Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Aktív témák
-
::rizzo::
csendes tag
USB-s persze, én 3k-ért vettem azért gondoltam, hogy 2,5k nem lenne drága érte, főleg, hogy vadiúj. Ezerötért nem adnám oda, minimum 2k. Ha így is érdekel, akkor szólj.
Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
zeg
őstag
USB egér-> PS2 port: Azok az usb-s egerek melyekhez adnak PS2 átalakítót, azok természetesen mennek PS2-n. Nehezebb esetek melyekhez nem adnak ilyesmit, semmi garancia arra hogy működni fognak.
PS2egér-> USB port: A PS2-es egerek nem mennek USB-re átalakítóval, hacsak nem adnak mellé. Árulnak ilyesmit párszáz forintért, de használhatatlanok. Amelyik ps2-es egér nincs usb-re felkészítve(majdnem mind), az nem műxik. Olyan átalakító a biztos megoldás melyben elektronika van, de sajnos ilyesmivel még nem találkoztam a környezetemben.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
::rizzo::
csendes tag
Köszi, de csere nem nagyon érdekel. Igazából el vagyok látva hardverileg
Zegnek meg igaza van, PS2-ről USB-re elég macerás lenne fordítani az egered, meg sztem nem is biztos, hogy találsz olyat ami jó lenne. Olyat aminek ''meg van tanítva'', hogy a régebbi PS/2 egereket USB-re tudja rakni, az meg sztem drága is....Commodore64 @ 1.1 MHz, 64kb mem, Integrált3D, 0 byte HDD, 5.25'' FDD + szalagos meghajtó, mindez passzív hűtéssel
-
''3. Kábelnet van a falumban (a kábeltévével ''együtt'' jön a net koax-on), mindenki kapott kábelmodemet, ami egész jól működik, plusz van valami ''kábelnetes router/hub''-szerűség, amit HDU-nak neveznek. Ennek a valaminek az áráról tudtok valamit (ami most van, az nagyon elavult; és nem tudjuk kihasználni a sávszélt vele; a fenntartó pedig nem a legkorrektebb... <= ők egyébként 2 millát mondtak...)''
Azért ez nem ilyen egyszerű dolog
Ott a kicsi a keresztmetszet ahol a szolgáltatód kapja a bérelt vonalat? Vagy az a gyökér cucc amivel a meglévő sávszélességet ülteti rá a kábelhálózatra?
Mi ilyeneket szoktunk használni a fejállomáson: [link]
Most hirtelen nem vágom, hogy pontosan mennyi, de tényleg 1,5-2 millió között van.
Egyébként kompletten áttervezzük a hálózatot, ha kell, keress meg nyugodtan
Melyik településről van szó?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Azért ez nem olyan egyszerű, hogy pár sorba le tudjam írni
Azt meg én nem értem, hogy miért lassú a net? Kicsi a sávja a szolgáltatónak amit szétoszt? Vagy beállítás gond?
Itt egy elvi rajz a fejállomásban lévő dolgokról
[link]
[Szerkesztve]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
BobChemistry
őstag
128MB, 256 bit, powercolor
jól húzható - legalábbis GPU, nálam 380MHz ment probléma nélkül
t_frencnek szerintem többet is, mert mindene a hűtés
nem lepődnék meg, ha egy hatalmas rézorda lenne a magon
onnan tudom, hogy Tőlem vette meg, de már megbántam, és most Én is pályázok rá
remélem nem gond h Én válaszoltam
[Szerkesztve]Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Batu
tag
Nállam megy, semmi baj vele és nem is volt.
ha konkrét adatokat akarsz róla: gyártó, technikai adatok? én se vagyok lexikon, de hé van neted nem?
jövő héten megbeszéljük és nyélbeütjük, ha kell.
megadom a számom kipróbálod és felhívsz, hogy minden oké e, de a lóvét persze ideadod előbb és nem várok 1 hetet, hogy kipróbáld, még aznap reagálsz, onnantól nem akarok foglalkozni már a kártyával, bocs, de már sokan érdeklődtek és kevésbé problémás emberek
akik tudják, mit ér
zsír? -
boba6
senior tag
és 13-ért, melyiket szeretnéd?
a 9500 pro gyorsabb de régebbi, azonnal vihető
a 9600 pro picit lassabb de újabb és várni kell rá mert Gyulán van (nem tudom mikor megyek arra lehet még 2 hét)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
bezony ám, azért gyorsabb
meg a memó időzítése is jobb 3.3infenion ha jól emléxen, a másik meg 5ns valszeg
9500pro gpu/mem 275/270 az alap, míg a 9600pro-nál 400/200
egyik se tudom mit tud tuningolva de ha van elfekvőben vmi jó hűtőd akkor lehet próbálkozni... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
mire nem jó a google...
[link]
a 8. nincs ott fent de most elbizonytalanodtam mert nem tudom, hogy az hivatalosan megjelnet-e vagy csak nekem volt meg?
szerintem mehet a 9600pro de azért még megkérdem öcsémet...
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ShadowX
őstag
Az a baj ezzel az ár írás dologgal, hogy aztán általában jön az, hogy ez így sok, elviszem 1 ft 20 fillérért, mert gagyi noname-et, meg eagle3d-t tudok szerezni 1 ft-ért is nagyker áron 200 év garanciával.
De legyen. Az Inno3D-ket árulják 22K-ért.
Ez csak MSI, minden kellékével, dobozában, kábeleivel, tuninghűtéssel...
Én 27-28K-t szeretnék érte kapni.
Ja meg annyi, hogy bios cserés lett ugyebár, mert csak így lehet 5900xt-ből ultra-t csinálni (illetve én ezt a formát választottam), de az eredeti bios is megvan, ha érdekel, mert lementettem. -
Rick
tag
tévedsz abban, hogy én lennék a legdrágább. Csupán arról van szó, hogy nekem a legkevésbé sürgős. Szerencsére belefér az, hogy ha úgy gondolom, veszek egy másik monitort, ezt meg berakom a sarokba. De a többi dolog is így van, 20K alatt nem is adnám oda a 2500+ bartonomat, holott más 16-17ért is kínálja. Nem is adtam el, annyit nekem nem ér, hogy egyáltalán ki kelljen vennem a gépet az asztalból. De tudjátok mit: akkor legyen én az itt a rossz példa, nem bánom. Bevállalom, hogy mindig én fogom kérni a lehető legmagasabb árat mindenért, nincs ezzel semmi baj...Egy termék ára a vételkor derül ki, természetesen, ha az eladó mer és tud alkudni, akkor legyen..Nem tudom, honnan szedted, hogy nem kérhetek érte elsőre irreálisan sokat. Dolgoztál te már a Würth-nél????..Azt gondolom, az életben sokszor bizonyítottam be, hogy ahogy csinálom a dolgaimat, jól működik. Mai napig üzlettel foglalkozom, több dologgal keresekdek, ebből élek. Hadd tudjam már, hogy mi mennyit ér, és mindig adott volt a lehetőség, hogyha nem is a feléért, de jó áron is vigye...
-
Rick
tag
ha meg a legutóbbi dologra koncentrálsz, akkor jó volna, ha tudnád teljes egészében mi történik itt a fórumon, mert Kraftnak is volt pár olyan megnyilvánulása, amire az enyém csak reakció volt, még ha hetekkel később is. Ne félj, akinek szólt, értette, de nem is lett belőle harag...Szóval nem bántok én itt senkit, sosem volt ez a célom...olvass vissza nyugodtan, meglátod, te is kicsit mellélőttél 1-2 mondattal. Üdv!
-
-
Tamás24
tag
Megvan, csak valamiért nem indul be vele egy lap sem, pedig eleinte 2-szer be is indítottam vele a lapom hogy lássam megy-e aztán 2 hét múltán meg benyomod a lapot és még csak áramot sem ad, ami azért fura mert legalább felpörögnie kéne még ha nem is látja a procit. Amúgy meg kiderült hogy Athlon XP 1700+-os. Ötlet hogy mi lehet a gond vele?
[Szerkesztve]Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
-
pmheros
őstag
elment a lap, a proci , a VGA
van már vevő a 256MB -os RAM -okra
és lefoglalták az 512 -est is
viszont kótyavetyére kerül:
-inno3D GF3Ti200 64MB/128bit (doboz, kábel, cd, induláskor hangos venti) 4x AGP, 175/400@250/560 !!! ,TvOut 5,5K
-PIII 866/133 ( SL4ZJ ) 4,5K
-256MB 133MHz Cl3 SD Samsung chipes Copaq RAM (kétoldalas) fix:4,5Knem vagyok tökéletes
Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Külpolitika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs