- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Azt hiszem talán az tetszik a legjobban az egészben, hogy ennek a játéknak a felépítéséről, működési mechanizmusáról olyan esszét lehetne írni, hogy hajajj... a párhuzamról a nagybetűssel, miegyéb... de tényleg!
Egy nem kicsit szellemi beállítottságú bige jut eszembe régről
! Egészen addig, amíg nem találkoztunk, nekem a Micimackó egy mese volt, aztán jóvan... na a csaj lenyomott egy rögtönzött kiselőadást a regény pszichológiai vonatkozásairól, a karakterek jellemvilágáról, meg a történetek mondanivalójáról, de egy olyat, hogy köpni-nyelni nem tudtam
.
Hehh, vagy A kis herceg, amit kábé tíz évvel azután értettem meg, miután tanították...Én már az "emberkezdeménynél" járok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Egészen addig, amíg nem találkoztunk, nekem a Micimackó egy mese volt, aztán jóvan... na a csaj lenyomott egy rögtönzött kiselőadást a regény pszichológiai vonatkozásairól, a karakterek jellemvilágáról, meg a történetek mondanivalójáról, de egy olyat, hogy köpni-nyelni nem tudtam
.