- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Dark Archon #5529 üzenetére
Nem lehet, hogy a kilencből kilenc ugyanaz az ATI felhasználó???
Csak mert nekem volt eddig mindkét gyártótól VGA-am egy rakással, s tudom, mit beszélek.
Becsempésztünk? Az, hogy az ember bemegy a Media Markt-ba, illetve hasonló boltokba, s ott megveszi a CRT tévéket az elmúlt 3-5 évben, az csempészésnek számít? Hmm, nem hiszem... Mindkét CRT tévénk ilyen helyről származik, a Samsung kb. 3 éves, a Panasonic vagy öt. MIndkettőn van természetesen egy rakás SCART-csatlakozó (a Panasonicon 4 darab), de van S-Video is. Egyáltalán nem volt ez ritka. De vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon feledkény - illetve nem is tudod, miről beszélsz.
Abban igazad van, hogy van egy-két noname típus, amin talán még RCA sincs. Hát aki ilyet vett, az talán nem nagyon akar több tízezer forintos VGA-val pont az ilyen gyatra, s feltehetően nagyon pici képernyős tévén bármit nézni. -
AirBooms
addikt
válasz
Dark Archon #5509 üzenetére
Grand Hand View II. Igaz nem a legolcsóbb, de rengeteg féle kimenethez jó, s mindenféle VGA-ról működik, a tépot USB-n kapja és maga a szerkezet nagyon kicsi, pár centis. Amúgy én nem rég vettem itt az apróban az eredeti ár töredékéért.
Az S-Video megoldást kár fikázni, egyrészt mert egész jó minőségű képet ad, másrészt nagyon nem igaz, hogy felejtős a hazai tévéken. A háztartásunkban kettő is van, amin van S-Video bemenet, s mindegyik tökéletesen működik. Amúgy a nagyarcból sem árt visszavenni. Az ATI S-Video megoldása valóban szabványos, hogy valamiért mégis ff volt a kép, az más miatt lehetett. Az Nvidia viszont tényleg átalakítót ad a nem szabványos S-Video kimenetéhez (és mindezt Nvidia tualjként mondom - nem ATI rajongó vagyok).
-
AirBooms
addikt
válasz
joecontra #5229 üzenetére
Igen, hardveres, de hmm, pont ezen a topikon olvastam korábban ezzel a megoldással azt, hogy nem működik, illetve elég vacak képet ad. Pláne nVidiával. Kéne valaki, aki próbálta már.
Bár az kétségtelen, hogy lehet ilyen kábeleket kapni, de ennek ellenére nem vagyok benne viztos, hogy működik is. -
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Új nVidia GTX460-as karikon nincs TV-out, nincs S-video kimenet. Ennek ellenére meg lehet valahogy oldani, hogy CRT tévén megjelenítsük a kari képét? Jó minőségben persze!
Köszi!
u.i.: a tévén van mindenféle csatlakozó, csak ugye olyan nincs, mint a "lapos tévéken".
-
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Nagyon lúzer kérdéssel jövök, de még sosem csináltam ilyet.
Szeretném a VGA-m képét nézni tévén (filmet nézni), de fogalmam sincs, milyen kábellel tegyem ki a jelet a tévére. A szoftveres rész most nem lényeg, mert azt hiszem, az menne. A lényeg, hogy ugye van az XFX GTX 285 Black Edition végén két monitor kimenet (HDMI, vagy mi a fene), meg egy S-Video csatlakozó. A dobozában meg van egy S-Video átalakító, ami csinál három RCA kimenetet. Fogalmam sincs, melyik kimenettel mit kezdjek, milyen kábelt vegyek. A tévén van SCART csatlakozó dögivel, meg van egy csomó RCA aljzat, kompozit video bemenet, meg S-Video bemenet, meg ennek az átalakítós akárminek is megvan a megfelelője.
Szóval milyen kábelt vegyek, melyik ad normális, elfogadható képet?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest