- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38699 üzenetére
Köszi!!
Én is így vettem észre pár nappal ezelőtt.Az egyik barátom mondta,hogy neki ez új. (Pedig már túl van jó pár kimentésen.)Eddig mázlija volt. :-)Arnikusz: Köszi!Szerintem nem kell a pulse,mert ha van vadász a közelben olyan parásan remeg a kép+a hang.A hideg futkos olyankor a hátamon. :-)
Most is két vadászt kellett lenyomnom,a társam meghalt fertőzésben. :-(((((((
HKorn: Ps-en van egy olyan rész a főmenüben,hogy community,szerintem xbox-on is kell lennie.
Abban keressrá a division-re csatlakozz és vegyél fel barátokat.Sokat tudnak segíteni...+ugye itt ez a topik tele profikkal.
Egyébként most már a kb.10-13. survival-om után én azt vettem észre,hogy a legfontosabb minden előtt a fegyver majd a ruha.Közben persze orvosság/kaja/folyadék.
Mindezek mellett összeszedni mindent villám gyorsan.
Ellenséget csak akkor lőni ha van megfelelő fegyver.Sárga ellenséghez min.lila jó fegyver (lvoa-c ;-) ).
Majd ha felpakoltál be a zónába.
Mindvégig nagyon fontos,hogy elsősegélycsomag mindig legyen min.1.Ha veszel fel új cuccot nézd meg,hogy melyik a jobb,azt rakd be a másikat pedig szedd szét.
Nem biztos,hogy minden esetben jobb a kék cucc a zöldtől vagy a lila a kéktől...nézd meg az értékeit.
Ha megvan 3 elektronikád csináld meg a pulse-t,az elején nagyon jól jön!!
Ha ps-en lennél,mehetnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest