Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Rick4
félisten
vennék 2 db használt dvdírót, lehetőleg fekete legyen, és bármi más, mint LG...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gabesz82
őstag
Gainward Geforce 7900GTX PCI-E 512Mb dobozában, minden tartozékával, 12 hónap garanciával: 50000 Ft
Gainward Geforce 6800GS AGP 256Mb dobozában, minden tartozékával, 12 hónap garanciával: 19500 FtPSN: Morfologus82
-
pintyesz
senior tag
-
proper
őstag
Revoltec IDE csőkábel uvreaktiv narancs szinü 60cm 2db 1000/db
Pintyesz ird be gugliba hogy scythe infinity
[Szerkesztve] -
pschio
őstag
válasz LordVader80 #2507 üzenetére
na. senki nem akar megszabaditani a 6600osomtol ?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pschio
őstag
válasz LordVader80 #2509 üzenetére
hehe felrenyomtam. erdekel?
-
pschio
őstag
válasz macilaci78 #2511 üzenetére
-
sss
őstag
Eladó dolgok:
spire whisperrock iv hűtő 1k
sempron gyári hűtő 1k
zalman nb hűtő 1k
jnc ház (sja 702/D) 2k
ms industrial 400W-os táp 2k
sb live hangkari (ct4830) 2,5k
inno3d ti4200 6k
2500+ sempron + hűtő 7k
abit radeon 9550 guru@9600xt 8k
Egy fekete motorola v3-as teló is volna. 16k
Meg van egy régi 350Mhz-s gép is esetleg. -
rptr
tag
Keresek NForce2-es alaplapot.
-
Luighi
senior tag
Aztán slot1 procija van-e valakinek 600mhz-nál nagyobb 100fsb-s?
-
-
ALI_G
veterán
Ha valakinek kellene akkor van pár ''kacat'' is itthon, potom összegért, sörért, ásványvízért, bármilyen természetbeni juttatásért adom.
2 db rádiós A4tech egér, egyik golyós, másik optikai (4 akksival, töltő bázissal).
microSD-->Full SD kártya átalakító
Gigabyte Bluetooth USB dongle.
több fajta több méretű coolerek, van még egy rossz táp is,
új ADSL modem, Hungaroteles, 2 hónapot használtam. Dobozos, be tud routolni.
origi abit NF7 S V2.0-hoz való chipset 4 cm-es cooler, lefogatóval.
Asszem ennyi. Van itt új, használt, alig használt, és MINDEN eladó!!!
Hozzátenném még, hogy költözés miatt amit nem adok el, azt kukába kell rakjam mert annyi a kacatom hogy lefosom a lábam -
gabesz82
őstag
Gainward Geforce 7900GTX PCI-E 512Mb dobozában, minden tartozékával, 12 hónap garanciával: 50000 Ft
Gainward Geforce 6800GS AGP 256Mb dobozában, minden tartozékával, 12 hónap garanciával: 19500 FtPSN: Morfologus82
-
pschio
őstag
meg mindig elado a gef 6600-os nongt-m [link]
[Szerkesztve]''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
kefete
tag
Keresek sokcet A-s lapot SD ramosat. Esetleg DDR-eset 256 mega RAMmal.
-= Répahegesztő kisiparos =-
-
LordVader80
őstag
Na egy E6700 valakinek? 1,4V--->3,6Ghz
45k-ban?
Vagy boba6 garos Infinityvel 50k????May The Force Be With You!
-
kovari
tag
Keresek 128 mb os 100mhz es notebook sd ramot nem horror áron vagy csere ddr memóra.
-
ALI_G
veterán
válasz pintyesz #2525 üzenetére
jó lenne, mert nekem a régi telómhoz volt, ill. vettem (K700i), de tavasszal vettem újat, ahhoz meg van kábel, meg ha nagyon kell a BT, akkor a laptopomban is van.
Annyi pia nem kell, meg igazából inkább pénz kellene, mert a gépre kellene költenem egy tizest (ház kellene), mert lóg kifele minden az 5+ éves házból, egyik vinyó már bele se fér, szállítása nehézkes, de szépen megmoddoltam anno a codegen házat, ha valaki érdekel az is eladó lesz, lehetőleg még nyáron, mert suli miatt nincs rá idő (meg asszony is bekavar ), szóval minden eladó!!! -
makika8
csendes tag
Sziasztok! Van egy problémám:
Ma vettem egy Inno3D GeForce 7300GT 256MB videókártyát. Próbáltam a hozzá kapott CD-n lévő illetve az Nvidia és az Inno3D oldaláról letöltött drivert telepíteni, de mindegyiknél a telepítés közben elsötétül a képernyő és vagy soha többet nem tér magához vagy egyszerűen újraindul. Az újraindítás után vagy mintha mit sem csináltam volna és kezdhetem előlről az egészet, vagy el sem indul a gép: windows betöltése után világoskép képernyő közepén homokóra (egér, billentyűzet halott), majd újraindul, és így tovább. Előtte egy GF5200-as volt benne és tökéletesen működött.
Előszőr csak kicseréltem a kártyákat, de aztán újrapartícionálás, új windows. De így is csak idáig jutottam.
Mi lehet az oka? Esetleg a kártya rossz?
Köszi -
proper
őstag
IDE csőkábel 60cm uv narancs revoltec 2db 1k/db
powerlogic 450W táp - fél éves, csak kisebb gépekbe ajánlott, árat mondjatok rá
modding tápkeret - 3 oldalt plexis, alulrol 8cm venti hely 1k -
pmheros
őstag
válasz makika8 #2546 üzenetére
ezzel az infóval előrébb is vagyunk meg nem is
sajnos a Powerlogic tápok nem félelmetesen jó teljesítményükről hiresültek el, az általad elküldött linkből nem derül ki hogy ez most a 250 vagy az 500W névleges teljesítményű táppal van szerelve. Névleges mert ezek ténylegesen nem hozzák a rajtuk feltüntetett értékeket. tehát az 500 -asnak már elég kellene lennie, de ha csak egy 250 -es akkor máris egy eshetőség a hibára. Ennek ellenére bennem is az kezd kialakulni, hogy valami szoftveres bibi lesz. Ha AGP -s rendszerem lenne felajánlanák egy próbát a kártyahiba lehetőségének kizárására.nem vagyok tökéletes
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest