim kártya, magyar nyelv, független, tartozékok, dobozában stb.
18k az ára, Veszprémben kipróbálható átvehető.
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD,Male! Gratula a telitalálathoz. Végre nekem is sikerül, de engem sem húztak ki
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
JanR
addikt
Én a "hány féle típusos" kérdést elrontottam. Egy típuson belüli különböző monitorokat nem számoltam
-
ArmanD.
őstag
Soha nem nyerek semmit ès valahogy az az èrzèsem az ilyen 0 hsz-es nyertesekkel hogy valaki több accal is játszik ès ez nem fer.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ArmanD.
őstag
Bármi tag néven tuti másod harmad acc csak a játék kedvéért készülhetett, kicsit gyanús neem? .. 20 mp alatt találtam a jó válaszadók között és száz hogy még találnék többszörös accal játszókat. Ha még találok linkelem, de szerintem több mint csalás már ez a játék is ami kibaszott szomorú, hoyg normális tagok elől elveszi a lehetőséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
fecsee Hányat linkeljek még? Még csak az f betűnél tartok és csak kibaszott felületesen nyomkodtam az acc-okra...
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Amit tilos:
•Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!
•A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
•A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
•Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.Nem is ragoznám tovább, hogy azok mind csalók!! Meg aki nyerte is, köszönöm szépen a játékot PH!
-
Ra3
őstag
válasz ArmanD. #19066 üzenetére
Ezekre mind van válasz a játék hivatalos topicjában, szóval felesleges máshol jelenteni, a PH szerint minden rendben. Például az egynapos reg benne is van a játékszabályban, semmi más feltétel nincs, csak hogy be legyél regelve. Amúgy fogalmam sincs hogy pl. azt hogy szűrik ki ha valaki csinál egy kamu accountot, ip szűrés itt nem nagyon lehet célravezető.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
doc
nagyúr
Van itt valaki aki fabrikettel tuzel?
Hol lehet a kornyeken jo aron jo minosegu brikettet venni (cserepkalyhaba kellene) kisebb mennyisegben is? -
[HUN]Zolee
őstag
Nincs valakinek valami pci-e -s VGA-ja? Irodai használatra kellene.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Ra3
őstag
Valakinek nincs 500w környékén eladó tápegysége?
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Zsötie
tag
Javít itt valaki tápegységeket?
-
JanR
addikt
Másnál is kehés a UPC? De most már régóta csinálja, hogy az esti időszakban szakadozik szépen..
-
vashal
tag
nekem régen csinálta olyan fél évig hogy egyszer volt egyszer nem.állandóan hívtam őket (még a mai napig megvannak a képek hogy nincs jel a modemben) hogy szar de ők nem láttak semmit.egyszer kint szereltek az utca végén a upc-sek.kimentem megkérdezni mi a véleményük és mit csinálnak.kiderült hogy pont ezen az ügyön dolgoztak.mondom miért csak most??mert ahhoz hogy kijöjjenek azonos helyről több bejelentésnek kell érkeznie viszonylag egy időben.amugy egy jel erősítőt szereltek fel,azóta fasza.túlterhelt volt a kör.lehet nálad is ez van,sok lett a bekötő.
-
helkis
veterán
jelszintjeitek rendben vannak? itt meg tudják mondani, ha a modemből kiolvassátok: [link]
már csak azt kéne kitalálnotok, hogy ki melyik városrészen lakik? lehet-e egy csomópont szarakadásához kötni a dolgot, nálam egyébként teljesen rendben van, immár a 120-as net.. [link] ilyen modem/router-kombóval: [link]
+eladó cuccok: [link]
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JanR
addikt
válasz helkis #19081 üzenetére
Mikor köttetted be a netet? Már mint ezt a 120-st, mert gondolom modem cserével járt. Nekem még egy 3-4 éves motorola modemem van, az első körös 100-s netekhez adták, azóta nem cserélték..
Mivel én dolgoztam a UPC-nél magamnak kötöttem be a netet, így a jelek a házon belül hibátlanok, ezt most is ellenőriztem, meg akkor is mikor elkezdett szarakodni. Simán benne van, hogy annyira túlterhelik a hálózatot, hogy már nem bírják a nodok. Az is röhej, hogy ha valamit le akarsz tölteni (elég egy youtube dowloader), már megfogja a netet.. pedig 50 mb-ről beszélünk. Vicc kategória mostanában a UPC amúgy.
Tegnap mikor már kicsit észhez tért a hálózatom a letöltésem jött szépen 50mb-l, a pingem 38ms, a feltöltés meg 0,2mb, a garantált 1-l szemben. A következőnél asztalt borogatok
-
helkis
veterán
válasz cimabue #19083 üzenetére
nálam csont nélkül bejön.. Mikszáth Kálmán utca, levendula üzletház felőli vége..
(#19082) JanR - asszem 2hónapja megy a nagyobb net, előtte nálam is szarakodott, átraktam a modemet az emeletre, mert untam, hogy sok cucc villog a nappaliban (ott pedig más csillapítású elosztót sikerült kapnom cigamtól, gondolom határra vitte a jelet, majd kihívtam egy szerelőt, aki újra-rakta a csatikat, kábeleket cserélt, valamint kisebb csillapítású elosztót rakott fel, azóta jó volt, ez 3hónapja volt)
illetve addig wifin jöttek a letöltések, amik eléggé lassúak voltak a kábelhez képset, ez most is így van, sajna kb a harmada wifin a sebesség, épp tegnap vettem észre, hogy a speedtest meg is szakadt letöltés közben.. (noti kb fél méterre van a modemtől)friss mérés: most nem szakadt meg: 2.4ghz-es adón, jelerősség kiváló, wpa2-es titkosítással.. [link]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JanR
addikt
Valakit mozgatna egy Fractal Design Define R4 mini? (mATX, hiánytalan, sérülés/karc mentes, dobozában - max egy pici por van rajta ).
Na meg egy nehezebb kérdés. Seasonic Platinum 660 tápegység?
-
-
Bélaaaa
őstag
Van valaki Veszprémben, aki Logitech kormány (dfgt) javításával foglalkozik?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Tom5
addikt
-
doc
nagyúr
MacBook elado
-
doc
nagyúr
Valaki mondja mar meg plz hogy a Pannon Varszinhaz hol van...
Az oldalukon ott van a jegyiroda cime, meg a Hangvilla, ez utobbi lenne a szinhaz is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest