- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
CSak Görögöknek kell.
Ezek az orságoknak nem kell:
Andorra, Iceland, Norway, Australia, Ireland, Portugal, Austria, Italy, San Marino, Belgium, Japan, Singapore, Brunei, Liechtenstein, Slovenia, Denmark, Luxembourg, Spain, Finland, Monaco, Sweden, France, the Netherlands, Switzerland, Germany, New Zealand, United Kingdom
[link]
Meg valszínű a Lengyeleknek fogják elengedni leghamarabb mert elég sok katonát küldtek Afghan/Iraqba és most van valami új törvény javaslat, hogy az új EU tagok akik több mint 300 katonát küldtek valamelyik övezetbe azok mentességet kapnak. -
tiv61us
őstag
mamat be fogjak engedni a hivatalnoko vaskalaposak es betartjak a torvenyt minden aron
de nem embertelenek
egyszeruen ha valamit eltolsz, akkor visszafordithatnak, mert kotelesseguk, ha a legcsekelyebb gyanuja is felmerul, hogy veszelyes vagy az orszagra, vagy ha feketemunkasnak jossz
ez a dolguk
mamaval nem lesz baj hidd el -
tiv61us
őstag
en bejottem mar parszor, gyerekem is, tvabbra sem hiszem el, akar kikered akar nem, a sorban nem szoktak visszaforditani, akivel gond van felreteszik az utlevelet s elviszik egy officebe meghallgatni aztan kiderul, mi van utana neznek meghallgatjak stb.
erdekes lenne ha ezert allna a sor...
sorry nem hiheto
de vannak csodak
dehogynem siman lemajmoztal egy amerikai vamost aki allitolag visszakuldott alakit mert nem tudta megmutatni hol fog lakni
haggyuk mar pistiket
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
egyreszt itt visarol van szo
masreszt ha megsertodsz ha nem vannak ketsegeim a tortene felol, de sokszor hallottam mar, a sajat szememmel lattam stb urban legendet.
harmadreszt ha elutazok amerikaba es megkerdezik melyik hotelben fogok lakni, annyit meg illik megerteni, azert nehezen hiheto hogy ha azt mondja HOTEL, nem veszik elo a szallodai papirjukat
kar hogy az amerikai vamost lemajmozod, a dolgat vegzi
mikor en jottem jo regen, de egy szot sem tudtam mgis megertettem, atan mondtam kerek nemet tolmacsot mer az megy, es siman hoztak 5 percen belul es bejottem az orszagba
arrol nem beszelve, hogy a problemas esetket kiveszik a sobol es elviszik egy irodaba, ugyhogy valami nagyon santit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- LEGO klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest