Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Sobi_888
csendes tag
Kezdő ubuntusként küzdök a számomra új rendszerrel. Több dolgot nem értek, pl felismertettem nagy nehezen az itt kapott segítség alapján az usb-s nyomtatómat, de újraindítás után megint nem volt beállítva. Felraktam vbox-t, telepítettem rá egy wint, de mikor másnap elindítottam a gépet a vbox nem akart indulni, neten kerestem rá megoldást elindítottam, de újabb újraindítás után megint nem indult, ezt nem értem valamit felrakok és működik utána meg nem, szeretném megtanulni a linuxot,de így elég nehéz. Ezek a problémák mitől vannak?
Esetleg van valahol magyar leírás a parancsokról? Mert az oké, hogy bemásolom a parancssorokat és megoldok vele valamilyen problémát, de attól még teljesen sötét leszek a rendszerhez, főleg hogy újraindítom a gépet és már nem is működik, amit épp felraktam...
-
Sobi_888
csendes tag
Azt szeretném kérdezni mi a teendő akkor ha nem ismeri fel az ubuntu a usb-s nyomtatót, legalábbis a nyomtató hozzáadásnál nem.
Pedig ezzel a parancssorral kiirja , hogy ott van az usb porton az Canon MP160 nyomtató:
list_devices_libusbVan valakinek vmi ötlete, elég kezdő vagyok ubuntuba...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest