Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Megvan a megoldás, de már külföldi oldalakon is kérdezősködtem.
Amit írtál azon is régen túl voltam már, de vmiért az istennek sem ment. Szerintem az volt a hiba, hogy még mindig játszok a Wildlandssel, és azt gondoltam, hittem, hogy a sync shot és a drón kezelés nagyjából itt is úgy működik, mint az elődben.
Hát nagyon nem.
A lényeg, nálam csak akkor működik ha fegyverrel célzok vkire, kijelölöm és úgy hívom elő a drónt. Na most én azt hittem, hogy a kis felderítő drónomat kell előhívnom, AZZAL jelölöm ki és utána megy a "gyilkos" drón. Nem, ez két különböző dolog, de ezt sehol sem találtam leírva, bemutatva.
Mondjuk így alkalmazás után elég szegényesnek tűnik néhány drón egy bázis kipucolásakor, nagyjából csak vészhelyzetre redukálódott a szerepe.Köszönöm a segítséget!
Viszont még egy kérdés. Nálam a kulacs megtöltése sem megy sosem. Térdig gázolok a vizekben, de piros az ikon ami mutatja, hogy tölthetek vizet, itt is elakadtam kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elden Ring
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- PlayStation 4
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest