Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6186) HIJ


HIJ
őstag

No hát most már aztán tényleg kezd kiakasztani a helyzet. Igazából nem tudom kire is legyek mérges az ügyemben, mert sztem mindkét félnek van benne szerepe (Tarr- szerelő alvállalkozó). A helyzet az hogy mióta átrendezték a csatornakiosztást, egyfolytában kockásodnak a HD adások. Ez ugye amiatt lehet, hogy az összes HD fent van 750 körül. Na volt már kint kb 5x a szerelő, mire beírta a kábelcserét az oszlop és ház között, remélve hogy ott lesz a baj. Tegnap meg is volt csere, de hát mit is mondhatnék még mindig kockás. A jelerősség mér szinte kivágja a TV oldalát, mert az 100% -on van, de mint tapasztaltam nem ez a fő tulajdonsága a jó vételnek, mert eddig a 60% os jellel is tökéletesen mentek a HD -k. Most megint szóltam nekik, de nem tudom elképzelni hogy mit fognak még kitalálni.

Azért nem tudom kit hibáztassak, mert pl az alvállalkozója a Tarr -nak nincs a helyzet magaslatán. Főleg betanított nemszakembereket alkalmaz. Viszont a szerelők mind azt mondják, hogy a Tarr rendszere 600 vagy 620 Mhz -ig van hitelesítve (nem emlékszem pontosan), tehát az összes alkatrész a rendszerükben eddig működik garantáltan. Erre én laikus kérdezném, hogy akkor "mi a francért szolgáltat még 762 Mhz -en is"? Erre ők azt mondják, hogy az "okos Tarros tervezők azt mondták, hogy a HD -nak ott is el kell menjen, mert az nem olyan kényes mint a többi. Most meg mindenhol ezzel szívunk"...

Ja és a legjobb az egészben, hogy van egy szerelő, aki állandóan csak buffog, mert gondolom dolgoznia kell, és bunkó, tahó módon viselkedik szegény anyámmal, aki meg letargiába van emiatt és azt mondja, hogy inkább hagyjam már az egészet a francba, mert rosszul érzi magát attól, hogy a szerelő így beszél vele. Pedig sztem egyenlőre még én buffoghatnék, hogy még mindig nem sikerült megcsinálni egy ilyen piti kis hibát a főhős szerelőbácsinak és ehelyett csak bunkóskodik... Itt tisztelet a többségnek, akik normális módon viselkednek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.