Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserkész
tag
Üdv.
Egy pillanatra átpártoltam a sötét oldalra(AMD
) és valahogy teljesen más mint az intel..... az alaplapom egy Giga 890fxa-ud7 de rengeteg beállításí lehetőség van rajta és sajna a nagy részéről azt sem tudom mi az. Eddig annyit tettem vele hogy az fsb-t megemletem de ezzel együt igaz később de észrevettem hogy a ramokat is átállította1333-ról xxxx-re és mivel nem kimondott tuningmemok nem is akarták ezt a dolgot,viszont nem találtam olyan beállítást amivel visszaállíthatom csak olyat amivel a szorzóját lehet változtatni de igy nem is jön ki az alap.....ha tudnátok valami prima beállítást ehez az megköszönném. 
-
-
cserkész
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Ezek a te szavaid:
nb feszt fixáld ram mennyiségétől függően 1.2-1.3V között. 2gb-4gb. (ez 1,2 lett)
fsb termination 1.2V
pcie freki 100.
pll 1.5V
procifeszt is ugye orajeltől függően...
ramoknak meg add oda a gyári feszt...Tehát a proci fesz:1,208V
Most 3,325 Ghz-en jár stabilan.....ahogy mondtad 10kör futtatam az i.b.t.-vel
-
cserkész
tag
Megnéztem az ibt-vel és nem ment 60 fok fölé viszont a 3. kör után kiirta hogy a rendszer instabillá vált és leáll

Visszavettem az fsb-t most 3333mhz-en megy,lefutattam a 10kört és a max most is 60 fok volt.... Esetleg egy kis feszemelés segithet? vagy azt a 3,6ghz-et már nem birja....
-
cserkész
tag
11966
A legnagyobb hő: cpu 1mag 48C cpu 2mag 52C -
cserkész
tag

3,325ghz 1,208V PCIE freki 100-on ramok visszaállítva!!!!
Mindjárt megizzasztom és elválik....eddig (3d mark06 115xx pont) ezzel a procival 2gb ram és egy 4850 1gb (glaciator) Kiváncsi vagyok....

-
cserkész
tag
Üdv
Egy e7200-at járatok 3ghz-en,max terhelés alatt sem megy fel 48 fok fölé. Egy alpenföhn nordwand-dal hütőm a fesz:1,1V Feljebb emelhetem még egy kicsit ugy hogy stabil maradjon? És mennyi az a hő amivel még nem okozok benne kárt?
Gondolom 65-70 fok már nem egészséges....

-
cserkész
tag
sziasztok,egy kis segitséget szeretnék kérni....van egy msi p7n platinum sli alaplapom és a bios-ba belépve nem engedi a proci teljesítményét növelni,a régi alaplapomnál simán tudtam állítani ennél rá sem enged lépni...mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) és valahogy teljesen más mint az intel..... az alaplapom egy Giga 890fxa-ud7 de rengeteg beállításí lehetőség van rajta és sajna a nagy részéről azt sem tudom mi az. Eddig annyit tettem vele hogy az fsb-t megemletem de ezzel együt igaz később de észrevettem hogy a ramokat is átállította1333-ról xxxx-re és mivel nem kimondott tuningmemok nem is akarták ezt a dolgot,viszont nem találtam olyan beállítást amivel visszaállíthatom csak olyat amivel a szorzóját lehet változtatni de igy nem is jön ki az alap.....ha tudnátok valami prima beállítást ehez az megköszönném. 
pedig titokban reménykedtem egy 4Ghz közeli eredményben..... de azért igy is nagy teljesítmény növekedés állt be az eredetihez képest! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát persze...eltévedtem!