Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
-
zeg
őstag
válasz enzimke #1491 üzenetére
Az USB port maximális terhelhetősége 500mW. Nem tudok olyan notivinyóról, amelyik ne zabálna legalább 600mW-ot(ezek a döglassú 4200-asak). Ez a fogasztás nem konstans, azaz lehetnek benne 1Wattot meghaladó csúcsok is.A rack elektronikája szintén megeszik pár száz mwattot. Nem véletlen hogy gyakran a passzív (tápegység nélküli) USB elosztó még két pendrájvot sem tud kiszolgálni. Ez amolyan oroszrulett, hogy épp az adott alaplap mennyit bír, illteve hogyan viselkedik túlterheléskor. Nincs is annál jobb mint amikor a titkárnő gépén, vagy épp a suli kabinetjében kinyírod az USB portot.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Rick
tag
válasz enzimke #2013 üzenetére
az ár viszonylagos, itt van egy, ami olcsóbb brzttóban, mint az általad mutatott ár nettója: [link], de ah kell, itt van egy mégolcsóbb:[link]. 5Kért mehet? esetleg szerszámcsere? Van itthon 80K értékú fúrószár készlet, persze ez nem 1 db, hanem több. Ez érdekel? Esetleg tudok adni érte O-gyűrű készletet, természetesen úgy számolunk, hogy Neked is megérje..
-
boba6
senior tag
válasz enzimke #3073 üzenetére
rpm? ata/sata? új/használt? van rá gari/nincs?
az az egy biztos, hogy 20e alatt
vennéd vagy eladnád? az se mind1
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
zeg
őstag
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz enzimke #3747 üzenetére
''Nem tud valaki raid karit ?''
Szia! Nekem van egy eladó. Érdekel? Mennyit ér meg neked? Igazából én mint eladó azt szeretném ha minél többet
[link]Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest