Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Ted_Beneky #12496 üzenetére
napok óta baszaxik a freemail, több cimbitől is hallom
én 3-4éve beállítottam egy autoforward-ot gmailra, azóta be sem léptem oda direktbebolcsodal: vga: 3870/9600gt/8800gt
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz LordVader80 #12498 üzenetére
Úgy, úgy! (:
Sima outlook megteszi.
A gond csak az, hogy Freemailnek nincs smtp kiszolgálója, tehát valami saját megoldást kell találni a küldésre.
(Gondolom neked van céges...)bolcsodal: nem konkrétan a hűtésére gondoltam, csak nekem a sapphire az a noname kategória alatt van. Haveroknak volt már sapphire videokártyája, és igencsak a referencia kártya alatt volt a teljesítőképességük.
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz bolcsodal #12514 üzenetére
2évente full konfigot cserélek , évente vga-t....nekem ez belefér, több is férne de az már tényleg fölösleges. Én is inkább nyaralni megyek.
és egyuttal szeretnék gratulálni is őstagságod alkalmábullRhino666 honnan is kukáztad annyié ? v abba már bele van számítva az előző vga eladási ára?
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
bolcsodal
addikt
válasz zolynet #12517 üzenetére
Helyes, ha megteheted tedd! Én csak haveroknak szoktam összerakni költséghatékony gépet, ezen kiélem magam, meg minden szerelési dilimet.
A múltkor a feleségem unokatstvére adott egy ASUS P5RDM-V1-es alaplapot mondván, hogy nincsenek hozzá normális linux driverek és úgyis gariba adták neki villámcsapás után. Építettem köré anyáméknak egy occsó gépet. Pedig egy rakás hulladék az a lap ULI+Radeon x1100-as csipszet stb...
De a csavarozásért megérte...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Rhino666
addikt
válasz zolynet #12517 üzenetére
2db beszerzési ára + postaköltség - egyik vga eladási ára (licittel felment 72k-ra! ) + utazási költség.
Végeredményben ennyit költöttem rá.
Ja és persze 14k-ért eladtam az előző VGA-t. Ha így számolunk, 22k-ért vettem tavaly decemberben.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Foolti
tag
Nem akar senki megválni a dvd-írójától?
Foolti
-
bolcsodal
addikt
Hehe..tudom, hogy szünetel a szolgáltatás, de mit szóltok ehez az arcképhez?
They drew first blood....
-
SpyK333
tag
válasz bolcsodal #12525 üzenetére
Vagyán' kis figura szerintem!
Egyébként nem érdekel senkit egy ilyesféle apróság ??
-
LordVader80
őstag
válasz WindyJoe #12509 üzenetére
smtp-nek mindig azt célszerű megadnod, amelyik szolgáltatónál vagy előfizető.
pl ha invitelnél, akkor mail.invitel.hu
ha t-online-nál, akkor mail.t-online.huezen kívül ki kell pipálni outlooknál az eszközök/fiókok menünél, hogy a kiszolgáló hitelesítést igényel, és ott a szolgáltatónál (pl invitel, t-online) beállított email fiókod adatait kell megadnod, még ha a freemailes címedet állítod is éppen be
May The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #12528 üzenetére
mi tegnap szántunk erre egy órát, de nem sikerült belőni az outlookot, kifelé nem akart menni a levél, pedig a t-online-os smtp-t adtuk meg....a kiszolgáló hitelesítést igénylésében sem vagyok biztos...de tény, a freemailról fél perc alatt lejött mind az 57 levél, nem vacakolt, mint a webes felületen..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Poctar
senior tag
Szokot valaki a Tik-ből netezni?
-
Rick4
félisten
válasz Kombat #12533 üzenetére
ok, akkor olvasd el még egyszer. vagy tudod mit? inkább bemásolom ide neked..
pedig a t-online-os smtp-t adtuk meg
ezt konkrétan a freemail faq-jából olvastam ki...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Kombat #12535 üzenetére
az office 11 ben levővel, ill az xp-ben levő outlook express-szel is, ja, közben eszembe jutott, mail.t-online-nal is próbálkoztunk...de a lényeg, hogy nem lett jó..viszont gyors volt..
-
LordVader80
őstag
nem lett jó, mert nem elég a kimenőnek megadni a mail.t-online.hu, hanem ha kipipálod a hitelesítést igényelt, akkor rá tudsz kattintani egy mellette megjelenő beállítások-gombra, ahol 2 lehetőség van:
a bejövő levelekével azonos... neked NEM ez kell, mivel freemailes címet állítasz be
hanem az alatta levő lehetőség, ahová meg kell adnod, hogy pl postafiok@t-oline.hu+ ehhez a fiókhoz tartozó jelszavadegyszerű ez
-
LordVader80
őstag
válasz Kombat #12538 üzenetére
ugyan már Rick4 online-os, neki a mail.t-online.hu-t kell megadni kimenő kiszolgálónak
mégegy fontos: ha piszkozatban maradt levél, akkor azokat töröld, mert hiába állítod át a beállításokat, azokat az outlook még a régi rossz beállításokkaé próbálja elküldeni
ha nem megy hívj fel a gép elől: 62/424-624 4-es mellék
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #12539 üzenetére
az a baj, hogy ezekkel tisztában vagyok, mégsem jött össze...
-
Kombat
őstag
válasz LordVader80 #12540 üzenetére
Köszönöm, nekem tökéletesen működik, bár gondolom ezt Rick4-nek szántad!
Csak segíteni próbáltam, de mindegy, feladom.
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
Ha vkinek van egy kis kézügyességi grafikai téren az szóljon. Egy jópofa arcképet szeretnék.
Vagy tudok mégjobbat:
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
Ha szükéged lenne egy kis pénzre és van egy kis kézügyességed, netán tehetséges vagy és nem tudsz kibontakozni, akkor a következő üzenet neked szól. Várom email címemre olyan arcképet, mely megfelel a PH arcképem cseréjéhez. Tehát a téma adott, "ent" arckép készítő verseny! Egy kis segítség annak akinek fantáziája ne elég a megvalósításhoz:
fekete háttér, zöld levél, a sötétségből egy sárga szempár, a szempár félig a levél mögül néz ki
ent, azaz fakéreg arc, gonosz vagy netán boldog
levélből szempár, orr, száj
stb.Fontos, hogy illeszkedjen a PH arcok közé. Akinek munkáját a zsüri, azaz szerény személyem, kiválasztja, annak számlaszámára egy kövér kétezres kerül. Tehát emailemre a munkát és számlaszámodat is küld el!
Köszönöm előre is a munkákat
ent
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest