Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Hát mi már többször indítjuk el az R6-ot mint a Divet...

Ettől függetlenül lehet h ma Divezni fogok, mert az chillesebb, csak uncsi már és a csapattársakat is nehezen veszem már rá. Én is inkább PVE-zek, kiégettek a csalók, pedig az lenne az Endgame, de így hiába van fasza átgondolt szetted ami sok energiába és agyalásba került, jön valami csaló horda és legyak. Esetleg ha majd ráun a sok paraszt vagy átmennek másik game-be csalni, akkor lehet h többet fogok megint PVP-zni.
Viszont R6 most eléggé behúzott minket, egyedül csak az basz fel h béna vagyok (még
) PubG-be beleszaladt 70 óra de valahogy lassú az a játék nekem. Meg 40 perc loot után kapod a Headit Kar-al úgy h azt se tudod honnan, az nem esik túl jól az embernek 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) PubG-be beleszaladt 70 óra de valahogy lassú az a játék nekem. Meg 40 perc loot után kapod a Headit Kar-al úgy h azt se tudod honnan, az nem esik túl jól az embernek