Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
CSak Görögöknek kell.
Ezek az orságoknak nem kell:
Andorra, Iceland, Norway, Australia, Ireland, Portugal, Austria, Italy, San Marino, Belgium, Japan, Singapore, Brunei, Liechtenstein, Slovenia, Denmark, Luxembourg, Spain, Finland, Monaco, Sweden, France, the Netherlands, Switzerland, Germany, New Zealand, United Kingdom
[link]
Meg valszínű a Lengyeleknek fogják elengedni leghamarabb mert elég sok katonát küldtek Afghan/Iraqba és most van valami új törvény javaslat, hogy az új EU tagok akik több mint 300 katonát küldtek valamelyik övezetbe azok mentességet kapnak. -
tiv61us
őstag
mamat be fogjak engedni a hivatalnoko vaskalaposak es betartjak a torvenyt minden aron
de nem embertelenek
egyszeruen ha valamit eltolsz, akkor visszafordithatnak, mert kotelesseguk, ha a legcsekelyebb gyanuja is felmerul, hogy veszelyes vagy az orszagra, vagy ha feketemunkasnak jossz
ez a dolguk
mamaval nem lesz baj hidd el -
tiv61us
őstag
en bejottem mar parszor, gyerekem is, tvabbra sem hiszem el, akar kikered akar nem, a sorban nem szoktak visszaforditani, akivel gond van felreteszik az utlevelet s elviszik egy officebe meghallgatni aztan kiderul, mi van utana neznek meghallgatjak stb.
erdekes lenne ha ezert allna a sor...
sorry nem hiheto
de vannak csodak
dehogynem siman lemajmoztal egy amerikai vamost aki allitolag visszakuldott alakit mert nem tudta megmutatni hol fog lakni
haggyuk mar pistiket
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
egyreszt itt visarol van szo
masreszt ha megsertodsz ha nem vannak ketsegeim a tortene felol, de sokszor hallottam mar, a sajat szememmel lattam stb urban legendet.
harmadreszt ha elutazok amerikaba es megkerdezik melyik hotelben fogok lakni, annyit meg illik megerteni, azert nehezen hiheto hogy ha azt mondja HOTEL, nem veszik elo a szallodai papirjukat
kar hogy az amerikai vamost lemajmozod, a dolgat vegzi
mikor en jottem jo regen, de egy szot sem tudtam mgis megertettem, atan mondtam kerek nemet tolmacsot mer az megy, es siman hoztak 5 percen belul es bejottem az orszagba
arrol nem beszelve, hogy a problemas esetket kiveszik a sobol es elviszik egy irodaba, ugyhogy valami nagyon santit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest