Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
válasz Winner_hun #6254 üzenetére
szintén
mikor volt steamen ingyenes hétvége kiprobáltam , igaz szétszedtek
de igy mint "melléklet" egész pofás...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
pár kérdés
megvan a megoldás hogy lesz ujra magyar a patch után?
meg lehet oldani h a steamen is lássam, v ahhoz onnan kell letölteni mindenképp?
mikor kéri a kodot? játszottam párat de még nem kérte, a multkori ideiglenes steames kod meg aligha érvénes már
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
-
cor
őstag
áá hogy tudok megtalálni egy szervert amin voltam már?
nyomtam egy gyors-csatlakozásos ctf meccset, ilyen 1lövetü fegyoval, de csak miután kiléptem jutott eszembe h betehettem volna kedvencekbe...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
én is voltam ma, vki innen jol leölt mindig
funolni jo ez...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz old gray #6350 üzenetére
corranz voltam
ám hogy lehet csapatot váltani? éjjel 2n voltunk s mind2nket vörösbe tett, csapatváltás opciot meg nem találtunk (máshol már csináltam, szal valahogy pedig lehet, de nem ment )...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
-
cor
őstag
Pacific Standard Time
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
biztos a steam-nap miatt ...inditom game, egyböl kéregetett
cd-kulcs (eddig nem kérte)
fiokjelszó (alapbol ki se szoktam lépni)...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz old gray #6500 üzenetére
offline (single?) után voltam , most vmi 1v1-en van szerver, elsöre be se fértem, de utánna
amiket kiir játék alatt h Jutalom blabla vagy mi, az mi fán terem, eszikevagyisszák?
-
cor
őstag
hát a jármuves dolgok nem az én világom
a légdeszka poén szinten elmegy, martymcfly-oskodni még ugyahogy viccös...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz Akybron #6639 üzenetére
a post elött kb 10percel volt, nem ti voltatok, mert a bot ellen hülyültem amikor bejött hirtelen 3 vki, s egyböl vote kick...
a multkori volt érdekesebb, mert akkor akire rákérdeztem poszeidon is ugyanezt csinálta csak akkor normál 1v1-eztem valaki ellen, s ö meg nem szavazott, igy simán lejárt a idö
szoval azért meg van a "játékos-kultura" ugy lám
asszem nyomom offline a botok ellen, mert a hadjáratot végre befejztem, milyen irritálo vége lett
-
cor
őstag
volt valahol egy ilyen sebzéses link, meglesném
sniper érdekelne...volt rajtam pajzsöv+100élet, egy lövés ütán maradt 60Hp (v 40 hirtelen nemtudom)
szoval joval 100 fölött sebez ugye, akkor néha miért nem elég 2, esetleg 3 lövés abbol ?ezeket a hw dolgok meg mehetnének off-ba
-
cor
őstag
lépek fel, nagy default beállitások ...
alt+tab -nál meg kifagy..
hüje ut...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz gamerpeter #6781 üzenetére
hé ilyen nállam is van, de csak pár sec, hogy néha nem látom a lövéseim
mondjuk nálam nem számit, mert béna vagok , meg ráfogtam h bug oszt kész
de akkor nállam is van valami ilyen nyavaja...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz old gray #6793 üzenetére
játszol kicsit és megtudod , most az a problemed h egy idö után laggolsz nem? akk kiproba azt, s ha jo-nem jo akk kiderül h hálozati bajod van v csak simán az ut f0s...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz taky1984 #6803 üzenetére
jolvan akkor lehet eltaláltam volna, én pár napja láttam nálatok...csak rakéta - csak meghalok,
ennyi volt a játékde hogy ez a rohadt alt+tabolás mér nem megy mostanában, ez zavar
-
cor
őstag
ez pedig biza ingame hiba (alttab) ugyanis játékban vagyok mikor használom
ha nem müködött volna alapbol engem se zavarna, de 1,5-2 honapig folyamatosan használtam, aztán egyszercsak beintett...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz Richter36 #6815 üzenetére
jah oda nem árt a célkereszt
hogy van csak 4ms késésed?
ez a mod tetszik, csak amiket találtam szervereket , vagy majdnem üres volt vagy akkora volt a pingem h nem tudtam már h én löttem mellé vagy a pingedgR
nem véletlen volt ott -->...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz old gray #6823 üzenetére
virtuladub?
csodálkozom hogy ma egyáltalán öltem valakit
Richter36
koraeste senki, most meg...
jo, csakhát; béna lenni, ismeretlen pályák (a játék fele le is ment mire csatlakoztam), spawn+1seces életek
na mind1 majd azért még noobkodok ott is...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
-
cor
őstag
akkor mitöl is van ez az "fps-lag" v mi?
ma nekem is elöjött...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz old gray #6856 üzenetére
milyen tag?
egy hajszál hiányzott tegnap, h letöröljem a piibeegér, nekem 6000re van állitva
viszont azt a "doubletap" v mi funkiot n(s)em birom rendesen belöni...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz old gray #6872 üzenetére
hogy is oldottad meg azt h ne röcögjön a játék.?
majdnem egy mapig birta tegnap, de a vége elött ..s jol le is csitereztek mert véletlen nyertem, én a low, lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest