Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Fene, lejart a szerkesztesi ido, azt szerettem volna megkerdezni, hogy ti ezeket a kis arckepeket mibol csinaljatok ? Ugy ertem, ha adok egy fenykepet pl egy Star Wars-os tisztrol a 4,5 vagy 6-ik reszbol, kepesek vagytok atalakitani ilyen rajz/rajzfilmszeruve ?
Csak azert erdekel, mert regebb csinaltam ugynevezett mod-ot a Star Wars Rebellion/Supremacy jatekhoz, es azokban epp ilyen kissebb kepekre van szukseg hogy megjelenitsuk a szereploket.Ki is csereltem oket, en fenykepekbol csinaltam, de nem tudtam elerni jo minoseget, de az ilyen 8 bites ? es szep szinu kepekkel nagyon jol meg lehetne jeleniteni az adott szereplot.
Pl egy masik forumban ahova gyakran jarok, van egy Palpatine csaszar kep, amit az egyik forumtag hasznal, nagyon popec, sztem azt fel tudnam hasznalni ha meg csinalnek ujabb modokat a jatekhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest