Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Lassan már én kérek elnézést, amiért nincsen semmi bajom!
...mint az közismert...
-
atus
senior tag
Hadd röhögjön más is, nesztek egy ÁPP!
Aki meg olyan, mint guga, és a végéről kezdené elolvasni a topikot, az most azonnal menjen az első hozzászóláshoz! Sipirc!Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
_az
senior tag
jesszoké!!!
na kezdjünk valami értelmesbe... STRESSZOLDÁS-ELKERÜLÉS... tippeket kérek!!!
a suli-pörgés kicsit lesújt, oszt eddíg a legjobb ötletem az, hgoy 7végén átmegyek egy spanomhoz, oszt verekszünkaz
-
guga
Közösségépítő
Én ritkán vagyok stresszes hangulatban, általában egy hétig egy irányban vigyorgok Ücsüküével együtt
De nemrég erőt vett rajtam a kilátástalanság egy üggyel kapcsolatban és odáig hergeltem magam és bosszankodtam, hogy megfájdult a fejem, no meg nem tudtam megmaradni egy helyben, hiába feküdtem le aludni, nem múlt el még reggelre sem a téma a fejemből. Az egész testemben, mint ha ezernyi hangya zsibogott volna és a legkisebb apróságra is lekiabáltam a haját a közelemben élőknek. Szerencsére aznap kukoricatörésre kellett mennünk vidékre, így a gondolataim más irányba terelődtek.
Mivel egész évben s egész nap ülő munkát végzek egy szál csavarhúzóval a kezemben, így nekem teljesen szokatlan volt a zsákcipekedés a traktorig, a padlásra, az ágyba magammal este és álmomban mert mire hazaértem teljesen kész voltam, nem maradt annyi energiám sem, hogy jobbra vagy balra nézzek. Garantáltan nyugtató hatása volt rám a bárdolatlan vidéki levegőnek, ami tehénszar és lóistálló szagával vegyült, valamint a friss sült pogácsa s a nejem nagyszüléje pincejéből fakadt igazi bornak.
Este hazaértem és eldőltem, mint egy zsák
N/O egy kis ízelítő
Bővebben: link
Ha Bibliát olvasok, az ugyanúgy lenyugtat, mint ha megmozgattam volna egy szekérderék bálát.
A lelkészünk szerint az a jó a Biblia olvasásban, hogy utána nincs az embernek lelkiismeret furdalása
Tényleg nincs...enpera.
Nagy néha ha időm engedi, akkor kerékpárra pattanok, walkman és előzgetem a kocsisort, igazi full time kikapcsolódás, mert agyilag nagyon ott kell lenni a kocsik között és úgy hogy az égadta világon nem hallassz semmit a kinti zajokból ezt a legutolsót nem is teljes szívemből ajánlanám, mert én is igán ritkán teszem, van már 2 gyermekem
De 10 évvel ezelőtt a Hungária körúton simán lenyomtam a kamionosokat bááááááááhhhhhhhhhhStart Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
Gergello
addikt
jó a művésziérzéked, a szétrohadt ajtó tényleg megért egy képet
-
guga
Közösségépítő
Az nem szétrohadva van, hanem használva
Naponta nagyon sokszor megérintik azzal a kézzel, amivel előtte megfogták a seprűt, a vedret, az ásót, a tojást, a disznót lapogatták, locsoló kannát, a bicskát, a szalonnát, a búzába túrt, a fándlit, a kályhát, a kerítést, a nadrág korcát, a madzagot, a gyümölcsöt, a moslékot ahogy keveri kézzel, a fakanalat, a szenet, a fát, s a libát. Mindent, amit megfogott, ott van az ajtón a nyoma.Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
_az
senior tag
végülis előfordult már velem az elmúlt 1-2 hónapban, hogy tök rosszul aludtam...
de ez semmi: a múltkor belémhasított az idegrángás!!!! nagyon tré... ülök matekon(biztos a matektól) és a szám sarka elkezdett rángani és egésza matek alatt ütöttem-vertem a búrám, hoy álljon le, de nem akart... hogymikvannak... nyomelem-hiány?az
-
_az
senior tag
jézusom, megnéztem az ajtóról készült képet és mi jut az eszembe????
hogy milyen sirály a screenshot grafikája, tök olyan, mint a való életben, éles textúrák, ez egy zsír fps lesz!
játékelvonási tünetek...az
-
szucsi
őstag
A szemgömböcökről:
Az üvegtest
Az üvegtest a szem teljes térfogatának közel kétharmadát foglalja el. A szem két kamrája közül ezt a nagyobbikat elölről a lencse határolja, oldalról illetve hátulról pedig a retina. Ezt a kamrát áttetsző folyadék tölti ki, amit hátulsó csarnokvíznek (vitreus) hívunk. Ez egy tojásfehérje-állagú anyag.
Az üvegtest egy vékony membránba zárva, a szemgolyó belső falához tapad. A sugártest folyadékával ellentétben az üvegtest csarnokvize nem újul meg folyamatosan, ami azt jelenti, hogy törmelékek halmozódnak fel benne. Néha tudatában lehetünk a törmelékek jelenlétének: úszó darabok formájában kis átlátszatlan részek úsznak az üvegtestben. Ha egy fényes, egynemű felületre nézünk, az úszó darabok árnyékot vetnek a szem hátsó részére. Kis fekete pontok keletkeznek, amelyek közvetlenül előttünk ugrálnak. Bár az úszó darabok általában ártalmatlanok, sűrű, vagy ismétlődő jelenlétük egy súlyosabb, a látást veszélyeztető állapot szimptómája lehet, ami kezelésre szorul.
Sekuler-Blake: Észlelés. Osiris 2000 -
rdi
veterán
Úristen!!!!
Valami vékony, hosszú és fekete mászkál a képernyőn az üveg alatt !!!
Biztos képernyőféreg...
Azért remélem, hogy gépről az emberre nem megy át ez a valami ?Fej! Tor! Potroh!
-
guga
Közösségépítő
Yáyy, akkor ezexszerint szemgömböcöm van holnap megyek s fejet cseréltetek a zesztékában
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
guga
Közösségépítő
Napok óta az jár a fejemben, hogy ha valakit megszúrnak az miért hal meg? Ha valakit meglőnek az miért hal meg? Egyszerűbben is lehetne kezelni az ügyet, ha valaki megszúrt, akkor monmd meg neki, hogy húzza ki és menjen haza a dolgára, OK kicsit fáj és napokig eltart, de ne haljon már meg egy aprócska szúrás miatt.
Meg egy egyszerű kis stukker golyója és mindjárt halálán van. Eltalált? Hát Istenem megesik, fogd a hasad meg minden vagy ha a fejeden is haladt át, de ne hidd el, a hit, hogy eltaláltak az öl meg. Gondolj másra, ha meglőnek, akkor elég ha nem arra gondolsz, gondolj arra, hogy holnap mennyi dolgod van és mindjárt nem lesz kedved haldokolni.
Meg egy kis autó elütés és mindjárt ott fetreng a földön, ha figyelmetlen voltál és elütött, hát nagy dolog megesik az ilyen, tanulhatnál az elődeid eseteiből, mind meghalt, hát te akkor ne tedd. Elütött? tessék felkelni és hazamenni, nem itt sajnáltatni magad, hogy temetés meg miegymás.
Az emberek néha olyan önzőek tudnak lenniStart Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
mr.geeZ
aktív tag
Huh, azért jó, hogy ti ilyen könnyen tudjátok felfogni ezt a légmellesdit (aka PTX a szakirodalomban). Nekem kicsit szúrt a hátam, bevitt apukám röntgenre (orvos): kiderül, hogy egyik tüdöm szelel. Nagyon nyugodt voltam. Becsöveztek, majd 3napig vártuk a tapadást. De nem jött. Mondta Doki: megyünk a műtőbe. Megműtöttek: találkozás a katéterrel alulról, hogy ébren vagyok: csodás érzés: mindenkinek ajánlom. Persze a tüdőcsövek sokkal rosszabbak: főleg a 4napos lábadozás után a kivételük. Olyan fájdalmat ritkán érez az ember... Aztán mindenjóhavégejó: jól működik a tödő: megyünk 2hétmúlva varratszedésre: még aznap elkezd fájni a másik oldal is: ezt már alig hisszük el: rögtön műtenek: már rutinból megy. De azt a hónapos poklot senkinek se kívánom. Ennél persze vannak sokkal szörnyűbb betegségek, és főleg hosszabban tartók, szóval nem felvágok, vagy ilyesmi, de azért örülök, hogy ti ilyen könnnyen feldolgoztátok, mert nekem még 3-4év távlatából se sikerült.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Perjel
tag
Szép hosszú lista. Én nem kívánom minden egészségügyi problémámat megosztani a nagyérdeművel, elég ha a legfeltűnőbbet elárulom, súlyos hallássérült vagyok néhány hónapos korom óta, hallókészülékkel élek, ill. hallok (már amennyire...) Emiatt beszédhibás is vagyok kissé, szóval a kommunikáció mindkét irányban nehézségekkel járhat, bár nem lehetetlen...
-
_az
senior tag
nos akkor nem voltam vicces kedvemben, mert mi kivártunk a tapadást(csak jobb oldal)... kb 2 hét csővel, teljesen ágyhoz ragadva, mozdulni se tudtam mert hát fáj(ja és 2x csöveztek be mert az elsőt elcseszték)... a kórház állapota (tűzoltó sztrít) hagyott maga után kívánnivalót... ja és beraktak a tvbe mr beant, én meg majd meghaltam, mert a röhögés kurvára fáj, ha az oldaladban van egy cső... utána fél évig napi 18db pirula... ja és persze aszonták a legjob az lenne ha műtenének, de aztán megegyeztünk abban, hogy túl jól gyógyulok, jó ez így... monnyuk azóta is évente egyszer elmegyek kontrollra
az
-
mr.geeZ
aktív tag
Huh, Tűzoltó utca? Iszonyat szerencsém, hogy szüleim révén vannak jó orvoskapcsolataim: asszem egy tüdőműtét olyan dolog, amit azért nem árt, ha pl. olyan emberek végeznek, akik nap mint nap látnak ilyet, ezzel foglalkoztak egész életükben (pl. Korányi tüdőcentrum: ott feküdtem én, még 17 évesen (4éve:|)-tehát elvileg még engem is gyerekként kellett volna kezelni -> Tűzoltó, Heim, Madarász... Apukám azt mondta, hogy hozzá néha mennek olyan emberek, akiket nem műtöttek meg rendesen, és évente vissza kell járniuk beavatkozásra vagy a műtét miatt a szívük is rendetlenkedni kezdett...
Hát ahogy mondani szokták: ha van orvos, rendőr, autószerelő ismerősöd, akkor már tudsz valamire jutni az életben (mért érzem úgy, hogy ez csak ebben az országban érvényes?)
Jah, az előnyben van a hátrány: egy kis szobába 5en bezsúfolva, rákosok, és tüdőgyuszisok közt fekszik az ember: talán egy kicsit rosszabb egy lepukkant épületben nemegyszer halálos dohányos tödőbetegek közt feküdni, mint gyerekek és gyerekgyógyászok közt, ahol még TV/videó is van. Lehet, hogy neked nem volt választásod: gondolom abba a korba voltál, amikor még gyereknek számít az ember.
[Szerkesztve]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
senior tag
Ezúton kívánok Boldog Étvágyat mindenkinek!
╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
Xelo
addikt
Amikor azt irtad elkezded szétvágni a körmöd és ömlik a vér.. Abbahagytam az olvasást... Nahh most asszem...
-
_az
senior tag
öö egy up a topicnak?
hát izé... amióta náthás+arcüreges voltam a zősszel, a hideg levegőtől megfájdul kicsit az arcüregem... fáj a fülem a bölcsességfogamtól(20-án fogorvos jáááj), száraz a bőröm, néha-néha fosok és kanos vagyok... ez így megfelel?az
-
ngabor2
nagyúr
Most találtam erre a topikra, végigolvastam... Röviden: JAJJJJJ! (vagy up?)
-
tildy
nagyúr
Jó ez a topik.
Nekem az alábbi dolgokkal van bajom:
kezdjük lentről:
-a jobb térdem néha fogja magát, és ha normálisan ülök akkor befájdul. Főleg akkor volt ez nagyon gáz, mikor az Auchanban pénztároztam, és egyszerűen annyira a fájt a térdem, hogy állandóan fel kellett állnom.
Elmentem ortopédiára vele, nos az ortopédus azt mondta hogy a kassza kicsi volt, ezért én nem fértem be, ezért fáj a térdem. Sportkórházban jól rácsaptak, utána két évig jó volt, de havonta 1szer tuti előjőn.
Narancsbőrös a combom, mert meghíztam az antibébi tabitól
M. Shauermann gerincbetegség , ha nem vigyázok öreg koromra púpos leszek.
A Hasam, hát az jó nagy, egy kis zsírleszívás nem ártana, ahogyan a melleimet is kissebbre és formásabbra kéne formálni, mert így olyan , mintha már 5 gyereket végigszoptattam volna. Ráadásul a hátam helyzetén is ront.
Arcom: Ferde. az egyik szemem kb 3-4mm-el lentebb van mint a másik, szal a szemüveg is régen ilyen csálén állt. A szemem már végre jó, de asztigmitás is volt, és -5 dioptriás."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Lauro
tag
Na akkor én is leírom a jelenlegi bajaim.Azt hiszem valahol az arc üregemben lerakódott váladék és ez folyamatosan feszíti a bal oldali fogsorom középső részét.Elég kellemetlen és lassan 2 napja ráz a hideg.Ez még nem is lenne akkora baj,csakhogy a jobb oldali fogsorom egyik fogából kiesett a tömés kb fél éve így azt nem használom.Szóval most az első fogaimmal harapok és rágok egyszerre.A bokámon valami gombafertőzés lehet,mert olyan mintha elöregedett volna a bőröm egy 5 centi vastag csíkban.Lúdtalpas vagyok és ennek következtében ha sportolok vagy sokat állok utánna fájnak a lábaim.Nem is gondoltam át,hogy mennyi bajom van amíg le nem írtam.Tiszta rokkant vagyok.
Tényleg erre az arc üreg dologra nem tudtok valamit?Kamilláztam meg minden ,de képtelen vagyok kifújni az orrom és egy egy erősebb fújás után olyan mintha beszakadna a szájpadlásom. -
MyKonzerv
senior tag
lúdtalpra lúdtalp betét kell vazze --> két évente be kell ruházni 7k-t és nincs bajod vele, nekem olyan lúdtalpam volt, h azt monták, ha nem kezeltetem, akkor 30 éves koromra nem tok majd járni ű(akkor voltam 14 v. 15)--> most 19 vagyok és breakelek mindenféle lúdtalp okozta fájdalom nélkül
annyi bajotok van, hogy az embertelen
mindenki hipochonder vagy mi? a túlsúly miért izgat ennyire mindenkit? Tildynek a narancsbőre a baja--> miért lett?--> anti bébi tablettától --> ergó szexelt valakivel, tehát nem néz ki olyan szörnyen, mit ahogyan azt ecsetelte, mert valaki igenis kívánta őt
én leírom egy valós bajomat:
most februárban voltam sítáborban--> már előtte is volt valami lila púp a térdemen, de nem izgatott. Na ott estem egy nagyot, kifordult pont az a térdem
utána egy hónap sín jött és azüta kattog, ha hosszabb ideig hajlítva volt és utána kinyújtom
a furcsa az, hogy elkezdett ez a térgyem kattogni, és erre minden ok nélkül a másik is ugyanezt a kattogást produkálja
konklúzióm: gyertek inni egy sört, és felejtsétek el ezt a sok képzelt szart
u.i.:gugát sajnálom, mert annyi baja van, mint az egész családomnak 400 évre visszavezetveHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
éljen!!
kiújult a térdszalag sérülésem
mehetek ultrahangra
csak nehogy megműtsenekHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
tildy
nagyúr
válasz MyKonzerv #185 üzenetére
Hat ja, valakinek csak kellek. Hala egnek.Es remelem meg sokaig. Volt am olyan ido , amikor ugy gondoltam , hogy nem.
Szal a pocimrol antibebi is tehet, meg en is, de a mellemet nem en fujtam fel ekkorara Igazabol az zavar a legjobban."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
--TIKI--
tag
én meg tudom rezegtetni a szemem tök király merrt amikor el kezdem akkor
nem látok semmi mint ha rezegne a világ -
tildy
nagyúr
mm az Annak idejen meg dokihoz is hordtak pestre, mert azt hittek a nyakammal van valami, mert ferden tartoma fejem.
agyzuzo: altalaban ot nem zavarja, de amikor igen, akkor megjegyzi, hogy hat igen, ennek sulya van...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
Hmm... Ha nagyon gázos és az egészségedre káros hatással van (hátad nem bítja stb), akkor TB fedezi a mellkisebbítő-felvarró műtétet. Ha mersz ezirányban lépéseket tenni, akkor dobj rám egy mail-t és megmondom hol kit érdemes megkeresni.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
Egyelore meg nezelodok es erdeklodom, allna-e a tb. A jogishoz kello orvosi vizsgalatona doki rogton eszrevette , hogy valami nem stimo a gerincemmel, azt mondta tenyleg vegyem komolyan, usszak rendszeresen, kulonben oreg koromra pupos leszek. A csigolyaim ugyanis trapez alakuak, nem egyenesek. keresni foglak.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sari
tag
Csá! Nekem csak a pattanásokkal vanbajom. Egyszerűen nem múlnak el pedig más kifelé vagyok a serdülő korból. Kenegetem, napozok, járok kozmetikushoz de nem javul sokat a dolog. És így nem vagyok a csajok kedvence sem. (nem mint ha csak ez számítana.). Egyre jobban zavar. De ez eltörpül 1-2 hozzászólás mellett. Asztmás is voltam, ezen segített a sport. Lúdtalpam is volt--> lábbetét, sport. Begyulladtak a körömágyaim mindkét nagylábujjamon, ezen pedig a lézerambulancia segítet.
Néha sz@r az élet de KÜZDENI kell! -
vzsolo2225
tag
Hy!
Olyan problémám van, hogy néha semmi előzmény nélkül megjelennek rajtam, ilyen szúnyogcsípésszerű okosságok, amik később bepirosodnak, és viszketnek. Nincs rajta (legalábbis nem látok) szúrásnyomot. Leginkább a lábaimon jön elő, de néha máshol is.
Eddig csak nyáron volt jellemző, de most is felbukkantak! Volt már esetleg valakinek hasonló? Nem tudjátok mi lehet? -
vágányzár
tag
eccerű dógok sárkánykelte icinykepicinyke dógait is elörömködtem biotechnológiaként,de hétfőn meg kell magyaráznom mé fingtam bűdösebbetmint kollégám....áááááá vazzzeg.szóval...........!!!!!!!!!!!!!!vagy ne híddmeg őket
felsővezeték
-
D600
tag
válasz vzsolo2225 #196 üzenetére
Ágyi poloska, bolha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest