- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
tag
válasz Attila2011 #28322 üzenetére
Úgy forgatod magadnak, ahogy akarod.
Illetve látható, hogy mindenki úgy forgatja magának, ahogy akarja.
De ami le van írva, azt elegánsan kikerülöd, miközben azt vallod, hogy "a Biblia Isten szava".
Miközben megtagadod az egyértelmű kimondott szavakat, miszerint nem ott van az Isten, ahova az ember velemi kötelezően "beparancsolja", hogy márpedig oda kell menni és kész, nincsen olyan építmény, amit templomnak nevezve, oda kellene járnia az embernek, hogyha Istenhez szeretne közel lenni.
Én ennyit mondtam: nincs kötelező. KÖTELEZŐ.
Nincsen.Mert az is le van írva, hogy Isten benned van.
Meg az is le van írva, hogy Jézus után "ami a régi volt, az nincs már".
Keresgesd.
Mindazok mellett, amit én is hoztam."Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük."
Igen.
Ha szeretetben összeülnek az embereket BÁRHOL, akkor Isten ott van köztük.
Én meg így értelmezem."Ha te ezt látod, akkor valószínűleg ugyanabba a hibába esel, mint a zsidók, amikor Szentlelket káromolták, szóval ilyen kijelentésekkel vigyáznék, mert a Biblia szerint könnyen az üdvösségedbe kerülhet."
Én meg benned ezt látom barátom:
"Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok, mert bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt: ti magatok nem mentek be, és azokat sem engeditek be, akik be akarnak menni."Még egyszer:
Te úgy vallod a Bibliát, hogy megtagadod annak egyes olyan részeit, ami egyrészt egyértelműen kijelent - nem lakik kézzel épített templomokban (ennél egyértelműbben nem lehet kimondani és értelmezni) - majd idecsavarsz mindenféle dolgot, amit én nem mondtam."Én például hiszem, hogy még az olyan szekták is, melynek tagja vagy, képesek jó dolgokra, akár tagjai egyénileg, akár együtt."
Hát örülök ennek, hogy ha látsz bennem ennyi jót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- OTP Bank topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- LG OLED77C11LB
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Nintendo Wii uDraw rajz tablet + Instant Artist játékokkal
- Panasonic S1R csúcs full frame gép eladó.Csere Panasonic S5 II-re.........
- Nagyon megkímélt Makita DHR280 (2.8J)+dual töltő+2db BL1850+Makpac4 (apple terméket beszámolok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest