Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Igen, ha jól tudom garanciakiterjesztése van a gépnek.
Bár amikor vették, akkor ez már kifutó, sőt, kifutott típus volt. Kettő és fél éves a gép.A tünete meg az, h be sem indul, úgyhogy tehetnek erre akármilyen visszaállított oprendszert, a gyári tesztprogramjaikhoz... :/
Bekapcsol, működést jelző led kigyullad, bekapcsológomb is világít, venti felpörög, ODD kattan egyet, és innét kellene ugyebár folytatódnia a betöltésnek. Na ez nem történik meg, hanem venti leáll, és elcsendesedve megáll a gép. Led, ill. bekapcs gomb továbbra is égve marad.A történethez hozzá tartozik, h épp processzort cseréltem (volna) benne. P8600-ról P8700-re, összeszerelés után ennyi történt. Mármint a fenti tünetek. Vissza raktam a P8600-ot, hátha a procit nem ismeri fel, de azzal sem történt változás. Igen, nyilván én szúrtam el valamit, csak tudnám mit.. látható nyoma nincs a hibának.
Meg nem is értem, kismillió laptopot szedtem már szét (persze te, ill. a szerviz ezt nem tudhatod), és raktam össze, nem szoktam így járni, ráadásul ezt a gépet is szedtem már szét régebben, amikor az eredeti procit cseréltem ki a P8600-ra.
Erre mondják, h akasszuk a hóhért? Mármint amikor egy notebook-szerelésben jártas ember a saját laptopját elrontja? :/Tehát az eredeti processzor egy T6600 volt, ami cserélve lett P8600-ra úgy egy éve.
Az eredeti merevlemez még megvan, ha az kell nekik, megkaphatják.
2×2GB ram bővítve lett 2×4-re, az eredeti ramok viszont már nincsenek meg.Nem tudom, visszarakjam-e a T6600-ot, vagy benne hagyhatom a P8600-ot? Mert esetleg előfordul, h a csavarokon látni lehet, h párszor már volt szétszedve. Ezért kérdeztem, a Toshiba mennyire ragaszkodik az eredeti alkatrészeihez?
Ilyenkor már rögtön szerelés előtt a csavarokat nézegetik, vagy különösebben nem foglalkoznak vele? Mert hát ugye ha a T6600-ot teszem vissza, akkor aki a gépet majd szétszedi, viszonyulhat hozzá úgy is, h az esetlegesen előforduló kopásnyomokat ő okozta?
Esetleg az lesz gyanús, h túl tiszta a ventilátor/hűtőbordák?A másik; a hivatalos Toshiba szerviz az most melyik?
A weboldalon nem adnak erre tájékoztatást, csak a Toshiba Magyarország e-mail címe, ill. tel száma van kint, gondolom ott csak érdeklődni lehet.
Google adott ki találatot, esetleg ez az?
http://www.technotrade.hu/Ha én rontottam el valamit, azt vállalom, de első körben kíváncsi lennék, mi lehet a hiba oka. :/
Toshiba talán valami érzékelőt tesz gépeibe, h látni lehessen hányszor lett szétszedve és az tiltott le?Na, közben már kaptam választ úgy tűnik.
KillHates: irigység van.

Közben néztem, h te ilyen szerelős ember vagy?
Toshibát is vállalsz? A fenti típust (A500-1DN)?
Szerinted így látatlanban mit szúrtam el? Ha nem lesz garanciakiterjesztés, vagy már az is lejárt, akkor érdemes hozzád fordulnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou