Hirdetés
Aktív témák
-
legenda
válasz Mephistoka #3476 üzenetére
az első tippem az smc router alkalmatlansága lenne! ha régebbi típusú wifi képes verzió, akkor pláne! router nélkül próbáltad?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr. Teddy
őstag
Szia!
Nem hiszem, hogy a router a hibás. Nekem egy Cisco modem+wifi router kombót adott t-home, és ugyanez. 20 percenként vagy sűrűbben ledobál a hálózatról. Van hogy msn üziket nem tudok küldeni, nem kapnak meg, kidob néha engem is codozás közben. Vicces.
Ma akartam felhívni a hibabejelntőt, mert eddig lusta voltam, de szerintem te is azzal kezd.
Honnan netezel? Én 2. kerület, de két haveromnak is tök stabilan megy a dolog a környéken. -
legenda
válasz Mephistoka #3481 üzenetére
az smc routerek gyengéje általában a proci, és ha a wifi is megy, akkor pláne szakadozhat a net, mert dadog a motor! először a wifi hálózaton venni észre a húzós terhelést, mert első lépcsőben onnan veszi el az "energiát", utána jön a vezetékes szaggatás - de 6 eszköz egyszerre amúgy is sok egy smc router számára...
érdemes lenne egy hardveres szempontból (is) jobb routerrel letesztelni a netet - persze megfelelően bekonfigurált eszközzel -, és akkor ténylegesen kiderülne, hogy csak a router gyenge, vagy valóban adott szolgáltatós probléma is?!?!
ja, és torrent pláne ne fusson a háttérben, ha online játékkal akarsz/akartok játszani!Mr. Teddy; mindig pont 20 perc, vagy változó intervallumban szakadozik? a dhcp - client lease time mennyire van beállítva?
[ Szerkesztve ]
-
w1ck3dS1ck
csendes tag
De örülnék ha csak ennyi gondom lenne
De nekem ez a gondom...és éjjel nappal ien....se letöltés feltöltés semmmi sem megy:S
http://www.pingtest.net/result/32983886.png
[ Szerkesztve ]
-
w1ck3dS1ck
csendes tag
válasz Mephistoka #3486 üzenetére
Szánalmas nem?Szerintem az...még ha tanyán laknék nem is szolnék...Még megvárom a hétvégét szerelö azt mondta épitik az állomásuk meg fejegységeket cserélnek meg stb...de ha utána se lesz jo akkor egésznap thome üfsz-ezni fogok...meg irogatni az emaileket...ha semmi nem jön össze akkor lemondás powa...szánalmas 9év után csalodtam bennük kajak Le/fel töltésen kivül semmit nem érek vele...
-
legenda
válasz Mephistoka #3487 üzenetére
akkor esetleg próbáld meg kikapcsolt wifi mellett, levesz némi terhet a hardverről!
-
legenda
válasz Mephistoka #3491 üzenetére
25-ös csomag alá nem feltétlenül kell kiadni 15 e ft-ot, már egy jóval olcsóbb tp-link tl-wr741nd vagy tl-wr740n is jó szolgálatot tehet, de a rászánt összeg függvényében mehetsz felfelé tl-wr841n(d), tl-wr940n, tl-wr941nd, illetve tl-wr1043nd!
-
legenda
válasz Mephistoka #3493 üzenetére
router szempontjából nincs különbség!
tl-wr941nd esetén ha találnál még valahol még v3 verziót, akkor az frankó lenne, annak olyan a motorja, mint a legerősebb testvérüknek, a tl-wr1043nd verziósnak! amennyiben csak v4 verziósat találsz, úgy annak azonos a motorja a tl-wr741nd típuséval, csak a 300-as wifi (a 150-es ellenében) és a 3 * 3 mimo (a 7-es széria esetében nincs mimo) szól a drágább mellett, de te azt írtad, hogy neked nem megy a wifi, így annak függvényében dönts, hogy kábelen nem nagyon lesz/lenne különbség![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Mephistoka #3495 üzenetére
a hardveres gyengeséget sajnos nem lehet beállítások módosításával ellentételezni...
esetleg nézd meg a tűzfal beállításait, hátha túl szűkre van véve!?!?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest