- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Paljoz
csendes tag
HI!
Lehet, hogy kérte már valaki, de lusta vagyok megkeresni! :DDD
A Commandos 3-hoz tud valaki végigjátszást? -
rihi
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A Princ of Persi the sand of Timhoz tudtok végig játszást adni?
-
Kishege
csendes tag
Hali!
Lenne 1 kérdésem: Black Hawk Down IRENE küldetésnél mit kell csinálni?????
elindulás...RPG-seket kilövöm...házban lelövöldözök mindenkit...na itt akadtam el
annyit ir ''secure the tier....''
Segitséget előre is köszönöm -
fdre
csendes tag
bocsi.már meg néztem a googlen és semmi.van egy ujság amiben van.csak 2000ft nem fizetek ki ra.azé köszi.és várom a segitséget még:)
-
fdre
csendes tag
A MANHUNT HOZ KÉNE VÉGIGJÁTSZÁS.ELAKADTAM.AHOL EGY KALAPÁCSAL KEL GYILKOLNI.NEM ENGED TOVÁBB.SEGITSETEK.KÖSZI
-
fdre
csendes tag
HELLOZ TOK.SEGITSÉGET KÉREK. A MANHUNTBAN ELAKADTAM.VÉGIGJÁTSZÁS KÉNE VAGYSEGITSÉG.OTT AKADTAM EL AHOL EGY KALAPÁCCSAL KELL GYILKOLNI.BÖRTÖNBEN VAGYHOL:F
nem enged tovább.lévi segisetek:O
KÖSZI ELÖRRE IS
[Szerkesztve] -
Krogoth
senior tag
hy
Elkezdtem nyomni a XIII-at, de a Cable Car Station-ös pályán elakadtam. Az a gond, hogy sehol nem találom a mágneskártyát?
Merre van az a bizonyos dolog??????? :F:F:F:F:F -
gabesz82
őstag
Van egy-két végigjátszás itt [L]http://www.playware.hu[/L], vagy itt még több...
[L]http://www.gamestar.hu/gmiki/vegigj.htm[/L], itt le lehet tölteni elég sok játékhoz... -
makita
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A Kotor-hoz tud valaki végigjátszást szerezni nekem?:(
-
makita
csendes tag
Figyu én hülye még azt se tudom a kotorba,hogy kell elmenni az első bolygóról ha el is lehet.:F
-
makita
csendes tag
Ha tudsz akkor mondjál már légyszi egy honlapot a Star Wars:KOTOR-hoz
előre is köszi!!!!!!:C -
makita
csendes tag
Bocsi de szarban vagyok mert még új vagyok és nem tudom hogy hol lehet megtalálni a végigjátszásokat.:F
[Szerkesztve] -
Krogoth
senior tag
hy
tud valaki egy jó oldalt a gta-vc-vel kapcsolatosan? :F -
Travelos
őstag
Soldier of Fortune 2:
Elakadtam a 3. mission elején (Vergara birtoka). Valaki tudna adni nekem egy linket egy olyan végigjátszáshoz, amiben térkép is van? Mert rohadtul nem tudok elmenni az őrök mellett anélkül, hogy észre nem vesznek! Hogyan kell? -
gery03
senior tag
[L]http://vegigjatszas.uw.hu/[/L]
Ez az enyém. Elég sok benne a magyar, mivel amiket megnéztem (kb 20-at) az mind magyar volt. -
Oceanus
tag
Hát sajna itt nincs hozzá végigjátszás..
Valaki más?:)
Ötlet vagy valami ?
:DD
Judge Dredd - Dredd vs. Deathhez -
Heimosuk
csendes tag
www.gamefaqs.com what else ? :DDD
-
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hát, ja.
A fönt fölsoroltakon kívül magyar oldalt én sem ismerek többet, de aki jó angol tudással rendelkezik -mint én- az könnyen elboldogul szinte bármilyen játék bármilyen problémájával.
Egyébként meg itt a nagy feledat a magyar oldalak készítőinek: kezdhetnek hatalmasakat forítani angolról magyarra. Akár az általam megadott oldal dokumentumai közül. -
Slayer Valor
őstag
Hi all!
Volt már Sacred-ről szó??? Vhogy nem tom átvinni :( IV Act. Ha vki tud segíteni a tűzsárkányos küldiné' akko' csak szó'jon :/ -
Oceanus
tag
csaó
Ha valaki tudd küldjön nekem egy Judge Dredd - Dredd vs Death végigjátszást plízzzzz:)Köszike:DD
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Wiazardry VIII-hez?
-
Csabessz
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nem lenne a Emergency 2-höz végigjátszása? Ha lenne elküldhetné e-mailen! Köszi! -
L_ajos
őstag
-
Gh0sT
addikt
Angolul valamennyire tudok. Ha nem túl bonyolult a cselekmény, akkor boldogulok vele. Ott van pl a Dungeon Siege. Hiába van magyarítás hozzá egyszerűen megunom. Pedig szép és tetszik és közel áll hozzám. Diablot sem tudtam végigvinni, pedig az sem egy rossz játék. Vagy ott van pl a Beyond Good and Evil: újszerű, ötletes, mégis a polcon porosodik. A felénél abbahagytam és nincs kedvem folytatni. Ugyanez NFSU-nál.
Általában azt veszem észre, hogy hajlamos vagyok minden játékot többször is újrakezdeni és eljutni mondjuk a feléig. És ekkor vége... Tehát az elejét végigjátszom én akár 5-ször is, de a vége már nem köt le. :F Lehet, hogy hülye vagyok? -
L_ajos
őstag
Nos...a játékot szeretni kell! Jah és persze tudni kell egy pöppet angolul mert ha nem érted hogy miről is szól a játék akkor tényleg hamar megunod! Én például ugy vagyok vele hogy most olyan játékokat veszek elő amiket már vagy 5-6éve egyszer (vagy kétszer) végigvittem...pusztán azért mert nagyon tetszett a hangulata...stb....
