Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Eddig jó benyomásom van a telóról, igaz a Be Touch 3 után kicsivel nehezebb, mármint a súlya. Kamera szerintem jó, jobb, mint a Be Touch 3-é, istenigazából eddig kinti természetes fénynél nem tudtam csinálni képet, mert Finnországban élek és amire haza érek melóból, már sötét van
A benti képek jók, videó is szép (bár arra még nem jöttem rá, hogy mikor használja a dupla kamerát v. mikor nem...lehet mindig???)
Amit pl nem találtam benne az a dupla koppintásos képernyő feloldás, ellenben dupla koppintásos képernyő lezárás van rajta (WTF??). GPS-t még nem próbáltam, hangzása jó, tisztán hallanak én is mindenkit. Akksija 88% volt amikor bekapcsoltam, most 62%, de rendszerfrissítéstől kezdve, programok telepítése folyamatosan minden volt (messenger,whatsapp,szinronizáció,mobilnet mindig ON) a 21 óra alatt, ami a bekapcs. óta eltelt. A Be Touch 3-at ilyenkor már tölteni kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A benti képek jók, videó is szép (bár arra még nem jöttem rá, hogy mikor használja a dupla kamerát v. mikor nem...lehet mindig???)
Meggyi001