- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marlyna
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Szuper, köszönöm a segítséged!

-
Marlyna
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hű, köszi a részletes választ quailstorm!
A coospace-es vizsgának örülök, bíztam benne hogy utolsó szemeszterben ZV előtt már nem fogják annyira túltolni a vizsgákat minden tárgyból. (Még ha a HSRV húzósabb is régebbi hozzászólások alapján.)Nem tudod még esetleg, hogy elővizsgát lehet-e tenni Információ biztonság, digikép vagy HSRV-ből?

Úgy tudom nem sok idő lesz felkészülni a ZV-re, és szeretnék elébe menni a dolgoknak 1-1 elővizsga formájában, ha lehet az adott tárgyból
-
Marlyna
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék véleményt kérni, akik elvégezték már az információ biztonság kurzust.
A legtöbb fórumon nem találtam róla gyakorlatilag semmit sem, mivel csak pár éve tették kötelezővé (PTI-n hatodik szemeszterre) és nem tudom mennyire 'húzós' a kurzus elvégzése.ETR-ben annyit láttam, hogy projektmunka van + ugye a félévi tematika, de ebből nem tudom mire számítsak.
Kinél érdemes felvenni a gyakot Szerintetek?
Előadáson ha nem vagyok jelen, akkor is abszolválható a vizsga?
Pár szóban letudnátok kérlek írni, hogy mire érdemes figyelni pluszban?Előre is köszönöm, ha valaki megtud osztani pár hasznos infót!

-
Marlyna
csendes tag
válasz
Marlyna
üzenetére
Sziasztok!
Korábban végigpörgettem a fórumot és találtam pár nagyon hasznos kurzus leírást a teljesíthetőségéről, tanárairól, etc. (például: prog 2
)
Úgy alakult, hogy muszáj felvennem előre tárgyakat a 3. szemeszterben, és ehhez szeretném a segítségeteket kérni!A következő tárgyakon gondolkozom még:
- Rendszerfejlesztés 1
- SzGrafika
- Mesint
- BonyaA Prog2 tárgyamat sajnos nem fogadták el, de c/c++ a gyakorlatokon nem hiszem hogy problémásak lennének, egyedül az előadás vizsgától félek.
Kalk2-ő lenne még a fentiek mellett ami vészesebb, de a diff.egyenleteket, parciális deriválás, kettős integrál és társait már átvettem korábban. Numerikus sorok és függvénysorok ami tematika szerint újdonság lenne.Aki esetleg a korábbi években teljesítette a fenti kurzusokat és tudna róla pár sort írni (mennyire vészes a többi mellé, gyakvezető és/vagy vizsga belőle) annak nagyon hálás lennék!

-
Marlyna
csendes tag
válasz
EszesNorbi
üzenetére
Szia!
A Hermanról is jó véleményeket hallottam ismerősöktől!
Az közelebb is van a városhoz, és mindenképp gyakrabban járnak a buszok/trolik.A Károlyiról én is ezt halottam, de sokat számít az is, hogy milyen szobába kerülsz.
Mindenesetre hajrá a jelentkezéshez, gondolom majd az augusztusi turnusban kapsz eredményt.
-
Marlyna
csendes tag
válasz
EszesNorbi
üzenetére
Szia!
Ha nem jelent gondot, hogy messze van kvázi mindentől a kollégium, akkor az Öthalmi egy nagyon jó választás lehet! Nyugodt és normális a légkör, ami noha nagyban függ a szobatársaidtól is, de alapvetően felszereltségben az egyik legjobb Szegeden. Csak hát ugye messze van, de valamit valamiért.

A nyáron is lehet maradni (nem csak itt, a többi kollégiumban is), én is speciel így maradtam bent.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)