Magyarúl tudni kell hogy miről szól a történet és máris könnyebb árélni ill. beleélni magadat..és észre sem veszed deh végigmentél a gammán:C -
Gh0sT
addikt
Most szétoffolom a topicot, de ezt meg kell kérdeznem:
Ti hogyan tudtok egy játékot végigjátszani? Nekem soha nem sikerült... :( Mi a titka? Én egyszerűen megunom őket egy idő után. Pedig sokszor megpróbáltam már, hogy na most akkor leülök, és fel sem kelek... -
L_ajos
őstag
Te okos! (Bocsi!) Én tudok angolul és sokat is játszom...deh itt van a drága testvérem aki még csak kapargatja a nyelv burokját és neki még nem számít az élvezet a párbeszédekben stb....neki kéne leírás...nem dobtam volna fel a témát ha nekem lett volna.....deh nincs mert nincs is rá szükségem.....Végülis utánnam nyomja mindet ami megvan és nem hallgat rám....nehogymár én segítsek...inkább a leírás...szóval ez van! :((
Na mind1.....(ennyire hülye én sem vagyok hogy olyan játékokat kerestem volna 2évig amit nem tudok értelmezni) :(( vagy lehet megbolondultam?:F -
KovacsUr
addikt
-
Snoopy-r
csendes tag
Bocsi
-
Dr.Wolf
csendes tag
L_ajos! én sem szeretek csalni! csak ha nagyon muszály! :) De jobban örülnék a SOF2végigjátszásának! De ha tudom is a kódokat! nem működik a konzolom, nem fogadja be! :(
-
Dr.Wolf
csendes tag
Snoop! köszike!! :))
-
Dr.Wolf
csendes tag
syastok!!
Tudnátok segíteni 2 végigjátszásban? kellene a Matrixhoz és a Soldier of fortune 2-höz!
Ha esetleg nem tudtok akkor olyan oldalkt ahol utánna bírok nézni! Előre is köszi! :) -
Dr.Wolf
csendes tag
syastok!!
Tudnátok segíteni 2 végigjátszásban? kellene a Matrixhoz és a Soldier of fortune 2-höz!
Ha esetleg nem tudtok akkor olyan oldalkt ahol utánna bírok nézni! Előre is köszi! :) -
Snoopy-r
csendes tag
Hellosztok
Nekem a CSI: Dark motives c. játékhoz kéne végigjátszás. Vagy esetleg egy cím ahonnan le tudnám szedni. -
gery03
senior tag
Na áttettem egy normálisabb címre.
http://vegigjatszas.uw.hu/
[L]http://vegigjatszas.uw.hu/[/L] -
gery03
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ennek örülök. Nem feleslegesen dolgoztam 1,5 órát. Nem desingra mentem. Örültem, hogy meglett az a sok link. Lehet majd regelek egy másik tárhelyet egy találóbb névvel.
-
gabe_
őstag
ahogy látom, van bőven...
-
gery03
senior tag
KÉÉÉÉÉÉSZ. Meg én is az vagyok.
[L]http://pctuning2.uw.hu/[/L] -
L_ajos
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Aham...deh jó lenne még bővíteni!:C
-
L_ajos
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem rosz! Deh pcgurus a végigjátszás és sajna az a gyüjtemény megvan:(:O :)
-
gery03
senior tag
Készülget a honlap. Csak nagyon lassú a linkelés. Türelmet.:)
-
L_ajos
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszike! Sasolom!:D
-
TrollBalint
addikt
Na, ilyen van, hogy [L]http://www.gamestar.hu/gmiki[/L]
itt vannak magyarositások, de ez többnyire az adott játék fan :)
oldalára vezet, ahol lehet kapsz több segítséget. Illetve most láttam, hgoy van olyan menüpont is, hogy végigjátszás :)) De ez valami új, mikor legútobb voltam akkor még nem volt itt :))
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Oksa...köcönöm...csak magyar legyen:DDD
-
L_ajos
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ha mondanál egy olyan fórumot ahol keményen ezzel foglalkoznak azt megköszönném:DDD
-
L_ajos
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez az oldal baba volt deh elég kevés gaming guide volt itt:(
Köszi!:C -
Bencom
senior tag
Hú, ez asztán beindult!
Már nem tudom követni...
Szóval akkor hol tartunk?
Ja, igen: beindult a Linktenger...Bocsika!
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
[L]http://mho.freeweb.hu/chaeat/cheatb.htm[/L]
Ha jól sejtem itt végig játszások vannak, legalábbis olyasminek tünt első olvasásra :)
Nem tudom mennyire kell részletes, vagy ez mennyire az... csak futólag beleolvastam, hogy tényleg végigjátszás-e -
L_ajos
őstag
Amugy én speciel a Phantasmagoriához keresek meg ilyen és hasonló régebbi gamesokhoz:DDD
-
L_ajos
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen...csak elég hiányos volt:(
-
Bencom
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy újságot...:):D
-
gery03
senior tag
Nekem van egy csomó végigjátszásom. Ha kell valami és megvan, akkor feltöltöm valahova.
-
L_ajos
őstag
Hali!
A kezdő emberkéknek! (mint bizonyos körökben én is vagyok!) jó lenne ha játékokhoz végigjátszást közölnénk vagy legalább linket adnánk; és igy próbálnánk segíteni!:C
Nekem már lenne is egy kérdésem! Régi gamesokhoz magyar nyelvű leírást tud valaki?:F
Hajrá!:C
Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest