Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Szerintem nem kell feltétlenül ismerned az eredetit, de biztosan kell egy "indie/retro hajlam" hozzá, mert ez nagyon nem olyan "áramvonalazott" game lesz mint amihez ma a többség hozzá van szokva.
De ezt én is mint az eredeti nagy rajongója mondom, nekem ez hatalmas játék lesz, és ha - mivel én hosszú évek óta nem veszek elővételben semmit- minden rendben lesz induláskor technikailag, azonnal vásárolom megfelé...
-
wjbhbdux
veterán
Május 30 a következő megjelenési dátum [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Woah, instant buy!
-
Fitzgerald
veterán
Elsősorban azoknak szól, akik nosztalgikusan gondolnak vissza az eredeti játékra.
Ez már első ránézésre látszik; a karaktermodelleket leszámítva a látványtervezéssel, environmental design-nal meg sem próbáltak a realizmusra törekedni.
Szerintem mondjuk ez úgy lett volna igazán jó, ha a karaktermodellek is ebben a szellemben készülnek...Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha valaki szerette a BioShock, a Deus Ex játékokat, a Prey-t, annak most lehetősége van egy modernebb, felhasználóbarátabb verzióját kipróbálni annak a játéknak, amely a felsorolt frencsájzokat ihlette.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
icp1970
senior tag
Jól sikerült
-
Fitzgerald
veterán
Első demóval vagy 5 éve játszottam?
Azóta meg folyamatosan hamarosan megjelenik, aztán meg mégsem... -
Bad Pritt
félisten
Legjobban várt játék idén. Az első demo csúcsszuper, az ára kellemes 40 euro, minden adott, hogy remek játék legyen belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest