Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap egy zabálós és gép előtt sokat üldögélős napot tartottam. A súlyomon és az idegrendszeremen is látszódik rendesen mindkét ténykedésem. Az új kártyámat tesztelgettem játékokkal. Úgy néz ki hogy hiba nélkül megy neki a 820/1150 is. Persze csak játékokkal teszteltem. Fülig benne vagyok amirror's edge-ben. Az idegeimet kikésziti az hogy néha majdnem el tudok ugrani bizonyos helyekre de épphogy nem érem el. És sokszor azért van mert egyszerűen nem arra van a tovább jutás. Persze addigra jól felbosszant a játék. Minden esetre a játék topikjába betettek egy linket ahol az egész játék fel van véve videora és csak ki kell keresni ahol elakadok és máris tudom merre kell tovább mennem.
A billentyűmet már szét vertem. A "W" egyszerűen beragadt annyira nyomtam...
Új rendszert is telepitettem az egyik vinyómra. muszáj volt már mert ezt nagyon leharcoltam a fél év alatt. Sajnos ezen van egy két játék ami miatt életben kell tartanom. Többek között Imrusnak a GTA4 . Megvárom amig végig játsza vagy megunja.
Persze közben rendezgetem az új rendszert is.Még teljesen csupasz.Azokat a progikat amiket használok azt majd apránként telepitem. Inkább azt a vinyót kellene használni mert az sokkal gyorsabb mint ez amit most használok. Majd szépen áttérünk arra idővel.
Tegnap bezéltem Zolival és ma már jön bár hasmenése van. Nem tudom sirjak e vagy nevessek.Remélem nem fertőz be de muszáj hogy jöjjön mert egyedül már nagyon nehezen birom..
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Disney+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés