Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40549 üzenetére
Vmi hasonló beállítást kellene találnod mint itt Ez egy Msi lap; én úgy jártam..kis tudatlanként h átnyomtam enabled-re..és kiirta h oké megtörtént..majd ugyanugy csak 2mag maradt aktív..aztán kellett neki asszem +1 restart h észhez térjen h történt egy változás..aztán jelezte a lehetőséget h a 4. mag aktíválható.
Ha még nem próbáltad tégy próbát. De azis lehet h nálad az "alvó" magok hibásak... -
törölt tag
válasz
tevike #40549 üzenetére
Ez ügyben majd egy AMD-s tapasztalt kolléga fog írni, mert nekem életemben nem volt AMD-s processzorom, úgyhogy ez ügyben nem tudok segíteni, de szerintem neten fent vannak, ezek az "unlock core" magyarán magok feloldása téma.
(#40551) Merula Alba: Én leginkább akkor pasztázom újra, mikor látom hogyha romlik a hűtési teljesítménye. De MX4-nél ez nem gyakori, úgyhogy most nyár elején voltak újrapasztázva, a hőfokokra emlékszem stb, úgyhogy 1 évig biztos nem szedem szét.
-
Ueda
senior tag
válasz
tevike #40549 üzenetére
Keresd meg a BIOS-ban az Advanced Clock Calibration-t és teszteld ki, hogy milyen beállításokkal működik. Többféle beállítás van Auto, All Cores, Per Core. Elsőnek mehet Auto-val, aztán ha ez nem vezet eredményre (fagyás, instabil működés), akkor lehet tovább próbálkozni a többi beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9 14900KF processzor + Gigabyte Z790 UD alaplap eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest