Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#1050) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Úgy elröppent az éjszaka hogy észre sem vettem. Lehunytam a szemem és mikor kinyitottam már reggel is volt. Hihetetlen. Felőlem ki is rabolhattak volna minket észre sem vettem volna.
A tegnapi nap nyugisan telt. Felébredtünk édessel. Csak a szokásos reggeli menetrend. Wc-mosakodás-kávé-naplóírás-szex. ;] Majd utána elkísértem munkába én pedig elbandukoltam a pékségbe kenyérért, zsemiért és édesnek némi péksütiért. Hazaérve rendbe vágtam a lakást és betettem egy adag mosást. Nemsokára meg is érkezett a srác aki bejelentkezett. Hozta a gépét is. Először az én tévémmel vacakoltunk. Szerencsére ő tapasztaltabb ilyen téren mint én. Rájött hogy a bemeneti jelet el kell nevezni nem elég csak rádugni és élvezni. Elképesztő hogy amint elnevezte a HDMI1-et PC.-nek abban a pillanatban tű éles lettek a betűk. Hmmm. El sem hiszem hogy ezt nem lehetett volna automatikusan megoldani. Kipróbálta a metroval milyen az én gépem majd neki is beállítottuk a hibrid vga rendszerét. Így már neki is működik a 4850/8600GT páros. Jót dumcsiztunk közben. Jó volt picit kockulni. Persze elég ha ilyen ritkán kockulok. Mutatott egy két olyan funkciót a win7-ben amiről eddig nem is tudtam. Már megérte hogy eljött hozzám.
Este miután megérkezett cuncika elmentünk a non-stop-ba tojásért. Állatkertben voltak és kapott egy gigantikus pillangó lufit. A bicajára kötve büszkén tekert a boltig és vissza. Lelkileg rendben van. Már nem kell oldódnia ha hazaér. Kezd végre itthon lenni nálunk. Persze mi is vártuk egy kis meglepivel. Beállítottam hozzá a volt tévénket és most van neki egy saját különálló tévéje. Este már mesenézésre aludt el.
Ma Zoli telkére megyünk dzsumbujt irtani. Nyami feladat lesz. Jobb túlesni rajta amíg nincs annyi meló.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.