Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Vigyázat, a héten találkoztam MIRGA 0337-es zöld(vsz nem superlockos) 1600-as durcival. Nem tudom szorzólockos e de jövő hétre kiderül.
-
Esmein
nagyúr
Tipphopp. Olvasgattam neten. Nekem azért nemmegy mert superlockos. Ezvan. beszoptam. Na majd veszek egy hypersteppingest jól.
-
Esmein
nagyúr
Az a baj vennem kell majd egy uj 1600-ast mert a mostani szorzólockos és 2300nál tovább nem lehet húzni :/
-
Esmein
nagyúr
válasz
wassermann
üzenetére
2000+-os tbred athlonnal 2300 mhzen bencheltem 10413 pontot 3dmark 2001-ben, 1600-as duronnal 2270-en (szorzólock miatt sokkal kisebb fsb) ugyanaz a videokártya 9876 pont és haladok fölfele. Ez igen keményen 5.46 % telj különbség 4x %-os árkülönbség mellett.
-
Esmein
nagyúr
féloff,
Majdnem hülyére röhögtem, magam mikor ma olvastam a szótáratz és véletlen ráakadtam a
thoroughbred szóra. A jelentése telivér/arisztokratikus/jól nevelt.
Korábban azt jhittem ez valami fantázianév.
on -
Esmein
nagyúr
Árgh. Amúgy most mennyin megy mekkora fesszel ? Próbáld meg a memóriaidőzitéseket a 2-2-2-6 -hoz közeliteni, simán rátehetsz 2.8 voltot.
-
Esmein
nagyúr
Amúgy ha bekötöd és nem jó a cache nyugodtan szétkötheted és ugyanúgy fog menni 64-el tovább. Elméletben lehetséges csak + 128k-t engedélyezni a 192 helyett, hátha annyi jó belőle.
-
Esmein
nagyúr
Én csináltam és nem sikerült, és nem azárt mert nem működött a cache, hanem mert nem sikerült még rendesen összekötni benne a hidat. Ezüst szilikon nem felel meg a célnak, pedig a 2 hid tetejét meg is kapargattam egy tűvel, hátha esetleg van rajta valami védőréteg. Próbálok majd szerezni nyákjavító ezüstlakkot.
Aktív témák
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest