- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Megvan a megoldás, de már külföldi oldalakon is kérdezősködtem.
Amit írtál azon is régen túl voltam már, de vmiért az istennek sem ment. Szerintem az volt a hiba, hogy még mindig játszok a Wildlandssel, és azt gondoltam, hittem, hogy a sync shot és a drón kezelés nagyjából itt is úgy működik, mint az elődben.
Hát nagyon nem.
A lényeg, nálam csak akkor működik ha fegyverrel célzok vkire, kijelölöm és úgy hívom elő a drónt. Na most én azt hittem, hogy a kis felderítő drónomat kell előhívnom, AZZAL jelölöm ki és utána megy a "gyilkos" drón. Nem, ez két különböző dolog, de ezt sehol sem találtam leírva, bemutatva.
Mondjuk így alkalmazás után elég szegényesnek tűnik néhány drón egy bázis kipucolásakor, nagyjából csak vészhelyzetre redukálódott a szerepe.Köszönöm a segítséget!
Viszont még egy kérdés. Nálam a kulacs megtöltése sem megy sosem. Térdig gázolok a vizekben, de piros az ikon ami mutatja, hogy tölthetek vizet, itt is elakadtam kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest