- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
CSak Görögöknek kell.
Ezek az orságoknak nem kell:
Andorra, Iceland, Norway, Australia, Ireland, Portugal, Austria, Italy, San Marino, Belgium, Japan, Singapore, Brunei, Liechtenstein, Slovenia, Denmark, Luxembourg, Spain, Finland, Monaco, Sweden, France, the Netherlands, Switzerland, Germany, New Zealand, United Kingdom
[link]
Meg valszínű a Lengyeleknek fogják elengedni leghamarabb mert elég sok katonát küldtek Afghan/Iraqba és most van valami új törvény javaslat, hogy az új EU tagok akik több mint 300 katonát küldtek valamelyik övezetbe azok mentességet kapnak. -
tiv61us
őstag
mamat be fogjak engedni a hivatalnoko vaskalaposak es betartjak a torvenyt minden aron
de nem embertelenek
egyszeruen ha valamit eltolsz, akkor visszafordithatnak, mert kotelesseguk, ha a legcsekelyebb gyanuja is felmerul, hogy veszelyes vagy az orszagra, vagy ha feketemunkasnak jossz
ez a dolguk
mamaval nem lesz baj hidd el -
tiv61us
őstag
en bejottem mar parszor, gyerekem is, tvabbra sem hiszem el, akar kikered akar nem, a sorban nem szoktak visszaforditani, akivel gond van felreteszik az utlevelet s elviszik egy officebe meghallgatni aztan kiderul, mi van utana neznek meghallgatjak stb.
erdekes lenne ha ezert allna a sor...
sorry nem hiheto
de vannak csodak
dehogynem siman lemajmoztal egy amerikai vamost aki allitolag visszakuldott alakit mert nem tudta megmutatni hol fog lakni
haggyuk mar pistiket
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
egyreszt itt visarol van szo
masreszt ha megsertodsz ha nem vannak ketsegeim a tortene felol, de sokszor hallottam mar, a sajat szememmel lattam stb urban legendet.
harmadreszt ha elutazok amerikaba es megkerdezik melyik hotelben fogok lakni, annyit meg illik megerteni, azert nehezen hiheto hogy ha azt mondja HOTEL, nem veszik elo a szallodai papirjukat
kar hogy az amerikai vamost lemajmozod, a dolgat vegzi
mikor en jottem jo regen, de egy szot sem tudtam mgis megertettem, atan mondtam kerek nemet tolmacsot mer az megy, es siman hoztak 5 percen belul es bejottem az orszagba
arrol nem beszelve, hogy a problemas esetket kiveszik a sobol es elviszik egy irodaba, ugyhogy valami nagyon santit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest