Hirdetés
Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Megkérdezem az illetékest, ez sem az enyém, csak megbíztak, hogy áruljam.
G&G utángyártott CANON tintapatronok:
BCI-24B fekete 450 Ft
BCI-24C színes 550 Ft
BCI-3 fekete 550 Ft
BCI-3 színes 550 Ft
BCI-6 fekete 550 Ft
BCI-6 színes 550 Ft
Ha csütörtökig rendeltek, hétfőre itt van, amúgy 2-3 hetente tudom csak hozni a rendelt cuccot.
Petya
[Szerkesztve]Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
::rizzo::
csendes tag
Fehér színű, fekete talppal. Nyomatnék képet is, csak nincs weboldalam, de ha érdekel szívesen elküldöm neked (mármint a képet ). Tilt-Wheel görgője van, az optikája is f@sza, csak nem áll a kezemre a cucc...
Nem vagyok nagy fórumozó, szal ha vkit komolyan érdekel, az inkább Messengerben keressen meg - persze azért meg szoktam nézni a topic-ot, de nem túl soxor....
[Szerkesztve]Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
kefete
tag
Ott volt lentebb a link meg az ára is....
Infó:
[link]
1,5k ok
Ma megyek a Duron prociért, aztán nézek lapot, RAMot hozzá, sztem jövő hét elején lesz eladó az a lap.
Más1:
Valaki nem cserélne velem 2*64 MB 100-as SDRAMot 1*128-ra. Persze BX ready-re. Mert most van 4*64-em, amit sehogyse tudok 3 foglalatba beletuszkolni. (akár rá is fizetek 0,5k-t a fáradozásért)
Más2: Keresek Socket A-s DDR-es lapot 266 FSB elég és 256 MB DDR RAMot, ebből is elég 266-os.-= Répahegesztő kisiparos =-
-
gabesz82
őstag
Sziasztok... ezek még mindig eladóak
AMD AthlonXP 3200+ (Barton, KQYHA) + Zalman CNPS7000B AlCu hűtő: 25000 Ft
SB Live 7.1 24bit (még 10 hónap gari): 5000 Ft
LG 52X-es CD olvasó: 2000 FtPSN: Morfologus82
-
Protezis
őstag
Akkor még mindig eladó:
FC-PGA! Intel Celeron 566@850 1500,- + sör
Mercury 300W krómozott rács modding 2000,- -
rptr
tag
Vegyetek, vigyetek.
Logitech Rumblepad Vibration Feedback Gamepad (PSX irányitóhoz hasonló) 4e
IDE vezérlő RAID kártya SIL0680ACL144 3e
Proview digitális 15’’ monitor (1024*768/60, 800*600/85) 4e
Egyben 8e, csak vigye el valaki. -
Sub-S
senior tag
Valaki vigyen már el valamit.
[Szerkesztve] -
csendes tag
Na senkinek nem kell az egerem???
Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
rptr
tag
Keresek:
ATI8500 minimum 64MB (vagy ezzel egy szinten valami ATI-t).
AMD 2000+, vagy a feletti processzort -
Hercooles
aktív tag
Amd 700mhz SLOT A + ajándék acorp 7via71a alaplap hangkártyával (lap kicsit bug-os)
Ati Rage 16mb
4,3 Gb quantum winyó
256/133 V-Data Sd-ram
128/100 Hyundai Sd-ram
Acorp ház +250W táp SZINTE ÚJ!
Saffire Radeon 9000 Agp
Celeron 1700 + Via Ms9047C+ alaplap!
Celeron 633
14'' Daewoo digitális moncsi -
csendes tag
Kösz az ötletet Tamás24!
Na szóval még mindíg eladó ez az RX300-as Logitech rágcsáló. Egy hetes, garanciás, jó állapotban van.
Ára = 2500 HUF
[link]
[Szerkesztve]Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
csendes tag
USB-s persze, én 3k-ért vettem azért gondoltam, hogy 2,5k nem lenne drága érte, főleg, hogy vadiúj. Ezerötért nem adnám oda, minimum 2k. Ha így is érdekel, akkor szólj.
Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
Hercooles
aktív tag
juu tényleg! kéne kapcsihoz firewire kábel! van vkinek eladó? firewire egyik fele, a másik meg 4pólusu dv vagy mi!
-
combo
csendes tag
válasz ::rizzo:: #375 üzenetére
Elhiszem, h. annyiért vetted, de 2k-t nem adok érte. (Hogy őszinte legyek, nekem csak az USB miatt kellene (laptop), a márka nem számít; és 2k-ért már kapok a boltban is).
Esetleg 1-1.5k + valami (pl. ISA v. PCI hangkártya) csere?
Keresek:
1. A képen látott USB->PS/2 átalakító alapján arra jutottam, hogy egy PS/2->USB átalakító is elég lenne (ha van ilyen), tehát USB-s egér mellett/helyett keresek ezt is.
2. Ha már itt tartunk, AT bill.->PS/2 átalakítója van valakinek?
3. Kábelnet van a falumban (a kábeltévével ''együtt'' jön a net koax-on), mindenki kapott kábelmodemet, ami egész jól működik, plusz van valami ''kábelnetes router/hub''-szerűség, amit HDU-nak neveznek. Ennek a valaminek az áráról tudtok valamit (ami most van, az nagyon elavult; és nem tudjuk kihasználni a sávszélt vele; a fenntartó pedig nem a legkorrektebb... <= ők egyébként 2 millát mondtak...) [link]
[Szerkesztve] -
kefete
tag
Hercooles mester!
Hogyér' méred eztet: Acorp ház +250W táp?-= Répahegesztő kisiparos =-
-
zeg
őstag
USB egér-> PS2 port: Azok az usb-s egerek melyekhez adnak PS2 átalakítót, azok természetesen mennek PS2-n. Nehezebb esetek melyekhez nem adnak ilyesmit, semmi garancia arra hogy működni fognak.
PS2egér-> USB port: A PS2-es egerek nem mennek USB-re átalakítóval, hacsak nem adnak mellé. Árulnak ilyesmit párszáz forintért, de használhatatlanok. Amelyik ps2-es egér nincs usb-re felkészítve(majdnem mind), az nem műxik. Olyan átalakító a biztos megoldás melyben elektronika van, de sajnos ilyesmivel még nem találkoztam a környezetemben.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
csendes tag
Köszi, de csere nem nagyon érdekel. Igazából el vagyok látva hardverileg
Zegnek meg igaza van, PS2-ről USB-re elég macerás lenne fordítani az egered, meg sztem nem is biztos, hogy találsz olyat ami jó lenne. Olyat aminek ''meg van tanítva'', hogy a régebbi PS/2 egereket USB-re tudja rakni, az meg sztem drága is....Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Akkor az eladó konfig pontosabban:
300W-os Codegen táp
Fekete hordozófüles Codegen ház
LG Flatron 710b moncsi
2x128 mb 133 mhz sd ram
Abit alaplap (pontos típust továbbra sem tudok)
Athlon XP 1700+ proci + cooler
(alaplap, proci és cooler csak együtt)
Ez így 40k.
Pinncalce PCTV Stereo: 6,5k.
Petya
[Szerkesztve]Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
''3. Kábelnet van a falumban (a kábeltévével ''együtt'' jön a net koax-on), mindenki kapott kábelmodemet, ami egész jól működik, plusz van valami ''kábelnetes router/hub''-szerűség, amit HDU-nak neveznek. Ennek a valaminek az áráról tudtok valamit (ami most van, az nagyon elavult; és nem tudjuk kihasználni a sávszélt vele; a fenntartó pedig nem a legkorrektebb... <= ők egyébként 2 millát mondtak...)''
Azért ez nem ilyen egyszerű dolog
Ott a kicsi a keresztmetszet ahol a szolgáltatód kapja a bérelt vonalat? Vagy az a gyökér cucc amivel a meglévő sávszélességet ülteti rá a kábelhálózatra?
Mi ilyeneket szoktunk használni a fejállomáson: [link]
Most hirtelen nem vágom, hogy pontosan mennyi, de tényleg 1,5-2 millió között van.
Egyébként kompletten áttervezzük a hálózatot, ha kell, keress meg nyugodtan
Melyik településről van szó?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
PuFFoK
tag
Eladó egy Geforce 6600gt agp-s video kari (Inno3d) , idc-s júniusig garis. 29K-ra tartom.
A zöld üveges Köbányait szeretem
-
combo
csendes tag
válasz kraftxld #390 üzenetére
>Ott a kicsi a keresztmetszet ahol a szolgáltatód kapja a bérelt vonalat? Vagy az a
>gyökér cucc amivel a meglévő sávszélességet ülteti rá a kábelhálózatra?
Utóbbi.
Én eleve nem értem, hogy ez hogy működik... Ha elmagyaráznád, megköszönném. Itt nem maga a kábelrendszer a ''hub''? Mert elvileg a kábelmodemek miatt mindenkinek van egy ''hálókártyája'', és bármelyik másik gépet el tudja érni (azt is, amelyiken jön a net).
[Szerkesztve] -
Azért ez nem olyan egyszerű, hogy pár sorba le tudjam írni
Azt meg én nem értem, hogy miért lassú a net? Kicsi a sávja a szolgáltatónak amit szétoszt? Vagy beállítás gond?
Itt egy elvi rajz a fejállomásban lévő dolgokról
[link]
[Szerkesztve]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Luighi
senior tag
Petya, Pschio!
Kérnék szépen tőletek pár nap haladékot, mielőtt döntést hoznék!
Természetesen ha valaki más elviszi őket ezdő alatt, nem fogok hisztizni...
és -
Luighi
senior tag
Pschio koma!
Látod, már döntöttem is, kellene a maradék 1db 128as sd! -
pschio
őstag
jolvan tehat ha jol olvasok a sorok kozott. 1 kell Luighinak 1 meg Enzimkenek! rendben!
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs