Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Eliaah
csendes tag
Hi! Nagy gondom van! Kérem segítségetek

2 hete vettem meg az Lg L204WT-BF monitoromat, tök happy alíg vártam h. othon kipróbáljam!! 17" CRT ki, TFT be (DVI csatlakozással), s jött a nagy fejreesés
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép
Ha képet nézek szintén jó, játéknál is.
Valaki HELP ME!!!!! Mi most a teendő, már vagy 100 féle képpen állitottam a monitort és a VGA-t, de filmnézésnél mégsem jó; élvezhetettlen!!!!
Köszönöm segítségetek!!!! Kérlek ha csak 1 keveset is de segítsetek, mert már megöl az ideg
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hegesztés topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép