Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz Sanyi.mTs #256294 üzenetére
https://www.orient-watch.jp/news/details/?press_id=385
https://www.orient-watch.jp/product/category/?category_id=265
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #256304 üzenetére
Ez a Panda nekem is tetszik, jobban, mint a mostani Timex-em és olcsóbb, mint a Seiko féle hasonló megoldások.
Amúgy is keresnék a Timex helyére valami Panda vagy krémszínű számlapos Kronót, ez akár jó alternatíva is lehet. Minden más heroináron van sajnos vagy sehogy se néz kiMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zolikaDB
veterán
válasz Sanyi.mTs #264755 üzenetére
Köszönöm nektek!
Magyarul a 3. mutató az tkp. mindig áll, csak stopper funkciója van?tboldi: ez a RIOS Nato Sofia?
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz Sanyi.mTs #265171 üzenetére
+ fagyalllo, az lesz az, erre gondoltam csak nem tudtam a nevét.
Köszi a gyors segítséget! -
Sanyi.mTs
addikt
válasz Sanyi.mTs #266008 üzenetére
Pár hónapja vettem ezt az órát. Annyira bejön, hogy azóta is ezt hordom szinte minden nap. Előtte fém szíjjal vagy natoval hordtam az óráimat.
Azt vettem észre ennél a gumiszíjnál, hogy ha a 4. lukban van a csat, akkor befér a szíj és a kezem közé a középső ujjam és mellé szorosan a mutató. Ilyenkor kicsit bőnek érzem a beállítást. Ha az 5. lukban van a csat, akkor csak a mutató ujjam fér be szorosan, de ilyenkor pár óra után "szorítani" kezd az óra. Vissza kell váltanom a 4. lukra.Más is tapasztalt hasonlókat gumiszíjas óránál?
-
Alpachino
veterán
válasz Sanyi.mTs #268042 üzenetére
Nekem is különböző napszapokban változik a csuklóméretem...ez természetes. Reggel/délelőtt, ami szorít, az a beállítás már délután, teljesen jó
Gumiszíjjas óráknál ez könnyebben orvosolható, fémszíjjas beállítás már macerásabb lehet."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest