Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Leszámítva a 46000 korábbi hsz-ben levő mérhetetlen tudásanyagot, amiben a betévedő Tisztelt Közönség képtelen keresni, mert a mai rohanó társadalmunkban nulla utánajárást követően az "Ide Az Egy Kattintásos Tuningot Most Azonnal" mentalitás dívik, annyi kevés kis értelme van a topiknak, hogy van néhány dolog, amire páran lökjük a választ, illetve én egyelőre annak is örülök, hogy hosszú álom után beindult a topic, mert volt idő, amikor csak én kérdeztem, válasz nem jött senkitől.
A Ryzen topikokba azért irányítom az embereket, mert amikor infót gyűjtöttem az új vashoz - és nagyon szemeztem a Ryzennel, sokat jártam ott és azt láttam, hogy szinte csak tuningról van szó. Azóta nem tudom, merre ment a társaság/színvonal. Esetleg ott is érdemes keresgélnie annak, aki a témában érdekelt, mert bizonyára a technikája a dolgoknak nem változott. Az biztos, hogy én nem értek a Ryzen tuninghoz és egy ideig nem is fogok, de a lehetőség mindenkinek biztosítva van itt is, hogy válaszoljon az ilyesmire.
A topik címét én változtattattam meg, de nem ez lett volna a cél, hanem Tuning haladóknak, ebbe nem mentek bele. Ettől függetlenül fel akartam és most is fel akarom rakni azt a tudást, ami a helyes mentalitáshoz és a "null tuninghoz" kell, azaz manuál mód, alulfesz, teszt, szorzó+1, fesz belő, teszt... (ezt én is többször leírtam részletesen), és linkeket, amikből én is sokat tanultam.
Egyelőre az új apaszerep foglal le, de ami késik, az jön.
A Redditen mostanában sokszor futok bele 2 oldalnyi veszekedésbe technikai kérdések alatt.
-
IO.sys
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Semmi sincs kizárva, amíg nem bizonyított az ellenkezője.

Alapvetően egy új lap nem jelenti azt, hogy jobb az előzőnél. Például nem tudjuk, hohy hány fázisa volt a régi lapnak és hány az újnak, milyen típusúak.
Spread spectrum kikapcsolása szokott jót tenni Intel platformokon, AMD-hez nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest