- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Remélem itt már tud valaki segíteni mert már szinte mindenhol megpróbáltam és nem jártam sikerrel..... tudom a gugli a barátom... DEalaplap P7H55D-EVO
proc i5 650probléma a következő 4 GB memoriából csak 3.87 -et lát! (szükségem lenne a maradékra is..)
biztos hogy valamit a biosban kell állítanom mert lefoglal magának az integrált vgának, jah és csak ugy állítanám be hogy 6850es kártyát használja..
Remélem tudtok segíteni -
Pro!Petya
addikt
Ennyit sikerült kihozni a vasból ... [link]
Ezt bírja stabilan & gyári hűtéssel (nincs fesz emelés) !!! a proc meg a gpu is max 80'C-ig ment fel egy nap nyüstölés után!
Ez most jó vagy tudok még valamit finomítani rajta??
Persze prime meg társai futottak -
Pro!Petya
addikt
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a Aida64 miért DDR3-1333-nak látja ezeket a ramjaimat: KHX1600C9D3K2/4G
?????
a cpu-z pedig PC3 10700 (667Mhz) ír rá!Más! Van egy i5 650 procim (3.2Ghz) ehhez társulnak a fenti memoria modulok ez mind benneül egy P7H55D-M EVO lapban ..... na már most én ezt szeretném hajtani stabilan 3730Mhz-en ehhez nekem 149-150 X 25 beállítás menne , a feszkohoz nem nyúlok DE nem birja mert ha 148 ra állítom akkor már ujra indul kék ablakkal pedig a memoriának bírnia kéne nem???????
145 x 25 ön atom stabil 3625Mhz-en...Remélem tudtok tanácsot adni mit rontottam el és felvilágosítotok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest