- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
bedgabor #37784 üzenetére
Persze, mert tök jól le van írva a tuningolás alapjairól minden. Amit kérdeztél az is. Hiszen pl az fsb emelés, vagy szorzó állítás az platformtól független, mindegy, hogy amd vagy intel hisz mindkét esetben az fsb x cpu szorzó adja a cpu frekvenciáját. Tehát, ha emelni akarod a cpu-d frekvenciáját szerintem először kis lépésekben emeld az fsb-t. Azt pedig, hogy a te rendszeredben milyen módon tudod, megtalálod az alaplap idevágó bios leírásában vagy egy kicsit google-ozol.
-
JOkE01
tag
Kérem aki tud segítsen!
A problémám a következő:
Alaplap: Ascrock G41m-vs3
cpu: intel core 2 duo E7400
vga: Gigabyte HD7770Az asrcok által adott oc tuning programmal, ha emelem a processzor frekvenciáját, ha csak 100 mhz-el is aszinkronba kerül játékok alatt a kép és a hang, illetve "irreálisan" gyors lesz a játék.
Mi okozhatja ezt a hibát, illetve mit tehetnék ennek megszüntetésére?
Próbáltam a pci-e frekvenciát mhz-enként növelni, csökkenteni, próbáltam a vsync-et ki-be kapcsolni, de nem segített.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest