Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz elder troll #38779 üzenetére
Sz@r is az, amikor a kórházparancsnok belelát a pakliba...
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Dare2Live
félisten
válasz elder troll #38855 üzenetére
"Állítólag a tényleges okok között szerepelt a helyi eü dolgozók tesztelése, amire nem kaptak "parancsot"."
Uezt hallottam kicsit máshogy. Leteszteltetett 200+ korona gyanús eü dolgozót és jópár gyanus de nem EÜ dolgozot úgy hogy nem kapott rá engedélyt. Érted a lokál EÜs orvos főbasznak engedélyt kell erre kérnie...
Na és ezért vágták ki, illetve az eredmények miatt. A gyanús EÜ/nem EŰ tesztek 80%os fertőzöttséget mutattak. Ez persze statisztikákban nem jelenik meg.szerk: majd utánakérdezek
Azt én nem értem, hogy egy egyértelmű lokál dolog mért lenne itt off topic. A négyévszakos gumi ami meg k*ra nem lokal topik és van direkt foruma meg az?
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Poiro7
senior tag
válasz elder troll #38942 üzenetére
-
gabyka
aktív tag
válasz elder troll #39031 üzenetére
Ha nem tetszik Neki, továbbgörget...és ennyi.
Esetleg elküldhetnénk a megfelelő 'milyenkártyátvegyektopikba'...
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz elder troll #39034 üzenetére
Köszi! Én meg elfogult nvidia-s. Sosem volt Radeon-om. Ryzen-t már vettem, de Radeont azért még nem vennék, kell még pár év, hogy meggyőzzem magam.
Ilyen árak mellett inkább kivárok, bár már néha kezd kevés lenni a 1060 6GB, FHD-ban. -
forras2
őstag
válasz elder troll #39278 üzenetére
Megcsinál Ő mindent IS, ami PC vagy laptop
-
elder troll
őstag
válasz elder troll #39260 üzenetére
3000 forintért 80+ bronze seasonic tápegység házzal együtt?!
Vagyis 3000-ért vihető a táp és a ház egyben. -
ArmanD.
őstag
válasz elder troll #39283 üzenetére
Ezt a tápot kár elkótyavetyélni ennyiért, szerintem sokkal többet ér ennél egy TFX táp ráadásul ez elég márkás!
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Fred23
nagyúr
válasz elder troll #39283 üzenetére
Pár hónapja megvettem volna, régi brand gépbe be tudtam volna tenni. Azóta viszont kapott gyári tápot.
3000-ért ez szuper vétel, boldog lehet vele, aki elviszi!
-
juliabrilke
veterán
válasz elder troll #39285 üzenetére
" csak próbálok leszokni a gyűjtögető életmódról."
Nősülj meg, problem solved.
-
-
-
-
őstag
válasz elder troll #39592 üzenetére
szerintem ember így még nem örült g4400-nak mint én most köszönöm, privátban írok a részletekért
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz elder troll #39611 üzenetére
Hátha valaki gépet építene, beszállok én is:
i7 7700 oem + AsRock H170 Pro 4S
73.000A lap dobozzal, mindennel rendelkezik, a CPU oem kivitel, gari már egyikre sincs.
Igény esetén ajándék LC-Power cpu hűtővel.[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
válasz elder troll #39665 üzenetére
A kölcsönkérésre nem vonatkozik.
-
juliabrilke
veterán
válasz elder troll #39696 üzenetére
Óvodás hülye gyerekek homokozója lett sajnos a Hardverapró.
Eladásról teljesen leszoktam, de venni is kész rémálom bármit is.
Majdnem mindenki helyben akarja átadni Mucsaröcsögén, mert lusta postázni vagy előre kér 100k+ összegeket. -
hzsolee
őstag
válasz elder troll #39703 üzenetére
Köszönöm. Visszaolvasva is ez jött le. Írtam nekik, és nagyon gyorsan válaszoltak. Elvileg sikerült is elsikálni a dolgot...
Nyilván tele van a f@szuk az állandó telefonálással. Ez kb egy plusz embert jelentene...tök megértem.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
juliabrilke
veterán
válasz elder troll #39730 üzenetére
RX5700 kártyával gondok voltak WMR headset használatánál, ezért is gondolkoztam Nvidia oldalon.
-
juliabrilke
veterán
válasz elder troll #39744 üzenetére
Nem, csak azt láttam, hogy már jegelték.
Nem tudom mennyire valós, mert 140k alatt nem láttam még 1080ti kártyát, garisak meg ilyen 155k fölött mennek.
-
Baga1983
senior tag
válasz elder troll #39778 üzenetére
Igen, az messze van, de nagyon köszi, hátha valakinek van itt közelebbről.
-
Baga1983
senior tag
válasz elder troll #39782 üzenetére
Hátha, még egyszer próba:
Van valakinek eladó molex-venti átalakítója? Már 4 ventihez kellene.
Többet is vennék, jó pézt fizetnék:Keresek még jó áron: jól szellőző PC házat(diszkófények kizáró ok), illetve moduláris tápot, 550W-650W között.
Átvenni Media Markt vagy a bíróság, Barátság mozi fele tudnám.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz elder troll #39838 üzenetére
Most már 4 hónapja rajt vagyok ezen a fogyás témán, ilyen életmódváltásos, fogyókúrás, edzős témával...
Az elmúlt 4 hónapban is fogyasztottam rendszeresen fehérjét, de szeretném most már kicsit céltudatosabban csinálni.
Edzés utánra szeretnék valami gyorsan felszívódó fehérjét, hogyha úgy jön ki a lépés, hogy meló előtt edzek, akkor ne legyek egész nap megzuhanva.
Meg szeretnék valami lassú felszívódású fehérjét, ami meg a vacsora helyett, vagy a vacsora kiegészítésére szolgálna.
Marha fehérje lenne a legideálisabb, mert a növényi cumók annyira nem jók, meg mellette tejérzékeny vagyok, így a tejsavó fehérje annyira nem tesz jót a pocojómmal
Ebben kéne nekem segítség, hogy ezekhez nekem most melyikeket kell megrendelnem? -
Baga1983
senior tag
válasz elder troll #39852 üzenetére
Köszi, priviben már jött is ajánlat, meg is egyeztünk. Néztem a tiéd is, meg is vettem volna, de láttam hogy jegelve van, így nem is írtam miatta.
-
chatran
őstag
válasz elder troll #39970 üzenetére
Köszi szépen. Közben már berendeltem Ali-ról ezt.
Nézegettem az itthoni áruházakat is, de olyan pofátlan árakat elkérnek, hogy inkább ránéztem Ali-n.
Mostanában már egész jól jönnek a csomagok, kb 3 hét alatt meg szokatk érkezni.
Amúgy mi az oka, hogy a mostani tévékről lespórolják az olyan filléres alkatrészt, mint a jack? Elirigyelték az apple-től?[ Szerkesztve ]
-
válasz elder troll #39992 üzenetére
Nálunk megy, legalábbis az otthoni hálómat elérem.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
freemanone
addikt
toronysoron minden ok
-
chatran
őstag
Sarlóban is minden oké. Mióta viszik ki a digit családi házas övezetbe?
-
elder troll
őstag
válasz elder troll #39998 üzenetére
Elvileg az óvodánál vágták el az optikát a munkagépek, úgyhogy a maroshegyi digi elvileg ezért ment el, csak véletlen egybeesés volt a szomszédban földtúrás.
-
Baga1983
senior tag
válasz elder troll #40169 üzenetére
-
törölt tag
válasz elder troll #40174 üzenetére
Írtam oda, csak nincs idom két költözés között 1000 hszt végigfutni, aztán megkaptam hogy olvassam végig az utolso X oldalt, mert már unalmas.
Kellene egy beépíthető hűtő, egy mosogatógép, illetve egy mosógép és egy szárító vagy egy kombinált mosó szárító gép, vagy a szárító full nem, mert van klíma, és nyolcadik emelet, illetve erkély is.
Nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal, sose kellett még és semmi ilyet vásárolnom, max porszívót, az meg árukereső, vélemények, itteni tapasztalatok és megoldva.kraftxld:
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz elder troll #40502 üzenetére
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Motion_Blur
félisten
válasz elder troll #40563 üzenetére
Ez pontosan így történt. Úgy látszik most kivár "midenki" aki venni akar, azt várva hogy lejjebb mennek az árak.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Dare2Live
félisten
válasz elder troll #40584 üzenetére
Ez a Holland baromi vicces. Német angol összekeverve szarul leírva. De lassan olvasva teljesen értem.
pl
"een ruime woning met 3 slaapkamers..."
ein ruhige wohnung mit 3 schlafzimmers.Ami durva az az ára. De persze fogalmam sincs a pontos lokácioról, lehet 20 méterre laknak tőlük a migráncsok és azért ennyi.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
hzsolee
őstag
válasz elder troll #40592 üzenetére
...nincsenek migráncsok...
De ha a szomszéd egy ügyes lakatos, azt sokat nyom a latbaA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
echterion
nagyúr
Hát, onnan nehéz lenne bejárnom dolgozni. Legalábbis a mostani helyre.
-
juliabrilke
veterán
Már "csak" egy meló kell meg a pénz a lakásra vagy albérlet 5-6 évig.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz elder troll #40598 üzenetére
Némettel jobban járnál.
-
Dare2Live
félisten
10%al bele lehet ugrani. kamat gyak 0%.
de akkor is fizetni kell a torlesztot.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz elder troll #40602 üzenetére
Azt hiszed én szeretem? Van olyan, hogy csak bólogatok, mert nincs kedvem németül beszélni.
Viszont lakáshoz elég könnyű jutni, vicces kamatok mellett.
( Épp egy ilyenben vagyunk, azért tudom csak. )
-
juliabrilke
veterán
Ha mégis megveszed a lakást törd el annak a kezét aki így kifestette a falakat/plafont, meg kivezette a szagelszívót. Nem az építőiparban dolgozom, de nagyon szúrja szemem.
-
elder troll
őstag
válasz elder troll #40617 üzenetére
szerk.: csak holnap estig él az akció. Csütörtökön visszaküldöm kereslet híján, egy huszast szerintem megér egy 1440p amoled telefon 5 db tokkal és egy éves akkuval.
-
murlock
csendes tag
válasz elder troll #40714 üzenetére
Tóvárosi lakónegyeden lemaradtunk egyről 16.5-ért két hónapja.(52nm+erkély..zöldterület fele néző ablakkal..)
Végül ingatlanos ismerőse vitte el ugyanennyiért, pedig már a tulajjal beszéltünk és ajánlat tétel aláírásra vártunkAz a baj hogy 22M-ért is ugyanolyan lakást találunk, ahol linóleum a padló vagy olyan szinten régi /vagy számunkra ízléstelen/ hogy ugyanúgy szét kellene verni mint a 18 milliós felújítatlant..21M-ért olyan lakást találtunk ahol a wc sem volt jól lehúzva.. Találtunk még egy jót, ott pedig a tulaj nem volt beszámítható (papíron sem) így nem volt aláírási joga mire ajánlattételhez jutottunk..
Nem keresünk annyira rosszul, magas önerőnk van, régóta spórolunk lakásra (csekély támogatással), mégis elég esélytelennek érezzük. (Földszint, zárószint, kocsma felett, forgalmas út mellett nem akarunk)
Sokan meg most inkább kivárnak a covid vége és az 5%-os áfa miatti emelkedés miatt. Végén marad Várpalota, vagy még pár év albérlet...[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz elder troll #40721 üzenetére
Akkor most Rita nem Rita hanem Józsi Töke van az Asszonynak vagy miszösz
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Dare2Live
félisten
válasz elder troll #40779 üzenetére
Van egy Aqua garis 1070TIm. Nem bloweres. Ebben a szériában amúgy bloweres kialakítás sztem szivás.
3080 mizériát (és a karácsonyt) elnézve még januárban is csak a nagyker csokosok, külföldről F5öt nyomogató rendelőknek lesz ráadásul jóval MSRP fölött.
-
eami
veterán
válasz elder troll #40781 üzenetére
én már megvarom szerintem a 30xx super szériát. addigra a hw gondokat is fixaljak majd.
-
Dare2Live
félisten
válasz elder troll #40783 üzenetére
Sztem: Mivel driveres update javította a popscap dolgot így meglepne amiatt nincs.
Ha tippelnem kéne vagy a GA102 samu 8nm kihozatala rossz. (Erre több dolog is utal pl GA103 már jövőre jön GA102 teljesítményszinten és TSMC 7nmen. Ez nem olcsó buli NV ha ilyet lép ott komoly oka lehet rá.)
dobok privit
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz elder troll #40783 üzenetére
mondom privi...
[ Szerkesztve ]
-
válasz elder troll #40789 üzenetére
RAM sincs benne, nem akarok küzdeni vele, mert van egy zsák maszek projectem
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest