Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #37085 üzenetére
De te 1280x1024-ben játszol ha nem tévedek én meg fullHD-ban. Ott bizony izzad rendesen a vga. Ahogy dei is írta nála sincs limit 25millió szor X csillión pedig neki GTX590-e van.
Majd megnézem BF3. alatt is de nem hinném hogy kevesebb lenne mint 98%.
Ezért nem váltanék 4 magra amikor ez a 2 mag tökéletesen elég mindenre főleg 4,32Gh-n -
Pancsermeste
őstag
Nem tévedsz, de azzal, hogy full HD-ra állítom, még nem szűnik meg a mikrolag, csak 60+ FPS helyett 30 FPS-em lesz, és ugyan úgy szaggat, mikor pl. nagyobb csatajeleneteknél a VGA helyett szegény kis CPU-nak kell számolgatnia a fizikát.
Nah, persze könnyű annak akinek két nV kari is van a gépben!-= Pancsermeste® =-
-
nagyúr
Ejnye srácok, e-pénisz verseny van?
Més que un club!
-
Xirtam
veterán
Beszállok . . .
Ilyen ha otthon dolgozok:
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Jó van gyerekek ..|..
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
Székesfehérváron keresnék 1,5 szobás felújított albérletet barátságos áron, ha tudtok valamit ajánlani kérlek szóljatok.
Köszönöm! -
Motaba78
addikt
válasz Napfénysüti #37108 üzenetére
meg a tv-n egy ronda felfújt bácsi van, 200 mázsa szén lapátolásnál meg összeesne
-
Xirtam
veterán
A tv-re szervizes gép van. Egy testépítő srácé. Nem ez a hátterem.
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Gonoszak vagytok.
-
kovsol
titán
válasz Xirtam #37117 üzenetére
én simán elfogadtam volna hogy Jay Cutler van hátterednek kirakva, mivel te is edzel
én most jöttem meg edzésről amúgy most már tényleg megint oda kell figyelni az étkezésekre, meg az edzésre, mert lassan már semmi nem látszik abból, hogy mennyit edzettem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
juliabrilke
veterán
Mocskos olcsó, működő alaplapja lenne valakinek celeron 420 alá?
-
kovsol
titán
[link] lakótársam árulja ezeket a cuccokat:
Eladóvá vált a következő alaplap+processzor+memória:Alaplap: Gigbyte GA-K8NS
Processzor: AMD Sempron 2800+ (1800 Mhz)
Memória: 3x256 MB DDR400Nekem van egy A64 3000+ 1800Mhz 1MB L2 bele ha valakinek kevés a sempron esetleg.
-
Motaba78
addikt
válasz MunezXBK #37126 üzenetére
QSS = Quick Security Setup
A Wi-Fi titkosítás beállítását könnyíti meg. A segítségével egy pár gombnyomással kiépítheted a erősebb titkosítástbeelőztek
én is 941nd routert használok egy dir635-öt váltott.
eladó is lehet ha érdekel valakit, még kb 9év garival a gyári 11ből.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egy kis vicces olvasnivaló: JDM Pali kalandjai
Més que un club!
-
kovsol
titán
válasz JohnnyX #37133 üzenetére
nekem egy sima wifis router van otthon semmi extra és mégis fogni lehet a netet még a hátsó épületben is, jó nem maxos térerő, de netezni még elég volt telefonnal, meg laptoppal
más: nem itt láttam múltkor azt a linket egy topichoz ahol ilyen bögrében és mikróban csinált süti leírása volt ?
[ Szerkesztve ]
-
Bencexp
tag
Az asszony laptopot/netbookot akar venni 40k körül használtan. Hol érdemes nézelődni itt a környéken?
Jako vážně?
-
MacCaine
őstag
-
Xirtam
veterán
válasz Napfénysüti #37139 üzenetére
Jó de mire? Mert akkor inkább 40-ért nézek egy netbook-ot amiben még is újabb az architektúra. . . Nem?
-
cannibal
senior tag
válasz Napfénysüti #37139 üzenetére
Vagy X41 ez se rossz!
-
cannibal
senior tag
válasz Xirtam #37140 üzenetére
Érdekes, erről erősen megoszlanak a vélemények. Pro és kontra is vannak érvek rendesen. Sokat olvasgattam én is ebben a témában és nehéz dönteni. Néha erre húzok inkább, néha arra Erre a szituációra vannak a visszautasíthatatlan ajánlatok, amikor kifog valaki egy kellemes példányt nagyon olcsón akármelyik oldalról.
-
nagyúr
válasz Xirtam #37140 üzenetére
Sokkal inkább vennék egy ilyen régebbi business gépet mint egy netbookot. Én azokkal nem vagyok kibékülve.
Mondom ezt úgy hogy apámnak elég jó ideje egy MSI Windje van. De valahogy nem vennék netbookot, engem nem győztek meg.Persze a cannibal által linkelt X41 még nyerőbb mint az X31 én is inkább azt venném.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #37143 üzenetére
Normálisat kell venni, amiben van normálisabb vga és processzor.
M101Z mobilnettel 5 órát megy, HD4225-be belefér kis játék is és HD filmeket szépen gyorsítja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz juliabrilke #37145 üzenetére
Lehet de nekem akkor se kéne netbook...
Ami abból jobb az már mindjárt nem olcsó. Holott eredeti célja az volt hogy olcsón legyen az embereknek mobil gépe. Ami meg gyengébb azon még a flash is akad. Biztos van akinek ez jó de én maradok a használt subnotebooknál.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #37146 üzenetére
Tudja már a fene, hogy mi volt az eredeti terv.
Talán a hordozhatóság és hosszú működési idő olcsón. De azóta ez már elég sokat változott ahogyan néztem.
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #37146 üzenetére
még mindig olcsóbbak mint a subnotik, és szerintem az olcsóságot azokhoz mérik
készül a süti, de én nem raktam bele ennyi cukrot, helyette édesítő, vigyáznom kell a CH bevitelre elkészült, huh éreztem én, hogy kis tálkába kell berakni ami vagy 2x akkora mint egy bögre
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz juliabrilke #37145 üzenetére
A paintball felszereléses ajánlat még áll.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest