- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
aktív tag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
No, alaposan meg tudtam nézegetni az Ofotért 16x50-et. A rövid véleményem, hogy saját használatra nem túl szerencsés választás. A képe enyhén színezi a kontúrokat (és nyilván minden mást lágyít) jól érzékelhető gömbi eltérést is mutat fókuszáláskor. De hát nem csúcs-távcső, ezt le lehet nyelni. A legfőbb baja, hogy az okulárba szinte bele kell préselni a szemem, hogy ne csak egy kis szűk lukba nézzek. De akkor is mm pontosan kell középen tartani, mert azonnal és durván sötétedik a széle, nagyon kényelmetlen a használata. Mintha az objektív/okulárt hasra ütve válogatták volna ki, mi van éppen a raktárban. Egy Bresser 8x40-el tudtam most összehasonlítani, a képminőségben, kontrasztban magasan veri az Ofotértet. Viszont nem remeg olyan vészesen, mint amire számítottam (érdekes, egy kollégám is pont ezt jegyezte meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lugosi