Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem segített az újratelepítés. A probléma továbbra is csak multi módban jött elő. Egyszer hiba után felajánlotta a játék, hogy beállítja nekem a megfelelő felbontást és részletességet, hogy jól fusson, mert szerinte nem ment jól. Mindent levett alacsonyra, borzalmas volt. A videókártya (3850) simán viszi a játékot a legjobb részletességen is, de multiban valami nem jó.
Szerencsére most sikerült egy olyan beállítást találni, amivel nem volt gond órákig.
Csak ezért biztosan nem fogok Catalyst-ot frissíteni... -
Neró
őstag
Na de most úgy látszik hogy a reinstall segített neki. Nascaron nyomtam vagy 10 pályát és nem volt fagyás, ilyenkor már szokta csinálni.

-
-
Neró
őstag
Üdv.
Volna egy nagy problémám. Mikor elindítom a TM-et, felmegyek egy serverre és elkezdek játszani egy idő után befagy a kép (vele együtt az egész játék és a gép is, tehát restartolnom kell), utána a kép is elmegy és fekete lesz az egész képernyő, ezzel együtt a hang is beakad. Nos, míg XP-m volt addig nem volt ilyen problémám de most Win7-em van. Többen mondták hogy Win7 alatt hibátlanul kéne fusson de nekem mégse akar összejönni. Valakinek ötlet?
-
Lacika001
aktív tag
Valakinek nincsenek 20sec körüli tech mapjai véletlen?
-
Terkk
tag
Nagyon jó ez a játék régen játszottam vele 6. voltam a világranglistán, nitro volt a nevem! Csak a Trackmania United Forever van meg nekem, már nagyon régóta nem játszottam a TM-el lehet visszanézek mi újság van
-
_Blank_
senior tag
megvan a Logitech R2 Cordless, huhh.. jóval másabb élmény mint keyboard-al de erősen szokni kell

nagyon nagy potenciál van benne, nem véletlen hogy az összes pro ezzel nyomja, sokkal jobb eredményeket lehet elérni vele. de rengeteg gyakorlás kell hozzá mert nem kevésszer akadtak össze az ujjaim a gáz+fék+analóg kombón. konzoljátékosok előnyben.
-
fpeter07
veterán
válasz
Lacika001
üzenetére
Ezek olyan játékmódok mint a Stadium (forma1 szerű kocsi
), más irányítással, pályaelemekkel, autókkal. Sztem a legjobb a stadium, másik meg talán az island, ahol 2000-el megy a kocsi
Van valami kegyetlen, ahol 10km/h-val csikorog a gumi és egyszerűen nem lehet kanyarodni, ez gondolom vmi nagyon ráérős játékosoknak találták ki. 
-
_Blank_
senior tag
mentem még pár kört, de a végét így is elkúrtam
.. 48:xx simán benne van. -
_Blank_
senior tag
1st map egyelőre ennyi, de IMHO 1 sec még van benne kb.

-
_Blank_
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
volt fantáziád..

én nem állom az ilyen mapokat, random emelkedő-lejtő, nem tudok sok rendszert belevinni a játékomba, nem áll rá a kezem. egy jó időhöz marha sok gyakorlás meg türelem kell, főleg hogy ilyen hosszú lett a map /elsőről beszélek/. azér maj vmi "nice time-ot" megpróbálok kihozni belőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
másodikon végig sem tudtam menni, harmadik meg nem indult el.
amúgy azt vettem észre hogy az összes pro player gamepad-el nyomja, én eddig csak keyboard-al játszottam de most eldöntöttem hogy veszek egy Logitech Cordless Rumblepad2-t, sokkal könnyedebben lehet vele az íveket venni meg van egy két drift amit csak paddel lehet megcsinálni.
én monnyuk csak veryshort szerveren játszom, de ha meglesz a pad fölnézek a fullspeed tech mapokra is.
-
fpeter07
veterán
Ha gondoljátok próbáljátok ki a pályáimat. Tudom hogy korántsem tökéletesek, mondhatnátok pár véleményt
A vizes c. pályával nem tudtam mit kezdeni, felénél elrontottam... -
Shad0w
senior tag
-
balewi
aktív tag
A .loc fáljl úgy tudom, hogy egy "majdnem " txt fájl, ami megmondja a gépednek, hogy honnan töltse le az információt, legyen az egy autó skin vagy akár egy mod. A kettőt külön nem tudja kezelni. Szerintem.
Én nemrég csináltam a csapatunknak egy mod-ot és ott is szükség volt a .loc fájlra.
Ha viszont kivettem a pipát, akkor nem volt mod, de az autók is csak egyforma szürkék lettek. -
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
(nem olvastam vissza, keresövel nem találtam a választ)
Újraraktam a xpt. A játék felinstallálva megmaradt, a dokumentumok mappából a mentések megmaradtak. Elinditottam, graf beállítások, felhasználónév, ghost köridők megvoltak, ám a játékban szerzett érmeim eltüntek, lakatos lett minden pálya mintha most kezdeném.
(annyi hogy a versenyem látom az aranyidőt/kocsit és a felhasználónevem ghost időt/kocsit) Ha megdöntöm az aranyat magam ellen tudok menni, ha azt is tulszárnyalom akkor nyilván a legjobb eredményt lesz és felülirom a régit.Kérdésem lenne: Hogyan tudom azt megtenni hogy ne kelljen elöről kezdeni, hanem a régi érmeket visszahozni, és ott folytatni ahol rendszertelepítés előtt abbahagytam?
-
Shad0w
senior tag
Hogyan tudom letiltani a pályák saját skinjét? Tehát azt akarom, hogy minden pálya az original skinnel nézzen ki.
-
balewi
aktív tag
Sikerült!
Elindítottuk az első hazai, állandóan üzemelő, 60-90k dirt szervert.Köszönjük mindenkinek a támogatást, annak is aki 50, annak is aki 10E coppert adott a célunk megvalósítása érdekében.
Külön köszönet jár dTb Kalitkának, aki a legnagyobb támogatónk volt.Szerverünket mindenki megtalálja a magyar szerverek között HCT DiRT PARK név alatt.
Jó játékot!
-
_Blank_
senior tag
[link] Mini>LOL>V7 francia szerón szoktam nyomni, most már csak funból, a pontgyűjtés már nem érdekel. akinek van kedve nézzen be.
-
Cane
őstag
Egy pályán csináltam egy "Dedimania"-ötödik hhelyezettet, az mit jelent? Amúgy régóta játszok, és tetszik a game... Hogy tudok copper-t adni ha ingyenessel nyomom, stb...
-
balewi
aktív tag
A közeljövőben létre kívánunk hozni egy hazai Offroad (Dirt) szervert. Ehhez szeretnénk a segítségét kérni minden offroad rajongónak. Egy 60-90k szerver 80E copperbe kerül, nekünk ehhez jelenleg kb. 25E hiányzik

Ha összejönne ezen felül még 10E copper, akkor csinálnánk egy kezdő szintű 0-60k szervert is.
Tehát várunk minden kedves adakozót
Adományt küldhettek a TM-ben nekem (balewi) vagy Henrynek (henry1414) is.
Előre is köszönjük. -
sch_a
addikt
Sorry, közben lejárt a szerkesztési idő.
Látom benézett Balewi is!
Én pedig ő lennék. -
sch_a
addikt
Sziasztok!
Elég régóta játszok, de erre a topicra csak most találtam rá
Cheatereket honnan veszem észre?
-
fatal`
titán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Fejlesszenek is, utálom, hogy elrontják más játékát. Menjen kapálni inkább a rétre.

-
raskolnikoff
őstag
Az egy-két nem egész pontos
de már elég fejlett a védelem ellenük.Én nem spec. IRCezek
-
fatal`
titán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Így van.
Most kihagytam elég sokat, de most folytatom mert nagyon szeretem. ezt a gamét.
Itt még parasztkodni sem lehet szerencsére (kilökni a másikat stb.), színtiszta ügyesség
Bár ahogy látom egy-két cheater azért itt is van. 
IRC-n vannak valahol trackmaniazók?

-
fatal`
titán
Trackmania Nations Forever game of the year!
The community voted on fileplanet.com… and TrackMania Nations Forever was selected as the 2008 best free game.That is the good news announced during the “FilePlanet Best of 2008”. The community had to vote for the best:
- demo of the year
- beta of the year
- mod of the year
- patch/expansion of the year
- free game of the year
- trailer of the year
- craziest file of the year
- overall game of the yearAnd TrackMania Nations Forever reached the first place as the “free game of the year”, leaving behind some games such as Combat Arms, Atlantica Online, Savage2… a great award to start the New Year. So we hope to see you again for the “FilePlanet Bast of 2009”, and thanks a lot for voting TrackMania!
-
balewi
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Köszi, köszi!
Próbálkozom. -
raskolnikoff
őstag
Ha az oldalt megnézed az is ott van. Amugy annyi az egész hogy megkeresed az elem neve mellett a lakatot. Kinyitod és máris megváltoztathatod az elemet. Bár igazából erre nem sok szükség van, max akkor ha pld füvet vagy vizet akarsz vhová a levegőbe...
De tapasztalatból mondom: MINDEN EGYES blockmix előtt csinálj egy külön mentést! Nem számitható ki hogy a játék mikor omlik össze (képes rá elég sokszor...) és akkor annak a pályának lőttek! Soha nem tudod kinyitni, vagy csak mákkal...
Arra is figyelj hogy ha sok mix van közel egymás mellett vagy az építési terület szélén akkor elő tud fordulni hogy egy mellette lévő nem mixelt elemet nem tudsz törölni többet. Vszínüleg azért mert onnan helyeztél át vmit vagy oda helyeztél át stbstb, majd rájössz. Csak azért szólok mert 1x megszivtam egy majdnem teljesen kész pályával már gps meg intro meg minden szarság megvolt mikor az egész elment...
Egyébként nem szoktam agybafőbe blockmixelni csak ha vmi kényelmetlenül jön ki és muszáj vhogy megoldani a dolgot.
Sok sikert

-
balewi
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
És tényleg!
Nem is olyan bonyolult. Tologatni térben nem nehéz. De mit értesz az alatt, hogy "megváltoztatni az elem tipusát"?
Eddig csak megemeltem, süllyesztettem, ill. egymásba építtettem dolgokat, és tetszik a dolog.
-
raskolnikoff
őstag
Nem bonyolult.Ha nem akarsz csodákat müvelni csak arrébb tologatni elemeket vagy megváltoztatni az elem tipusát arra tökéletesen egyszerü. Tényleg. Érdemes 1 próbát adni neki.
Ha picit tudsz angolul itt szépen le van írva képekkel meg mindennel: [link] és maga NLpwf mester irománya aki a blockmixing nagymestere.
-
balewi
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Köszönöm. Tehát akkor csak programmal lehet módosított mapokat csinálni. Néztem erről a "challenge edit"-ről videókat. Hát nem ér ennyit az egész! Túl sokáig tartana mire rendesen tudnám használni. Inkább lemondok róla.
Azért köszi. -
raskolnikoff
őstag
-
balewi
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Értem, de nem is erre gondoltam, hanem erre: http://united.tm-exchange.com/get.aspx?action=trackgbx&id=2008684
Ez egy pálya, ahol a föld alá építettek. Na ezt hogyan kell megoldani? -
luw2win
őstag
Nem tudom milyen berendezésre gondolsz?
A Local records és Dedimania records az teljesen más
Local records az az adott szerveren ment legjobb idők, a Dedimania meg minden szerverről rögzíti a futott időket, ugyanarról a pályáról. Ugyanilyen a TMX-es rekordok is.
Csak ennyit tudok segíteni
-
Dave147
csendes tag
Üdv!
Én azt szeretném kérdezni, hogy van a dedimania, ami arra jó hogy szervereken mutatja a legjobb időket (Local Records), és egyéb statisztikákat mutat a pályáról, szerverről. És a honlapjukon le lehet tölteni az egész berendezést, csak nemtudom hogy hogy alkalmazzam. Nem az erősségem az angol, nem jöttem rá hogy hogy kell alkalmazni. Van valahol egy magyar leírás?
Köszi a segítséget -
balewi
aktív tag
Sziasztok!
Régóta játszom már, de csak most kaptam kedvet a pályaépítéshez. Ehhez kellene némi segítség: sehogy sem jövök rá, a földalatti utak építési módjára.
Ha valaki tudja a választ, kérem segítsen.
Köszi. -
e=mc²
őstag
Sziasztok!
En is jatszom ezzel, altalaban a Trapmania szerverek egyiken vagyok, f_vik neven.
-
luw2win
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Szegedi a gyerek, féltesóm szomszédja, voltam nálla 1000x, hát egy egyetemista srác
, aki 3x bukott az orvosin
Nagy kupi, csak a gép előtt van rend, billel tolja, meg rallyhoz használ kormányt
1éve nem játszik mert ukrajnába ment tanulni
CMC klán alapítója, gyakorlatilag ez a klán volt sokáig a világelső, még most is ott van valahol a TOP5-be.Csak el kellett mondanom h ismerek egy profi gyereket, aki a TM miatt bukott 3x egyetemen

MOD: am solo-ba már nem játszott nagyon rég, azért van igy megzuhanva a helyezésekkel
-
luw2win
őstag
Valaki ismeri [CMC]Racztuning-ot?

-
luw2win
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Uniteded van? vagy csak Nations?
-
raskolnikoff
őstag
A nadeo vonja a pontokat mert meghatározta hogy a top 100 lehet 90k felett, a top 1000 80k felett és a top 10000 70k felett. Így minden hétfőn sorbarakják a játékosokat és LP-t vonnak. Tudom ez kicsit izé, de ez van. Mutatja mennyire vagy aktív.
A régi nationsben oly elterjedt boostszerverek miatt hozta ezt a döntést, valamint azt hogy 100000 LP a max. Én is megjártam a három számjegyest csak mikor nem volt időm akkor visszaestem.Majd irok pár szervert ajánlásnak később, most megyek kockulni

-
fpeter07
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nem is tudtam hogy van ilyen
[link] ebben az évben talán nem is játszottam

-
luw2win
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amugy ezekkel az online pontokkal az a sz#r hogy pl, én már voltam világon ~400.ik, de volt egy idő amikor nem játszottam, és viszaestem 2500-3000.re, gyak folyamatos játszással lehet fenntartani a rangodat, és ahogy nem játszol ugy veszi el az LP-t.
-
luw2win
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
upsz, már belebonyolodtam a magyarázásba
, igy van -
luw2win
őstag
Ez a hivatalos oldal ahol 1on1, csapat, ranglisták vannak, és nem LP- szerinti rang, hanem "war"ok eredményei, és az így szerzett pontokból felállított ranglista

-
luw2win
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az LP azt takarja h hagyadik vagy a világranglistán, általában ugy tudsz több LP-t gyűjteni hogy minél jobb szervereken játszol, például, ha te 12000 ezredik vagy a világon, és a szerón csak 17000., vagy 25400. vagy 100000000000. ranglistájú ellenfelek vannak, akkor te nem fogsz kapni sok pontot.
Ha példáúl 12000. vagy, és a szerón 1000., 3000., 5000, vagy akár 2-3. ranglistájú emberkék vannak, és te hozzájuk képes jó időt mentél akkor akár 500-1000LP-t is kapsz.A szerverek mellé ki van irva hogy: 30000-50000LP, ez azt takarja hogy meg kell hogy legyen a 30000LP-dnek hogy felmehess a szeróra.
Vannak már olyanok is ahol már 80000-100000-ig van a LP kiosztás, itt egyértelműen 80k+tól engednek fel.Régóta rakom a United-et, és nagyon szeretem, 2k-ért sztem megéri megvenni

Remélem tudtam segíteni

MOD: akkor már én is kiteszem a linket : [tm-ladder]
-
parandroid
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hát igen, én még nem állok így, de még csak két hete játszom online: [link].

Az a baj, hogy nehéz jó szervert találni. Az A-s Nadeo pályák már nem jelentenek kihívást, mégis mindig van, aki rámver pár századmásodpecet, ráadásul roppant rövidek.
Az F1-es pályákat találtam meg nemrég , azok nagyon tetszettek, volt egy ff1 nevű szerver, egy napig játszottam rajta, rengetegen voltak, jó kis versenyeket nyomtunk, aztán egyszercsak eltűnt a szerver.
Van még pár F1-es track, de azokon meg alig vannak sajnos. Ahol sokan vannak, az a NasCar szerver, az viszont teli van dögunalmas ovál pályákkal (ha már egyszer nascar...).Szóval jöhetnek az ötletek, hogy mit érdemes játszani.
Közben látom, hogy vannak más environmentek is a statisztikában, de ezeknek egy részét még offline sem sikerült megtalálnom, pedig megcsináltam vagy 100 érmet Unitedben is.

Szerk: ehh, LOL, megtaláltam őket. Az egyes színeknél nemcsak három sornyi verseny van, hanem a versenyek piktogramjai alatti nyilakkal további négy sort elő lehet még szedni. Mekkora láma bírok lenni. ellenben némelyik versenymód mintha lassított felvétel lenne olyan csúszós autókkal, amik ha tényleg versenyautók lennének, akkor nagyon hamar mennének a kukába. Ennél a 'Bay' elnevezésű driftszerű tuningautókkal hegyről lefelé versenynél pl konkrétan azt hittem, hogy leesett a gépem teljesítménye 5 FPS-re.

p
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
akko majd összefutunk, én napi több órát is fent vok

-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát ja kb...

-
Winner_hun
félisten
válasz
fekeandras
üzenetére
Még mindig te vagy az első a végéről?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fekeandras
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Igen, én is elég sokat játszom vele.A ranglistás helyezés nem nagyon izgat csak a játékélmény miatt megyek.
-
Winner_hun
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Már megvan
Pár hete ismerem csak a játékot, rá is kattantam. Jelenleg a világranglistán az első 400k-ban vagyok benne. -
raskolnikoff
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a világranglistán.
szoktatok mostanság nyomulni? nekem mindennapi kenyér

-
fpeter07
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
annyi pontot kap amennyi a neve mellé van írva
-
Winner_hun
félisten
A bekarikázott rész mit jelent?
-
fatal`
titán
Ezt láttátok már? Szerintem marha hangulatos kis vidi lett.

-
fatal`
titán
válasz
fekeandras
üzenetére
Normális igen, csak akkor látszanak ha United Forevered van.
-
fpeter07
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
solo pályák elég könnyűek
-
fpeter07
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
Ahhoz meg kell venned a united forevert vagy a sunrise-t vagy melyiket
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A pályaszerkesztővel is el lehet bíbelődni hosszú órákig...
Ingyenes játékhoz mérten elég jó.Régen sokat játszottam vele. -
Winner_hun
félisten
válasz
fekeandras
üzenetére
Van amelyik pálya jó ha fél óra alatt megvan, van amelyik meg pár perc alatt.
Egyszer meg azt hittem hogy elromlott a billentyűzet, valami piros zónán mentem át és megszűnt a motorhang, csak kormányozni lehetett. Teljesen megálltam, indulni nem akart. Na mondom remek. Újrakezdtem a kört és jó lett, utána leesett hogy mi is az a piros rész valójában
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lesz még pár ilyen...

-
Winner_hun
félisten
No feltettem én is, tetszik nagyon

Persze hogy a lehető legkevesebb időhátrányt is össze sikerült hozni:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ez az egyetlen olyan amit huzamosabb idő után se untam meg ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A vizes c. pályával nem tudtam mit kezdeni, felénél elrontottam...
Dedimania pedig az adott pályán elért legjobb idők, és az összes szerver beleszámít, amin a pálya fent van, nem úgy mint a localban 

. Azt olvastam máshol, hogy a stadionban csak progival összekokányolt elemekkel lehet ezt megoldani. Jó lenne ha nem így lenne.