Hirdetés
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
itt jön ki hogy egy kijev nem egy donyeck
ennyi a különbség, ők nem adják le• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
giigz
veterán
válasz RoyalFlush #41802 üzenetére
Grat.
-
zolynet
veterán
ne mondd h ennyire képbe vagy magyar fociban, pfujj
Life is too short to stay stock!
-
WaterWave
veterán
válasz RoyalFlush #41809 üzenetére
húú ez 11 meccses, nekem eddig 9 a legtöbb
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
jpm
senior tag
széép! grt.
-
L_YKing
addikt
Ha lesz a Roma meccsen 1.5 over akkor nem leszek kurvamérges csak mérges
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
GabN73
addikt
válasz RoyalFlush #41810 üzenetére
Ki mondta, hogy csak egy szelót raktál?! Ez csak az álca szeló...
-
L_YKing
addikt
Na legalább az over jött!
Keddi szerdai Bl meccseket majd írhatátok! Ki, miket rak?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Barca továbbjutás value
-
WaterWave
veterán
válasz L_YKing #41820 üzenetére
én nem igazán értem miért fintorogtok a Bayern 0-1 sikerétől...
te se más se, ha csapat tag lennél vagy bárki a csapat közül, hát most 17 pontos előny birtokában szétszakadnál, hogy agyonverj egy középszintű csapatot idegenbe?
nem is értem minek rakjátok hendire
ha még le is ikszelt volna, vagy akár még ki is kap, sztem senkinek egy rossz szava nem lehetne a Bayernre...
17 pont előny tudod mit jelent? félelmetes• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Zjunior
veterán
Nem tudom, de a Real-nak nagyon nagy önbizalmat adhatott ez a 2 Barca verés!
Ha megcsinálták a Nou Camp-ban megtudják az Old Traffordon is
Én rakok egy Real továbbmenetelt
Bár 1,66 oddsért nem[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zitromz
tag
nem gyenge a Sociedad Betis meccs
17 perc alatt 5 gól -
B-L-A-C-K
titán
SzerencseMix elérhető, jó munkát...
-
leikomessi
aktív tag
1,88 a United továbbjutásra? Vicc. Remélem azért ennyi, mert tuti
-
GabN73
addikt
008 H (hoki... mindenki szíve szerint tegye, múltkor 5:3 lett, 12' óta pedig mindig a Pingvinek nyertek, sose Xeltek le, ha egymás ellen játszottak)
017 V
022 H
023 H
027 H (?)
028 V
042 H
067 H
_____odds= ~175...
pohár: vakon rakjad megfele', 2000 forinttal!
[ Szerkesztve ]
-
-
WaterWave
veterán
érdekes amúgy
Real Madrid gólt kisebb oddsal adják, mint az MU gólt, holott Margiték vannak vendégben
Ezt pl nem nagyon értem[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #41839 üzenetére
nem értem miért, mikor az MU lépéselőnyben van az idegenbe rúgott góljukkal
de lehet én vagyok a hülye és nem értem, mindegy• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
leikomessi
aktív tag
válasz WaterWave #41840 üzenetére
Pont ez az ami nekem is szemet szúrt. 2.10-2.0 között adnak az MU továbbra.. Hazai pálya, idegenben lőtt gól, egy meccsel kevesebbet játszottak az elmúlt egy héten. Nálam ilyen 75-25 % a továbbjutás esélye az MU javára. Ami számomra a Real továbbjutásban fontos szerepet játszhat, hogy CR hős lehet régi csapata ellen, ráadásul a régi közönsége előtt ha győzelemhez segíti a Madridot. Valamint Mourinho. Erről meg semmit nem kell mondani. Nagyon várom a keddet!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WaterWave #41840 üzenetére
Az alap odds is a Real javára kisebb, amúgy szerintem azért mert aki látta az előző meccsüket tudja, hogy nyerhettek volna 3-0 ra is, csak szárul jött ki a lépés nekik, semmi nem jött össze szinte, pedig volt helyzetük bőven, bár ha nem is láttad a statisztikából is jól kivehető...
Amúgy elég lutri az egész, nagy pénzel nem raknék erre a meccsre, viszont kamiba beverem a hendi Realt...
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #41842 üzenetére
MU gólban biztos vagyok, de a Real gólban is... viszont a mindkét csapat gólra 1.38 az valami bővicc
viszont az Ukránokra az 1.43, hogy szereznek gólt, az igencsak tetszik• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Doneck az nem szarral fog gurigázni, nagyon bízom bennük megmondom őszintén
-
zolynet
veterán
vagy single szelóba megy
Bradford PA - Workington H 1.8x
vagy még hozzá egy
Duisburg - Braunschweig V 2.2x (esetleg x2 1,35x)Life is too short to stay stock!
-
stefyY
őstag
*(0-26,5) Panathinaikosz - Drama 1.75 V
Brassó - Concordia Chiajna 1.70 H
Turnu Severin - Astra Giurgiu 1.75 V
Kasimpasa - Trabzonspor 3.00 D
Verona - Padova: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
Olhanense - Braga: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
Duisburg - Braunschweig: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 DKombiban küldhető?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
Ma ezeket erőltetem!
remélem nyerek!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait