Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
milestone #19016 üzenetére
sztem ha nem vagy benne biztos h sikerrel fogsz járni a nevelő célzattal akkor inkább rakd fel a win-t először majd wubi-val az ubuntut
ha jól tudom akkor kiwi csak annyi h multimédiás, sztem felesleges
előnye a wubi-nak h win-es betöltője van, jobban hozzászokik az aki eddig win-t használt
win alól simán lehet uninstallálni ha már nincs rá szükség
wubi -
V.Stryker
nagyúr
válasz
milestone #19016 üzenetére
Elvileg 25 giga neki elég. Nálam úgy van, hogy van egy 80 gigás részen Win 7, ez már megvolt. A többi adatoknak volt fenntartva. Majd Ubuntu lemezről bootoltam és a leírás szerint a maradék részből lecsíptem 25 gigát és 2 gigát swapnak, a többi ment ntfs-nek. A csatolási pontokra nagyon kell figyelni és ami ntfs közös tároló lesz, azt is hozzá kell adni. Erre majd jó kis leírásokat fognak neked belinkelni, itt a hozzáértők.
Konklúzió: Ha előbb van fent a win és már használod, akkor utána minden további nélkül mehet rá az ubi és majd az ubuntu grubjában választod ki, hogy mit indítson.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest