Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Fentebb már írtam, de hogy ne kelljen visszaolvasnod... sok disztrót próbáltam, mert az Ubuntuval nem vagyok elégedett (10.10 óta...)
Első lépésként Neked is javaslom a distrowatch.com oldalt. Itt bőven van infó a disztrókról. Leírom én hogyan jártam el:
Fontos, h legyen segítség, ha gond van, ezért alapból csak a legnagyobbak és variánsaik, illetve az ezekre épülő disztrók játszanak. Kiválasztasz egyet, megnézed mikor frissült. Ha 1-1,5 éven belül nem volt frissítés, akkor én nem foglalkoztam vel, az soknak számít.
Utána megnéztem a weboldalt. Ez is sokat elmond, érdemes az ubuntu.com-ot venni alapul, hogy ezt a szintet hozzák-e.
Ha elfogadható, akkor keresek screenshotokat, magyar, német oldalakat, videókat róla.
Bővebb infók csomagokról szintén a distrowatch-on.
Majd jöhet a pendrive! LiveUSB kipróbálás, kattintgatás, stb...Amiket ajánlok LiveUSB kipróbálásra: Ubuntu12.04, Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu, Mint, Fedora, OpenSUSE, Zorin OS. Persze ha átlag desktop gépről van szó. Ezek mindegyike jó, van támogatás, kevés dolog van, amire nem találni pár perc netezés után megoldást.
...még egy dolog: 2 féle ember van: akinek van mentése, és idióta.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest