Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz Lifer092 #38699 üzenetére

Köszi!!
    Én is így vettem észre pár nappal ezelőtt.Az egyik barátom mondta,hogy neki ez új. (Pedig már túl van jó pár kimentésen.)Eddig mázlija volt. :-)

Arnikusz: Köszi!Szerintem nem kell a pulse,mert ha van vadász a közelben olyan parásan remeg a kép+a hang.A hideg futkos olyankor a hátamon. :-)

Most is két vadászt kellett lenyomnom,a társam meghalt fertőzésben. :-(((((((

HKorn: Ps-en van egy olyan rész a főmenüben,hogy community,szerintem xbox-on is kell lennie.
    Abban keressrá a division-re csatlakozz és vegyél fel barátokat.Sokat tudnak segíteni...+ugye itt ez a topik tele profikkal.
    Egyébként most már a kb.10-13. survival-om után én azt vettem észre,hogy a legfontosabb minden előtt a fegyver majd a ruha.Közben persze orvosság/kaja/folyadék.
    Mindezek mellett összeszedni mindent villám gyorsan.
    Ellenséget csak akkor lőni ha van megfelelő fegyver.Sárga ellenséghez min.lila jó fegyver (lvoa-c ;-) ).
    Majd ha felpakoltál be a zónába.
    Mindvégig nagyon fontos,hogy elsősegélycsomag mindig legyen min.1.

Ha veszel fel új cuccot nézd meg,hogy melyik a jobb,azt rakd be a másikat pedig szedd szét.
    Nem biztos,hogy minden esetben jobb a kék cucc a zöldtől vagy a lila a kéktől...nézd meg az értékeit.
    Ha megvan 3 elektronikád csináld meg a pulse-t,az elején nagyon jól jön!!
    Ha ps-en lennél,mehetnénk.

Új hozzászólás Aktív témák