Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
de most ezek teljesen eltérnek az általam kérdezet dolgoktol
nem azt kérdeztem mit kellet volna vennem már bocs.
másrészt nem most vettem hanem ezelőt 3hónappal és 39k ért vettem a procit a vga-t pedig 40k ért
most jóval drágább mind kettő
és legalabb nem lesz az hogy majd kb 4hónap mulva vennem kell jobb procit vagy egy év mulva mert nem elég erős pl egy i3 2300k vagy bármi egyébb..az első kérdésemre ami fentebbi hsz ben van arra még mindig várok választ
-
-
sanyek2
senior tag
Bármilyen hang, fény, füsthatás (xD) ami nem volt korábban gondot jelent. Nagyjából honnan jön a hang? Biztos hogy a proci, és nem a táp cicereg? Ha a táp, akkor kevés a táp az adott konfighoz/húzáshoz. Ha tényleg a proci, akkor tuning függvényében azt mondanám túl sok áramot kap.
-
Spin
aktív tag
Jaa,nem látom a fától az erdőt...Megvan,viszont így sem változik a helyzet,sajnos.Elvileg én azt olvastam,h core2duo-nál minél közelebb van a 266mhz-hez annál jobb,így nekem azon van,bár ha állítom(csökkentem) akkor sem szereti a nagyobb fsb-t.Megpróbáltam már mindent,ennek a 410 a vége,ott megy alapfeszen 3,69-et,és hiába tolok feszt,semmi változás,tehát gondolom ott az út vége.
Nembaj,nézek vmi másik lapot,a lényeg,h 4ghz meglegyen és akkor már kihajtaná az 5770-et.Köszi!
-
eight
senior tag
Azt én nem mondtam hogy gagyi, de se a P43 sem pedig az L-es lapok nem tunningra lettek kitalálva. (szvsz az L-es lapok gyengébb a fesz-szabályzási képességei maitt vannak a "gondjaid").
ui.: vidd el valakihez azt a procit akinek jobb lapja van, és akkor kiderül mennyit számít a lapod. Minden proci más és más akár csak a lányok
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robot fűnyírók
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- One mobilszolgáltatások
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest