- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
ricsik #19975 üzenetére
Nem tudom mit olvastál de a mozgásnak semmi köze ahhoz, hogy melyik DV jelet kapja.
Ez beállítási hiba. Nézd meg a lejátszót, hogy van e külön beállítási opció, hogy a TV-Led-et és a Player-Led-et eltérő képfrissítéssel adja e vagy sem.
Ha nincs akkor a tv-n állítsd be film közben. De szerintem te azt a darabos mozgást mondod ami a 23,976fps okoz. Ha nagyon zavar akkor a mozgásjavításon állíts ha van rá lehetőség.
Az, hogy mkv vagy mp4 a Profile 5/8.1-es film semmi köze a képhez. Ugyan az a HEVC videósáv van benne.
Amire oda kell figyelned, hogy Profile 7-et ne nézzél azzal a lejátszóval.
Illetve jobban jársz ha Player-Led-re állítod mert ha jól tudom az is bugos DV-ben azaz hiába állítod be a TV feldolgozást a lejátszó nem a nyers DV anyagot küldi a TV-nek hanem először feldolgozza majd azt becsomagolja mintha egy nyers lenne. Ilyenkor valójában egy 2x feldolgozott képet kapsz. Állítsd Player-Led-re, hogy a feldolgozott DV-t kapja a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Jogász topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest