Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
droti25 #29069 üzenetére
Szia
Én semmilyen mikro lagot nem tapasztalok igaz én Chromecast with Google TV-vel hajtom meg a C805-öt filmek lejátszásához, mert a tv-re telepített lejátszók egyike se tudott kadencia helyes lejátszást (Plex, Kodi) hiába volt engedélyezve a váltás, az valami ok miatt nem megy, Chromecast with Google TV-vel hibamentesen vált a TV. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Bogyi007 #29003 üzenetére
No én se TV nézés miatt szórakoztam vele, új a C805-ös és teszt a lényege a TV használatnak 14 nap elállási idő alatt derüljön ki ha valami baj van vele, amúgy évek óta én se nézek már tv adásokat, valahogy nem is hiányzik, ma is ki voltam akadva a rengeteg reklámon, és a lehangoló túltömörített tv adókon, sajnos már a Digi is a túlzott tömörítés útjára lépet.
-
zsolt501
nagyúr
TCL Tv-n hogy lehet azt megcsinálni hogy ne ABC sorrendben keresse le Digi KábelTV esetén a csatorna listát, hanem hálózat szerin, mert teljes keresés esetén ABC sorrendbe pakolja a TV, és így elég gáz, tudom lehet utólag szerkeszteni a listát.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
saelin #15969 üzenetére
Nézz át ide és rá fogsz jönni, hogy az utolsó fő verzió frissítés után igen sok gond lett a lejátszóval, és bizony ezt a hibát hónapok óta nem orvosolta a google.
Szóval nem túl tökéletes a Google TV rendszer, egy előnye volt a frissítésnek hogy megy a kadencia helyes lejátszás (ez sem minden applikációban), más pozitívumot nem tudok említeni. -
zsolt501
nagyúr
válasz
nokia3650365 #15849 üzenetére
Csak film nézés miatt ne cserélj, filmek esetén semmi értelme, én a kadencia helyes film lejátszást támogatom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé +ajándék fali konzollal + 13 hó garanciával
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest