Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
rainman72
üzenetére
én mondjuk az adapterezésnek jobban örülnék, de az gáz hogy a kábelt a felhasználónak kell megvenni. Ezen még szerintem változtatnak, mert nem túl vásárló barát...
Én azért örülnék az adapternek, mert v6a esetén a "csak" a 4K/120Hz-el van baj elvileg. Ez viszont engem nem érint. Emiatt én nem szívesen küldözgetném szervizbe meg vissza, meg még várnék rá hogy cseréljék. Viszont azt sem akarom, hogy ne kapja meg hiszen akkor a haszáltpiaci értéke nagyon leesne ha el akarom adni.... Meghát később még lehet szükségem lesz rá.
Pont emiatt az adapterezés szerintem felhasználó barátabb. Amikor megvan megküldik a felhasználóknak és aki akarja használja illetve a megérkezésik is tudja használni a készüléket ha már megvette valaki, nem pedig küldözgetéssel és szervizeléssel telik az idő. Hiszen nem minden felhasználó lakik Yamaha szakszerviz közelében.....
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Path of Exile (ARPG)
- Tesla topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor